Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן ZX נפח מנוע 1.6 עם הזרקת דלק ממוחשבת.. עכשיו בזמן האחרון ניראה כאילו המחשב של הרכב משתגע מידיי פעם ומזריק כמויות גדולות של דלק בלי שלוחצים על הגז וככה מציף את המנוע עד שחונק אותו. וזה לא דבר ריגעי זה יכול להימשך דקות ארוכות.

פתחתי את איזור הקרבורטור וראיתי ממש איך זה קורה מידיי פעם.. ולא משנה מנוע חם או קר מידיי פעם המחשב מזריק דלק בכמויות !

אם מישהו נתקל בתופעה כזו בבקשה ספרו לי מה אפשר לעשות.

ואם אתם מכירים את המערכת הזו אז אם אפשר להסביר על החלקים האלקטרונים שם, איך אני בודק אותם מה המתחים הנכונים שאמורים להיות בהם ?

אני מבין ברכב אז אין בעיה להסביר במונחים..

תודה לכם.

פורסם

עם כל הכבוד, ויש כבוד , לא ניתן לבצע איבחון יעיל מדוייק ובטוח ללא חיבור מכשיר 4 גזים בשלבי הבדיקה השונים,זאת מעבר למכשירי מדידה יעודיים ואף סקנר אבחון, מה שיותר מסביר שאין לך (אלא אם אתה בעל מוסך בתחום דיאגנוסטיקה)

על כן, אני מציע לך לגשת לבעל מקצוע מוכח!

דרך אגב, האם דולקת נורית התראה כלשהי (אני מאמין שלא) ודבר נוסף, --מה קוד (דגם) המנוע שברכב שלך (רשום בדכ ב 3 אותיות אנגליות ברשיונות הרכב.)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

1)אין אצלך קרבורטור כי זה הזרקה כמו שאמרת....

2)אצלך זה הזרקה רב נקודתית כלומר מזרק לכול צילינדר ככהשגם אם תפתח את צינור האוויר לא תוכל לראות את ההזרקה עצמה ....

אני מבין שהמנוע שלך נחנק ולכן ניגשת לאזור הזה אבל איך עלה בראשך הרעיון שהמחשב מזריק כמויות גדולות של דלק ?

אני ממליץ לך לרשום בדיוק את הבעיה ואולי יוכלו לעזור לך עם זה !!!

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

במנוע B4A , BDY , זוהי הזרקה חד נקודתית .

בעל הרכב: לא רשמת קוד גדם מנוע.

יתכן וזוהי הזרקה חד נקודתית ואז זה נראה לו כמו קרבורטור, עם "דיזה" וחוטים...שמנה שמשפריצה (מזריקה ) דלק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הבעיה לא חייבת להיות במחשב הזרקה, אלא יכולה לנבוע גם מפרפר מצערת או כבל שנתקע לפעמים בסל"ד גבוה. בדוק במוסך אם אינך מתמצא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שאצלי היה קורה זה שפתאום הרכב היה נותן גז לבד!

יתכן ולזה אתה מתכוון

אם הייתי נוסע אז פתאום וללא התראה הרכב נותן גז ואז הייתי צריך לבלום קצת

ובעצירה בניוטרל שומעים לפעמים נותן קצת לא נורא ולפעמים נותן הרבה מאוד

שלא ידעתי מה לעשות הייתי מכבה מייד או נוסע זה נשמע כאילו מגיע ל 6K בטורים

לא יודע מה הבעיה היתה לא טיפלתי בזה

יום אחד וללא שום התראה באמצע נסיעה המנוע התחיל לרעוד ולא מעביר גז

ונכבה וזהו לא מניע יותר

אחרי הגרירה והאבחנה והתיקון החליפו לי דיסטרבורטור (מכווה שרשמתי את זה נכון)

זה היה שחוק לגמרי כל המעברים בפנים מברזל נמסו

וזהו מיום שתיקנתי את זה נעלמה גם התופעה של נותן גז לבד

פורסם

שוב שלום ,

דגם המנוע שלי הוא B4A סליחה שלא רשמתי (אני חדש פה) .

מה שקורה הוא שהמנוע באמת משחק עם הסל"דים ולפעמים מגיע 3-4 K , כבל הגז לא תקוע או משהו כזה , וזו מערכת השפרצה מרכזית כזו , שם ראיתי שהדלק מושפרץ פנימה בכמויות גדולות מידיי ללא לחיצה על הגז כלל !

מידיי פעם זה מסתדר לכמה רגעים ואז אני רואה את הכמות הנורמלית שבה המנוע חוזר ל1K .

כשזה קורה כמובן שיוצא עשן עשיר מאוד בדלק כי המנוע הוצף.

לפי מה שזה ניראה הבעיה היא אלקטרונית.. אם זה חיישן שוגא או כבל חשמל רופף היכנשהו - עד בעיה במחשב..

אם תוכלו לעזור לי למקד את הבעיה זה יעזור לי מאוד.

עזרה על מיקום החיישנים ומתחים ניכנסים יוצאים תקינים .

כל דבר מאלו יעזור ,

תודה לכם.

פורסם

בתור התחלה , נתק את צינור הוואקום מחיישן ה-MAP (לא MAP , אלא MAF - יעני MASS AIR FLOW).

********עריכה - לאחר הערה נכונה מדני זומרשטיין , מדובר ב-MAP , שמודד את לחץ האוויר בסעפת (ואקום) ולא ב-MAF , שמודד את זרימת (כמות) האוויר *****

בתמונה מופיע בין האלטרנטור למיכל העודפים של מערכת תגבור ההגה (הגה כח)

(משולש הפח עם החלודה עליו)

b4a engine.jpg

• תוכן חדש...