Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג בצבא! עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג בוס זה בעיקרון נהג צמוד. הבוקר שלך מתחיל בזה שאתה אוסף אותו מהבית, ומפה אתה צמוד אליו לפי הלו"ז שלו, אם הוא בעל תפקיד חשוב (ודרגה לאו דווקא משנה, יש גם סא"לים שעובדים קשה) והלו"ז שלו עמוס כל יום עד הערב, אז אתה תטחן קצת.

אבל מצד שני אתה כל השירות בקושי תראה אוטובוסים, לא תעשה שום תורנות בבסיס, ואם המפקד שלך יהיה בדרגה גבוהה מספיק, אף אחד לא יעז לדבר איתך :wink:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע

זה תלוי,כל אחד איך שמתאים לו.

מתאים לך לשבת כל יום עד 16 בבסיס? לי הפריעה!

היתי נהג בוס במזי,של רס"ן היתי מגיעה לבד לבסיס ב 10 נוסע ב 14

ויושב שם ככה סתם עד שבה לו שניסע לקנות סיגריות, או לתדלק..

מצד אחד זה טוב,יומיות ,מוקדם בבית...מצד שני אמרתי שאני לא מתכוון להגיע כל יום לצבא!! וברחתי ;)

מה שאני בה להגיד זה תלוי על מה אתה מכוון,לעשות משהו או לא לעשות וליהיות הרבה ומוקדם בבית(הכי טוב).

מה שכן טוב שיש לך פרופיל 45.

פורסם
נהג בוס זה בעיקרון נהג צמוד. הבוקר שלך מתחיל בזה שאתה אוסף אותו מהבית, ומפה אתה צמוד אליו לפי הלו"ז שלו, אם הוא בעל תפקיד חשוב (ודרגה לאו דווקא משנה, יש גם סא"לים שעובדים קשה) והלו"ז שלו עמוס כל יום עד הערב, אז אתה תטחן קצת.

אבל מצד שני אתה כל השירות בקושי תראה אוטובוסים, לא תעשה שום תורנות בבסיס, ואם המפקד שלך יהיה בדרגה גבוהה מספיק, אף אחד לא יעז לדבר איתך :wink:

אתה סתם מדבר שטויות ומכליל.

המפקד שלי (אל"מ) מגיע כל בוקר לבסיס לבד. כנ"ל גם חזרה הביתה.

יש לו מדי פעם (פעמיים שלוש בשבוע) נסיעות, רק אז הוא צריך את הנהג.

הנהג שלנו עושה תורנויות כמו כולם.

רוב הזמן בבית. מתחפשן לו למוות.

הלוואי עליי עומס כזה.

שוב - הכי תלוי איפה משבצים אותך.

כנהג של תא"ל תהיה לך קצת יותר עבודה. של אלוף בכלל (אני יודע שלמח"א יש שני נהגים,אז העבודה מתחלקת).

172

פורסם

אני מדבר שטויות ומכליל?

זה מאוד תלוי.

חבר שלי הוא נהג של אל"מ אצלנו בבסיס, והוא טוחן המון. לפני שבועיים הם קיבלו רכב חדש מליסינג והוא כבר הספיק לנסוע איתו מעל 1500 ק"מ. אם הוא מגיע הביתה לפני 8-9 בערב כל יום זה נס.

הוא לא עושה שום תורנויות בבסיס, ואף אחד לא מדבר איתו, גם לא הרס"ר.

הוא אולי נוהג המון, אבל בין לבין יש לו המון זמן חופשי.

שוב, זה מאוד תלוי.

פורסם

ואללה להיות נהג זה הכי סבבה לדעתי, אני בקריה, וכל היום בעזריאלי, יש אוכל פצצה !,

הולכים לשטוף תאוטו, לתדלק תאוטו, למוסכים, לקניות, אחרי המוסכים הולכים לחברים או מסתובבים על

החברים שמה, עכשיו שהגיעו רכבים חדשים מה שעושים זה לקחת אותם להתקנות של הדיבורית, לקחת

את הקצינה לעשות קניות, אנחנו הנהגים עושים שוק, אני אומר לך את כל זה בתור חייל שהמפקד שלו זה

סא"ל, אם אתה בוחר בסיס קח רק בסיס פתוח!

Suzuki Jimny

פורסם

יופי אני שמח מאד שיש אנשים חיובים בקשר לתפקיד הזה..

תגיד לי בתור נהג אתה יוצא יומיות?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

תגידו לי עוד משהו בכדיי להיות נהג רכב קל אני צריך לעשות רשיון על משאית?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

אל תחשוב אפילו להוציא רישיון מעל 02 מהצבא,אני הוצאתי ומצטער על כל רגע :(

עכשיו בתהליכים להוריד פרופיל ולעוף מהחור שדחפו אותי אליו...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אוקיי, אני פשוט חייב לתת לכם את חמשת הסנטים שלי..

כל כך הרבה התלהבות מלהיות נהג בצבא, כל כך הרבה "עשה ואל תעשה", שאפשר לחשוב שנהג בוס זה מינימום צנחן.

אני לא מזלזל בחיילים שמשרתים כנהגים. למעשה, אני לא מזלזל בכל אדם שהחליט להתגייס לצה"ל ולעשות שלוש שנות שירות למען המדינה. כן, אני לא חושב שהיום כבר מדובר בחובה. הסטטיסטיקה מראה מחזורי גיוס הולכים וקטנים, וכל מי שרוצה לוותר על השירות הצבאי עושה פוזה קטנה בבקו"ם, והוא אזרח. מי שמגיע היום לצבא עושה את זה מבחירתו האישית, לא כי הוא חייב.

אבל אני חושב, שאם כבר לקחת שלוש שנים מדהימות מהחיים שלך, ואם כבר "בזבזת" אותם על משכורת רעב של 450 ש"ח בחודש (וזה במקרה הטוב), לפחות תסיים את השירות שלך בידיעה שהוא תרם לך משהו. לפחות תדע שיצאת מהשירות הזה עם משהו אקסטרה, משהו שקיבלת.

קח את הרגליים שלך, ותחפש תפקיד שבסוף השירות יוכל לתת לך ערך מוסף לחיים. לא תפקיד שיקדם אותם להיות נהג מונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פיק,

אני איתך לגמרי.

אבל הבחור שאל לגבי נהג בוס, אז ענינו לו לעניין.

אני גם חושב שאם כבר להתגייס, ואתה כשיר לשירות קרבי - לך על זה.

אבל לא נתחיל להרעיל אותו פה, והוא גם כנראה לא רוצה בזה, אז זה מה שיצא.

172

פורסם
תיראה כפי שציינתי הפרופיל 45 אז אני לא כשיר לקרבי..

כן, תיארתי לעצמי.

אבל עדיין, עם פרופיל 45 אפשר לעסוק בתפקידים חשובים ומשמעותיים.

ולא רק נהג בוס...

172

• תוכן חדש...