Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה למה אתם פותחים ויכוח כזה? כבר סטיתם מהנושא...

(סאב SQ עד 700 חח.. ועוד ההודעה שלי הזויה?! חחח )

יש לי אינטרס בפירסום ההודעה לא משנה מה הוא... ואמרת זה עניין של טעם אני מסכים איתכם ב100% בגלל זה מעניין אותי מה הטעם של כל אחד...

:-)

פורסם

יש לי אינטרס בפירסום ההודעה לא משנה מה הוא... ואמרת זה עניין של טעם אני מסכים איתכם ב100% בגלל זה מעניין אותי מה הטעם של כל אחד...

בודדים בפורום שמעו סדרות גבוהות של חברות כמו שרשמת ויכולים להגיד לך את דעתם...

לי אישית יצא לשמוע את האלייט 2 WAY של מורל ואת FNQ של רוקפורד

את שניהם אהבתי מאוד למרות התכונות השונות,אי אפשר להסביר למה! פשוט אתה יושב ברכב ונהנה לשמוע מוזיקה כאילו אתה באולפן..

פורסם
שטויות מוחלטות!

אני לא מבין אותכם...

רומן אתה מדרג את פוקאל ואת ריינבו כחברות הטובות ביותר כאשר אתה שוכח את ג'נסיס את קנטון את סקאן ספיק ועוד חברות שעולות על שתיהם ברכיבים...

זה הכל עניין של טעם אחד ידרג את הקומפוננט של פוקאל K2P כטוב ביותר בגלל שהוא אוהב הרבה רעש ואחד ידרג את המוראל אלייט 2 WAY כטוב ביותר בגלל שהוא אוהב טוויטר עדין ומערכת מכוונת בצורה מאוד רגישה לאוזן...

אני נתתי דוגמואת של חברות מהרשימה שלו, ממה שהיה רשום ו לא סתם מהאוויר. לא צריך "לחפש אותי" (אם אתה יודע למה יתכוונתי) כי לא תימצא.

לפותח התרד. אני כבר חושב על עצמי לא כל כך טוב כי עניתי על השאלה הטיפשית שלך.

אוףףף....

פורסם

לא חיפשתי פשוט הארתי את תשומת ליבך לחברות נוספות שלא הזכרת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אינטרס=נעילה

לא?

פורסם

אני לא מבין איך יש יותר מ-20 תגובות על שאלה שהיא לא פחות ולא יותר מ-"brain fart"

איך יש אנשים שעונים לאחר שושאלים אותם על "חברות SQ" לקומפוננטים כמו KICKER? או "למגברי SQ" של חברת הפאר והאיכות "ORAYON" (מה זה? פאר תוצרת "הו צ'י מין סיטי"?) או בכלל על מגברי האורות וניצוצות של אודיבאהן שזקוקה לשינוי שם מהיר ל audioBAN.

עוד מעט יבקשו מאיתנו לדרג את ה-SQ של פירסט אוסטריה או איך המגברים של BLITZ משתלבים עם הניאונים בעוונדה עם הספוילר של ה-20 כ"ס...

איפה דרווין שצריכים אותו? איפה?

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...