רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,574 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 850 צפיות
היי, אני שעות על גבי שעות מחפש ספר היינס או כל קובץ PDF של טיפולים לקליאו MK2 99 האם יש מישהו שמחזיק בספר עצמו או בקובץ PDF ? או איכן אוכל למצוא ? תודה רבה לכל העוזרים !
הודעה אחרונה מאת Danix60, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 665 צפיות
במגזין Car דרום אפריקה יש אחלה מבחן ענק לסיכום השנה עם כריס האריס כאורח מיוחד. שימו לב מה בתפריט: m135i focus st audi a1 opel astra opc subaru brz toyota gt-86 megane sport redbull edition clio sport redbulledition alfa romeo giulietta golf gti abarth 695 tributo ferrari ועוד כמה רכבי מסלול ואופנוע להשוואת זמנים. אפשר לראות פה וידאו סיכום: http://www.carmag.co.za/galleries/video-gallery/car-performance-shootout-2013-highlights/ וגם סרטון דראג מצומצם: http://www.carmag.co.za/galleries/drag-race-ford-focus-st-bmw-m135i-volkswagen-golf-gti-edition-35-opel-astra-opc/ הכתבות חולקו לכמה קבוצות: gt86 vs brz vs clio rs giulietta vs gt…
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
- 0 תגובות
- 543 צפיות
אני רוצה לקנות קנגו חדשה 2011 וראיתי נוסע על הכביש רנו קנגו עם דלת צד גם ליד הנהג . איזה דגם זה , והאם הוא בנזין [ אוטומט] או דיזל .
הודעה אחרונה מאת xknti, -
- 4 תגובות
- 985 צפיות
אני מצרף תמונות שצילמתי באירוע השקת הסימולטור RS Formula הרבה אנשים שואלים ומתבאסים שלא ידעו אודות ההשקה של הסימולטור RS Formula שנערך ביום חמישי האחרון במתחם TIG ו PIT STOP תעקבו אחרי עמוד החברה של SIMRACE בפייסבוק: https://www.facebook.com/simrace.co.il בקרוב יהיו עדכונים חדשים וגם חנות לכל חובבי הנהיגה והסימולטורים
הודעה אחרונה מאת fhagay, -
לאור חשיבות הנושא (בעיני) והעניין הרב - וכדי שלא ייעלם בדיונים למי יש גדול יותר, ליפניות או לאירופאיות - הנושא מובא בשרשור נפרד (כפי שנלקח ישירות מאתרו של רוני אהרונוביץ, Netcar): שרשור מקורי: http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=126727&lb=0 עיקרי טקסט מתוכו: הבעיה היא כנראה בכלל לא בדוושה (או לא רק בדוושה), אלא בהיעדר מערכת בקרה ממחושבת (ב- VW, למשל, יש). הוכח כי ניתן לדמות קצר חשמלי שגורם לתאוצה בלתי מבוקרת ללא רישום תקלה במחשב הרכב. הוכח בשידור חי של ABC ע"י פרופ' מאוניברסיטת אילינוי, כי מחשב ניהול המנוע של טויוטה לא מסוגל לאתר תקלות בדוושת התאוצה.
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
מאזדה 6 סדאן החדשה נחשפת במלא הדרה, אך נכון לעכשיו במפרט לשוק הרוסי בלבד עם מנוע 2.0 150 כ"ס ו-2.5 ליטר 192 כ"ס. היא גדולה יותר מהדגם היוצא ועם בסיס גלגלים של 2.830 מטר, שיפור של 105 מ"מ.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 5 תגובות
- 876 צפיות
מפיברגלס או כל חומר אחר. אין לי רצון בטמבון קיים, דרוש בעל מקצוע...
