Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שאני חושב שמשטרת ישראל קובעת שיא חדש, בא מחזה חדש אשר ממחיש לי שהכל נתון בידי הדמיון הפורה של שוטרי ישראל...

אתמול בלילה, עושה את דרכי חזרה מהגליל לחיפה, פניתי שמאלה בצומת אחיהוד לכיוון כרמיאל.

לאחר 2 ק"מ, מזהה ניידת מסתתרת מאחורי תחנת אוטובוס מול הכניסה לישוב כחל.

השוטר (עם B4), העלה את הרכב למדרכה, וברוורס הצמיד את הרכב לתחנת אוטובוס על מנת להסתיר אותה מעיני הנהגים.

הוא בחר את המקום הספציפי הזה כיוון שהוא מואר ומאפשר לכידה של נהגים גם בערב, וגם כיוון שמדובר בתחילה של ירידה גדולה לכיוון קדרים שבה נהגים רבים נותנים גז, ולרוע מזלם נתפסים על מהירות.

המשטרה בוחרת שוב בדרך הקלה.., 500 מטר מהמקום מתחיל פס לבן ריף לאורך מרבית הירידה בואכה צומת קדרים, וישנם רבים העוקפים על הפס הלבן תוך סיכון מוחשי של העולים ממול , והרכב הנעקף !!

גם הם יודעים שמשטרה לא תהיה שם, הם עסוקים בלתפוס על מהירות , הרי זה מה שמענין את המשטרה לא ??

פורסם

רק חבל שכתבת את ההודעה היום בשעה 10 ולא אתמול בלילה. אולי יכולת להציל מישהו. ובהמשך להודעה, לידיעת כל הנהגים שיורדים מקביש 443 לכביש 1- המשטרה שוב התחילה לעמוד בסוף הירידה הגדולה, היזהרו על רישונותיכם!!!

פורסם
רק חבל שכתבת את ההודעה היום בשעה 10 ולא אתמול בלילה. אולי יכולת להציל מישהו. ובהמשך להודעה, לידיעת כל הנהגים שיורדים מקביש 443 לכביש 1- המשטרה שוב התחילה לעמוד בסוף הירידה הגדולה, היזהרו על רישונותיכם!!!
תודה על האזהרה.
פורסם
אתמול בלילה, עושה את דרכי חזרה מהגליל לחיפה, פניתי שמאלה בצומת אחיהוד לכיוון כרמיאל.

לאחר 2 ק"מ, מזהה ניידת מסתתרת מאחורי תחנת אוטובוס מול הכניסה לישוב כחל.

משהו לא מסתדר לי בתיאור המיקום שלך..

אם באת מכיוון הגליל לחיפה ופנית שמאלה בצומת אחיהוד, הכיוון שלך הוא לכיוון דרום, קרי; כאבול, תמרה, שפרעם, קריות והבנת את הפואנטה..

הישוב כחל בוודאות לא נמצא 2 ק"מ אחרי צומת אחיהוד, אם כבר הוא 2 ק"מ מצומת עמיעד..

אז או שיש ניידת בכניסה לישוב יסעור במידה ובאמת התכוונת לצומת אחיהוד [מה שנראה לי הרבה יותר ריאלי]..

או שהתכוונת לצומת עמיעד, והגעת מכיוון צומת כפר נחום (או שבכלל פנית ימינה בצומת עמיעד והגעת מראש פינה)

עשיתי סלט? לא נראה לי בכלל, פתח מפה ותבין לבד..

באמת מעניין אותי מה מיקום הניידת, כי אני עובר שם לא מעט.

תודה

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

מה ההתרגשות מהמקום הזה? כל מקומי וכל בר דעת יודע להאט בירידה של בסיס עמיעד.

הניידת נמצאת שם הרבה פעמים, ולדעתי יש שם אוהל והם גרים שם.

חוץ מזה, ההיגיון, כן, הדבר המוזר הזה, אומר שאם אתם נכנסים בחושך לאיזור מואר, מן הסתם יש סכנת ממל"ז. אז מאטים.

פורסם

חוץ ממה שאלון כתב שתי הודעות מעלי, גם אותי הצלחת לבלבלבל :?

איש, אני גר בכרמיאל. אין מצב שתפנה באחיהוד שמאלה מאיזהשהו כוון ותהיה על כביש לכרמיאל...

כחל? זה הרבה יותר מ 2 ק"מ, וימינה מצומת אחיהוד.

יש מצלמה 2 ק"מ מצומת אחיהוד לכוון כרמיאל, צומת סאיקלון - מצלמה מוצהרת (למעשה, זו המצלמה היחידה על כביש עכו - צפת שעובדת :roll: )

אבל על כל צרה - סע רגוע.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

יש מצלמה 2 ק"מ מצומת אחיהוד לכוון כרמיאל, צומת סאיקלון - מצלמה מוצהרת (למעשה, זו המצלמה היחידה על כביש עכו - צפת שעובדת :roll: )

ספר את זה לאבא שלי שקיבל שם פלאש עם הרכב שלי כשהייתי בחו"ל. הרכב נגנב בינתיים, אולי אני אשחק עם התאריכים :twisted:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לכל המתבלבלים!!

הוא התכוון לצומת עמיעד!!

ברור שאי אפשר לפנות שמאלה באחיהוד ולהגיע לכרמיאל..... קצת לחשוב! :wink:

פורסם
לידיעת כל הנהגים שיורדים מקביש 443 לכביש 1- המשטרה שוב התחילה לעמוד בסוף הירידה הגדולה, היזהרו על רישונותיכם!!!
אם כבר הזכרתם את זה, מישהו יכול להסביר לי מה ההיגיון ?

ולא, אני לא מדבר על הטמטום שבמיקום הזה בסוף ירידה גדולה וישרה שמעולם לא ראיתי בה תאונה (לעומת התאונות שיש על בסיס יומי בכביש עצמו), זה כבר מובן מאליו.

אני מדבר על זה שאמנם יש להם יופי של קו ראיה/לזירה על הרכבים שיורדים אבל הנקודה בה הלזירה הופכת להיות חוקית (300 מטר) זה כבר אחרי שעוברים מתחת לגשר ורואים אותם הכי ברור שבעולם (או שהפעם הם עומדים מתחת לגשר ? או יותר מדוייק בשביל שמימין מיד אחרי הגשר).

תכל'ס למטרות הרתעה הם עושים יופי של עבודה כי כולם מאוד מאיטים שם כבר מתחילת הירידה (ומדובר על קילומטר בערך) אבל אני לא יודע כמה דוחות הם עושים מהעסק הזה. בדרך-כלל מקום מכניס אפשר לזהות יפה מעומס המכוניות שעומדות ליד הניידת לצורך הדו"ח בכל רגע נתון ופה לעומת זאת לא ראיתי מעולם רכב שהם עצרו.

ניר

• תוכן חדש...