Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי אודי A4 שנת 2001 שפיתאום המאותתים בשני הצדדים הפסיקו לעבוד .

גם מקדימה וגם מאחורה וגם הקטנים במרכז הרכב .

מבדיקה שערכתי בעזרת 4 האורות מצוקה התקבלה התוצאה שהאורות בצד הנגדי לנהג עובדות בזמן איתות מצוקה ( כך המנורות , אחורה ,קדימה,אמצע) , אבל בצד הנהג לא עובדות , בדקתי פיוזים , הכל תקין . בדקתי את הנורה האחורית והיא לא שרופה . אני חושד שאחד משתי הנורות הקדמית או האמצעית

לא תקינות והם גורמות לאיתות בשתי הצדדים לא לפעול .

לכן יש לי כמה שאלות :

1. איך זה שאורות אזהרה מדליקות את האורות בצד הנגדי לנהג והמאותת באותו צד לא נידלק , זהו מעגל אחר ?

2. אני חושב שהחלק שניקרא " אוטומט" התקלקל , איך אני יכול ליבדוק זאת? איפה הוא נמצא ברכב הזה ?

3. כמו כן יתכן שנורת האיתות הקידמית של הנהג שרופה , אך היא לא נגישה על מינת לבדוק זאת . איך אני יכול לבדוק את הנורה הזאת מבלי לפרק את הפגוש ולאחר מכן את הפנס הקדמי בצידו של הנהג ( זאת ניראת לי הדרך היחידה )

אני חייב עזרה דחוף אין לי מאותתים בשני הכיוונים .

בברכת שבוע מוצלח

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

שלום לך ותודה על התגובה

בדקתי אותו הוא תקין לחלוטין

יש רעיונות נוספים ?

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

במכוניות מודרניות (ושלך כזאת) כבר אין יותר "אוטומט" אתות עצמאי אלא זה מובנה בתוך מחשב מרכזי ברכב וכל ההפעלה הנה אלקטרונית. אל תנסה לתקן לבד ללא ידע ומידע כי הנזק שאתה עלול לגרום יהיה יקר מאוד. ואכן יתכן שהבעיה נובעת ממתג אתותי החרום.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...