הודעה אחרונה מאת essy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני קצת יותר משנתיים הוצאתי רישיון b על מה אני לא יכול לסוע אני אף פעם לא מבין מה אני יכול ומה לא
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 587 צפיות
שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה או לא, בכל זאת ניסיתי בשיפורים ותוספות אבל כנראה שיש בעיה ואני לא יכול לכתוב שם. אז ככה, כנראה שבסידרה 1 יש מתח פועם לנורות ההלוגן הרגילות, וכאשר מחברים באלאסט עם נורת קסנון והמנוע דולק אתה מקבל אפקט של "נר" מהקסנון ונראה כאילו הוא לא יציב, עשיתי חיפוש על זה בגוגל והבנתי שכנראה רץ מתח פועם לנורות האלה במטרה להאריך את חייהן של נורות ההלוגן. לא כל כך הבנתי איך אפשר לסדר את זה ואם יש פיתרון שיאפשר לייצב את המתח הזה כמו מתח DC יש לציין שברגע שמעלים קצת טורים ההבהובים נעלמים והופכים "לבלתי נראים" וכשהמנוע כבוי גם עובד חלק.. איך אני עוקף את הדבר הזה? יש לי את הציוד ואני יודע לקודד את מחשב הרכב, אז במידה ומישהו מכיר שמע יודע משהו ז…
הודעה אחרונה מאת BMW135i, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מקום שלא משתמע לשתי פנים, שאין שם חצאי אמיתות, מדוייק, אמין ואיכותי. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 2 עוקבים
- 41 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן חברים, חבר קרוב שלי מתמודד בתחרות על מימון בסך $10K לשחזור רכבו הקלאסי, פורד שנת 1950. נשאר רק עוד יום אחד לסיום ההצבעה וכרגע החבר עומד במקום השני וקרוב מאוד למקום הראשון. איך תוכלו לעזור? לחצו על הלינק הבא עלינו לטובה ובקישור שנפתח ליחצו על הכפתור Vote for this entry - http://bit.ly/UY6fAm זה הכל. הזמן שלקח לכם לקרוא את ההודעה הזו הוא יותר ממה שייקח לכם להצביע, אז תנו יד לחבר ! אפשר להצביע מכל מחשב או מכשיר נייד ואפילו יותר טוב - משניהם תודה מראש, מוטי
הודעה אחרונה מאת SnakeBite, -
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן! הגיע הזמן להחליף את הC5 הנוכחית(2010 מנוע 2L הותיק) ולאחר סינון ראשוני הגענו לC5 החדשה ולפיג'ו 508. היום הלכנו לנסיעת מבחן על שני הרכבים. הנה ההתרשמות שלי בקצרה- המראה החיצוני של הפיג'ו פחות מרשים ויפה ומהC5, לC5 יש "לוק" יותר יפה ומכובד. ובמידה ולובינסקי קוראים פה, תעשו טובה ותביאו את ה508 עם חישוקי 18', ה17' נראים קטנים ולא מחמיאים לרכב. 1-0 לC5 כאשר נכנסים פנימה אז פה העסק מתהפך, תא הנוסעים של הפיג'ו מרשים ואיכותי יותר מתא הנוסעים המיושן של הC5, שההחלטה שאחרי מתיחת הפנים מחליפים לו את הצבא של המושבים והדיפונים לצבע שחור וקודר בכלל לא מוסיפה לעניין. 1-1 אבזור- ה508 מאובזרת יותר מהC5 בדגמים שאנחנו בדקנו(PRIMIUM ב508 אל מול COMFORT בC5), הפיג'ו מגיעה …
