Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב בתקציב 40-50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מאוד מתלבטת על איזה רכב ללכת. קודם חשבתי רק על סיאט איביזה או סקודה פביה (יותר לכיוון הפביה), אבל קשה - מאוד - למצוא אותן יד סבירה במחיר טוב. אני קצת מיואשת מהן למרות שלדעתי זאת עדיין הבחירה הטובה ביותר, ואני קצת משתפנת עכשיו מהגיר הידני (אני צריכה אוטו לנסיעות יומיומיות לירושלים והזינוקים בעליה מעבירים בי חלחלה). אז התחלתי לחשוב בכיוונים אחרים : סוזוקי יורוסוויפט ? טויוטה סטרלט (בהצלחה לי למצוא אחת) ? פיאט פונטו ? ללכת על אוטו גדול יותר כמו קורולה או אוקטביה ?

רבותי, אני חייבת עצה. תנו לי רעיונות, אני מחפשת בראש ובראשונה רכב אמין וחזק מספיק לנסיעות לירושלים. האבזור לא מעניין אותי אבל צריכת דלק נמוכה זה טוב :smile:. ומה עדיף מבחינת חוזק, ידני או אוטומט ? (אם זה משמעותי אני אלמד לזנק בעליה..).

תודה !

פורסם

ב- 50000 ש"ח יש לא מעט מכוניות סופר מיני.

לדוגמה פונטו 2000-2001

סוזוקי סויפט-2002

אם תלכי על משפחתית תמצאי למשל קורולה שנת 99 ב- 50000 .

אני ממליץ על פונטו ידנית מאובזרת.

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

ידני עדיף גם יותר חסכוני, גם אפשר לנצל איתו טוב יותר את רצועת הכוח של המנוע, וגם אמין יותר וזול יותר לתיקון בעת הצורך.

אם את נוסעת הרבה לירושלים אני בטוח שתתרגלי מהר מאוד לגיר הידני רק אל תבהלי מכול מני טמבלים שצופרים אם יכבה לך האוטו בהתחלה ויהיה בסדר.

בקשר לחיפושים עדיף להמשיך לחפש בסובלנות מאשר לקנות מהר ואז להצטער אחרי זה לאורך כול תקופת הזמן, לדעתי הפאביה עדיפה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ב- 50000 ש"ח יש לא מעט מכוניות סופר מיני.

לדוגמה פונטו 2000-2001

פונטו שנת 2000 היא מהדגם הישן, לא הספייס והיא הרבה מתחת לתקציב ופחות מומלצת.

בתקציב הזה אפשר למצוא פונטו ספייס 01'-02', עדיף לחפש את דגם ה-ELX הידני עם המנוע החזק יותר, ותא נוסעים מעט יותר מאובזר. חסכונית מאוד בדלק.

• תוכן חדש...