Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה soundman1 -

אפשר לשאול עם איזה מגבר אתה מפעיל את ה12 ? האם אתה משתמש בקבל ?

האם נתקלת בבעיות חשמל (לא מספיק ..) ?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות מה שכולם חושבים אז הIDMAX הוא לא סאב שמספיק לו 200-500 וואט RMS זה בקושי מביא ותו ל20-30% מהיכולת שלו, בעיקרון בתיבה אטומה של 1.4C^F, מומלץ לתת לו באיזור ה800 וואט RMS, בניגוד למה שהחברים פה חושבים.

סלח לי מר מפלצת , אבל מה שכתבת פה פשוט לא נכון. והאמת אני לגמרי לא מבין מאיפה הבאת את הדעה הזאת. את ה IDMAX שמעתי עם כמה וכמה מגברים בעוצמות שונות. החלש מבניהם - מגבר של 350 וואט ובו לא היה חסר לו שום דבר מבחינת עוצמה והוא תפקד טוב מאוד . להגיד שהספק כזה "מביא" אותו ל 20-30 אחוז מהיכולת שלו זה ממש לא נכון ובטח שלא מבוסס.

בקיצור , וזה אני אומר מניסוי ותהייה , הסאב הזה גם עם הספקים נמוכים משמעותית ממה שהוא מסוגל לספוג נשמע טוב יותר מכל סאב אחר ששמעתי עד היום , ובהחלט אפשר להנות מאוד ממנו גם עם הספקים נמוכים יחסית.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לגרין מונסטר תודה על העזרה והמידע ורציתי לשאול :

.

דבר שני, הדאמפינג פאקטור במגבר הוא מ-א-ו-ד חשוב, למה , כי היכולת שלו לשלוט בסאב לאורך כל הטווח תלויה בנתון הזה.

לכן הוא בחר במגבר שלו למרות שיש כאלו שטובים ממנו במחיר הזה

אני הייתי ממליץ על מגבר 2 ערוצים, ומגבר מונובלוק ייעודי לסאב.

דבר אחרון, את הIDMAX אין כרגע אפשרות לייבא לארץ גם לא בייבוא אישי, בגלל שהדילר היחידי שכרגע הוא מאושר על ידי ID הוא CARDOMAIN, והם לא עושים משלוחים לארץ, גם אם מדובר ב10 סאבים, אני יודע מנסיון , כי ביררתי השבוע לגבי הייבוא שלו.

אין בכל ארה"ב שום דילר חוץ מ CARDOMAIN ? אני מצטער שאני צריך לשאול עוד פעם , אני מניח שעשיתה בדיקות רבות לפני שיצאתה בהצהרה הזו , אבל זה פשוט לא נראה לי הגיוני , דילר אחד לכול העולם ?!!! ו/או לכל ארה"ב?!!!

בכל אופן , ייבוא אישי שלו לא יגיע ל2000-2400 ש"ח אלא יותר לכיוון של 3000ש"ח, וגם זה ע"י משלוח איטי ומייגע.

אם וכאשר בכלל תמצאו מישהו\חנות שתסכים לשלוח לארץ, ואז אל תשכחו שנדרשת תשומת לב מיוחדת לאור החוסר אחריות על האלמנט.

.

ולסאונדמן 2 תבדוק את http://www.zapco.com/prod/index.htm זה זפקו רפרנס 1004

ומוכרים אותו פה בארץ וראה קישור לדיון עליו http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=100953&highlight=%E6%F4%F7%E5

תבדוק אותו

ושיהיה בהצלחה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם

הוא לא נפוץ לדעתי בעיקר בגלל המחיר הגבוה שלו ובגלל שאין יבואן רשמי ומסודר בארץ שדוחף את המוצר ויכול לתת אחריות ושירות לסאב במקרה שנדרש תיקון .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא כל כך יודע כמה עולה כל התהליך של יבוא אישי , בכל אופן יש אתרים בארצות הברית שמוכרים אותו באיזור 350 דולר.

מבחינת הגברה - אם אתה מחפש SPL אז אני לא יודע כי לא ניסיתי ולא בדקתי. אם אתה מחפש SQL אז אני חושב שגם 500 וואט יעשה עבודה טובה איתו. אצלי הוא עובד בתיבה של 40 ליטר .

אצלי יש הגברה של 600 וואט עבור הסאב , ואני מרגיש שזה בהחלט מספיק - ואפילו יותר מידי ואני אכן מגביל את העוצמה של הסאב. הסאב מורגש , דופק בצורה מדויקת ויפה , משתלב במוזיקה ולא משתלט עליה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מעניין לא נתקלתי בסאב הזה אף פעם אני מסוקרן לשמוע אותו

HU-ALPINE 9830

COMPONET- JL AUDIO XR 650

REAR- JL AUDIO TR690 TX

AMP- JL-AUDIO 300\4

SUBWOOFER- SPL 400 RMS

AMP- ROCKFORD 250.2