הודעה אחרונה מאת SnakeBite, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בדרך כלל אומרים כמה ימים לפני אם המחיר יעלה או ירד. הפעם לא שמעתי כלום בנושא. ידוע אם המחיר ירד או יעלה?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פגאני, חברה קטנה ושאפתנית לרכבי-על שעד היום יצרה רכבים כמה שיותר בסיסיים ונטולי טכנולוגיה מציגה את הרכב החדש שלהם: הוואיירה (סוף סוף הבנתי איך מבטאים את זה נכון) עם מערכת אקטיבית לשינוי האוירודינמיקה של הרכב תוך כדי תנועה. כל השנים דאגו בענפי הרכב הספורטיביים להסתכל על גוף הרכב כעל כנף של מטוס (רק הפוכה) אבל שכחו שהכנף במטוס לא נעה רק בקו ישר ולכן מותקנים עליה מאזנות (משטחי שליטה דינמיים). כך פגאני גם חשבו על הכנף שלהם, הוואיירה, והתקינה 4 משטחי שליטה דינמיים בסמיכות לכל גלגל. ניתן לראות בסרט הנ"ל איך הדברים עובדים: החשיבה היא שהאויר שזורם מעל הרכב ודוחף אותו לכביש נדרש לדחוף בעוצמות שונות בהתאם לתנאי הדרך ודרישות הנהג. מחשב הרכב מזהה היכן נדרש עוד כוח הצ…
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
באייבורי קנו פורש חדשה. פנמרה. מכונית נאה, נוסעת היטב, הלוואי אצל כולנו. (תוהה עם עצמי האם זהו שידרוג מב.מ.ו.. 7 שהיתה קודם? ..) ואנא אל תכנסו לתגובות של כמה זה עולה ומה הייתם עושים עם הכסף. זה לא עניינינו. אבל – מי שנוהג במכונית שלהם משתולל בכביש ובצורה פרועה. השבוע ראיתי זאת כמה פעמים. לפעמים הנוהג באותו רכב ואני נוסעים באותן שעות ולאותו מקום. יום אחד בפניה במוןרשה מכביש 5 אל כביש 4 לכיוון דרום הוא עקף אותי מימין כשהוא יורד לשוליים להשלמת העקיפה שלו לקראת סיום נתיב ההשתלבות (במקום בו נהרג טל שביט ז"ל). פעמים אחרות בכביש די עמוס – אבל כזה שמאפשר נסיעה במהירות 70-90 - הנהג בפורש זיגזג בין 3 הנתיבים תוך שהוא דחוף ונדחף בכל רווח . וכל הסיפור קטע…
הודעה אחרונה מאת Guy30, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=R8lbPZ-dyRE&list=UUsFj83yqH0-zQK5ND8i8e9Q&index=9 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. רק בישראל ?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הרכב הזה פשוט בלתי ניתן להריסה http://www.youtube.com/watch?v=vAeYJV5P0jk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
שלום לחברים אני חדש בעולם הרנו. רכשתי סניק 1600 2001 . הרכב עבר טסט ב 27.12 1. צמיגים: היו לי רעידות במהירות 90-100 קמ'ש. הלכתי לאיזון בצמיגי העיר ראשון. הבחור בדק את הצמיגים הקידמיים וציין שהם ישנים וצריך להחליפם. (הם לא צדיקים !!!) בקשר לרעידה, ציין שזה לא יעזור. ביקשתי שיאזן ויצאתי משם בנוסף ציין שהצמיגים האחוריים הם 88H 165 והקדמיים הם 88T . כמובן שאמר שה 88T הם נחותים ולא לפי הוראות היצרן. בדקתי את הרזרבי וגם הוא 88T. מהי המלצת היצרן? 2. אחרי כמה ק'מ עושים טיפולים, טיפול קטן ואו גדול? ומה השמן המומלץ? בעיקרון הייתי שמח לפירוט רכיבים להחלפה בכל טיפול 3. חסר לי דלת לדלק. איפה מוצאים דלת חלופית תודה
