Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי, צהריים, בירושלים קר מאוד, האוטו שעה לאחר נסיעה ואני קצת עושה סדר. מרים מכסה מנוע וקולט בצד שמאל משהו גדול זז - ווט דה פאק....חתול אשר ישב מעל מדחס המזגן נמלט בבהלה דרך הרווח שבין המנוע לקיר האש.

...אני לא מאמין - משכתי את ידית הפתיחה של המכסה, נקישה חזקה, הלכתי לקדמת הרכב ורק כאשר הרמתי את המכסה נזכר החתול לברוח - תמיד אמרתי שהחתולים בשכונה שלי חוצפנים ברמות.

בין מדחס המזגן למכסה המנוע יש רווח ניכר והחתול פשוט ישב שם והתחמם לו. בעבר ראיתי שעל הריפוד שעל קיר האש מאחורי המדחס יש משהו שנראה כמו שערות אבל לא הצלחתי להבין מה זה. עכשיו אני יודע.

אולי אני משוגע, חוץ מהעובדה שאני לא רוצה חתול טחון ברצועת המנוע אני חושב לעצמי שצינור הדלק עובר בדיוק מעל המקום שהחתול יושב לו, מה אם יהיה לו משעמם...והרי החתולים פה חוצפנים, הרעש שנלווה למשיכת ידית הפתיחה והתרוממות קלה של המכסה לא הבריחו את החתול אלא רק פתיחת המכסה.

חוץ מהעובדה שברור שעכשיו כל פעם אני אתן מכה על מכסה המנוע, יש לכם רעיון יצירתי כיצד להמאיס על חתולי השכונה שלי את תא המנוע החמים של הפונטו שלי.

נא להימנע מעצות של: "תקנה דוברמן ותאכסן אותו באוטו", "תשרוף את הפונטו"

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

ברצינות.

תאסוף קקי טרי של כלב ותניח ליד הרכב (עלייך פעם ביומים לרענן את הקקי).

החתול יחפש מקום אחר להתחמם.

איזה כייף לי :)

פורסם
ברצינות.

תאסוף קקי טרי של כלב ותניח ליד הרכב (עלייך פעם ביומים לרענן את הקקי).

החתול יחפש מקום אחר להתחמם.

לצערי אני לא חונה במקום קבוע. מה גם שאני גר בשכונה יחיסת טובה עם הרבה מקובעים - אם יראו שאני אוסף כל יומיים קקה כלבים ושם ליד האוטו הם עלולים לדרוש את סילוקי...

לכן..............לא ישים, אבל תודה.....

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...