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברי הפורום היקרים, לשם שינוי אין לי שאלות מעצבנות אלא בסה"כ רציתי לשתף אתכם בחווית החלפת הרכב שעברתי בשבועות האחרונים ומוסר ההשכל שאיתו יצאתי. הכל התחיל בכך שאישתי ואני מצפים לילדינו השני וכחלק מההכנות החלטנו לשדרג את הפיג'ו 206 שנת 2001 שלנו למשהו קצת יותר גדול וקצת יותר חדיש. ההחלטה בסופו של דבר היתה ללכת על יונדאי טוסון שנת 2006/2007 (את הנימוקים למדוע אשאיר לפעם אחרת). הגענו למגרש של כלמוביל שהיו בו לפחות 15 טוסונים בשנים הנ"ל (ועוד כ-30 חדשים יותר). ראינו אחד שנת 2006, יד 2, 87,000ק"מ שמצא חן בעיננו, ניגשנו לאיש מכירות וביררנו על טרייד-אין. הוא הציע לנו 7,000ש"ח עבור הפיג'ו שלנו (מחירון ~14,000) ועבור הטוסון רצה מחירון מלא (64,000ש"ח), כלומר נצטרך להוסיף…
הודעה אחרונה מאת SuperBamba, -
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
שלום לכולם, את הרכב שלי אני שוטף לבדי (כן כן בדרך הישנה בה אני יורד 4 קומות ). אך פעם בחודשיים בערך אני צריך ניקוי פנימי ושאיבת אבק. אני חיפאי ולא מצאתי אצלי באזור מקומות שבהם אפשר לשלם כמה שקלים ולהשתמש בשואב אבק תעשייתי וטוב. אז אני הולך, משלם ומקבל תוצאה כלשהי. עכשיו הבעיה שהעובדים לא מנקים ושואבים טוב כל כך (בשביל שיתאים לפרמטרים שלי). אז השאלה שלי היא מה אתם עושים בשביל בשביל שהעובדים יעשו עבודה טובה ? מבטיחים בונוס בהתחלה או משהו כזה? אשמח לתשובה, ניר
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
לשון הפרסום: Liron Raymond היום בבוקר, ב8:15, בן זוגי התקשר כשהוא נסער כולו כאשר הוא נוסע על כביש החוף מכיוון נתניה לתל אביב כמו בכל בוקר בשעה הזו ומספר לי כי הוא אינו מצליח לבלום. דוושת הגז נתפסה במצב מקסימלי, הרכב האיץ ללא הפסקה, כשאין לו כל יכולת לעצור. הברקסים לא מגיבים, הורדת ההילוך להילוך ראשון גם הhא לא השפיעv, וערך הס״לד נתקע על 6600. בזמן שאני נאלמתי דום, אבי הנחה אותו במהירות להרים את בלם היד - גם זה לא עזר, בטח לא במהירות שכזו, רק הוסיף ריח חריף של בלמים שרופים. ברגע האחרון לפני שהוחלט על לקפוץ מהרכב או להתחכך בחומת המגן שלצד הדרך על מנת להאט, הוחלט על לכבות את סוויצ׳ ומהר. בשניה האחרונה סוף הסיפור התהפך מסוף רע לסוף טוב. הרכב האט עד עצירה מוחלט…
הודעה אחרונה מאת Shay_u, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפני חצי שנה בערך טיילתי בצפון גרמניה, וצומלתי נוסע במהירות מעל המותרת באזור ברמן. קיבלתי הודעה על כך מחברת ההשכרה (sixt בגרמניה), יחד עם דרישה לשלם על הטיפול בנושא מצידם. מאז עברו כבר שלושה חודשים בערך, ולא קיבלתי את הדוח עצמו עדיין. כשפניתי שוב לסיקסט שם, הם אמרו לי שמי שאמור ליצור איתי קשר אלו הן הרשויות הרלוונטיות, והם לא מטפלים בנושא. מישהו כאן היה בסיטואציה דומה? יש טעם להתחיל לחפש דרך לתקשר עם עיריית ברמן? לחכות עוד?
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 2 תגובות
- 707 צפיות
יש היום דיל בגרופון במסלולים, מדובר על 8 סיבובים על סובארו BRZ כולל הדרכה וליווי ב 395 ש"ח האם למישהו יש ניסיון/ המלצות? תודה
הודעה אחרונה מאת לאון, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום בשעות הבוקר המוקדמות ישבתי ברכבי, והבחנתי ברכב שחונה ממולי שחונה על הקו ותופס שני חניות, כמו בשרשור עם החניות ופקח שעבר נתן לו דוח וצילם אותו, לא שאני חונה על קווים חלילה אבל יש דוחות על זה?
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 18.5 אלף צפיות
בגלל שהפורום off topic סגור למשתמש שלי אז אני ישאל פה . אני מחפש עבודה כנהג משאית , יש את כול החברות של בלדרות ושילוח שכול יום מסביב לשעון מסתובבים כמו סביבון, (כול מטר לעצור ) + פורקים +מעמיסים + נוהגים עד 12 שעות בקיצור נשמע לי גיהנום. אני חשבתי אולי ללכת לעבוד על מובילית , מובילית שמעמיסים עליה מכוניות של חברות השכרה והובלתם לסניפים . אולי יש פה נהגי מובילית, השאלה שלי : עד כמה שווה להיות נהג כזה ? זאת עבודה פיזית ? מה אופי של העבודה ? עבודה יחסית כיפית ? דורשים בעבודה כזאת ניסיון ? אשמח לעזרה והכוונה. תודה.
הודעה אחרונה מאת rsm130d, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני מתכוון לקנות רכב בסכום של 28 עד 30 אלף שקל בררתי לגבי מקיף רוצים ממש יקר הכל ביחד(חובה+מקיף) בסביבות 7 אלף ויותר בגלל שאני נהג צעיר ללא מקיף יעלה לי 4000אלף בגלל שהביטוח נורא יקר אז אני לא רוצה לעשות מקיף האם זה טיפשי ואני יצטער על זה? מה אתם הייתם עושים? *עוד משהו שחשבתי עליו האם כדאי לעשות מקיף על שם בנאדם מבוגר ברור לי שאם אני נוהג ועושה תאונה המקיף לא יתפוס אבל במקרה של גנבות זה כן תופס זה נכון? תודה.
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
שלום, נסעתי לכמה שניות אולי מקסימום דקה 120 באזור נתניה בכביש המהיר ש ליד מרכז סלקום הארצי . השאלה בטח כבר ברורה ,האם ישנה מצלמה בכביש זה?
הודעה אחרונה מאת Elantra05, -
- 37 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפני כחודש* עשיתי תאנוה קלה שבה נגרם נזק קוסמטי בלבד לרכב שלי ולרכב אחר. הפעלנו ביטוח ונסעתי למוסך ההסדר על מנת שיחליפו לי פגוש קדמי. עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה היא שברכב שלי(סקודה יטי) ישנם חיישני חנייה מקוריים שמגיעים מובנים בפגוש מהמפעל שמאפשרים לרכב גם אופציית חנייה עצמית, הצגת הרכב על צג וישנם גם חיישנים מובנים בצידי הפגוש. חברת הביטוח שלחה למוסך ההסדר(שהוא מוסך מורשה יונדאי) פגוש שהוא ללא חיישני החנייה המקוריים. התקשרתי לחברת הביטוח ואמרו שהעניין בטיפול ושאקבל פגוש חדש מקורי עם חיישנים מובנים. אתמול בבוקר התקשרה אליי הנציגה מהמוסך ונאמר לה שחברת הביטוח אומרת שזה החלק ושיקדחו חורים ויתקינו חיישנים פה. עכשיו אבהיר דבר אחד - הרכב בן חודשיים ואני בשום פנים ואופן ל…
הודעה אחרונה מאת Driver, -
שלום לכולם, לפני כ-20 דקות חזרתי הביתה, אחרי שנסעתי להביא את אחותי. בדרך נסעתי ברחוב הראשי בנתניה (וייצמן) וראיתי כ-70 מטרים לפניי רכב שעומד בנתיב הימני, עברתי לשמאלי ונעצרתי לפני מעבר החצייה, כאשר מאחוריי רכב נוסף, ואישה מבוגרת החלה לחצות את הכביש. אני זורק מבט למראה הימנית כרגיל, ורואה רכב נוסע בערך ב50 קמ"ש ולא מתכנן לעצור, האישה שחוצה את הכביש לא שמה לב אליו כי היא עם הראש למטה, ובאותו רגע לא ידעתי מה לעשות (הרי אם היא הייתה בשמאלי, יד מהחלון של עצרי, והיא הייתה עוצרת), אבל כאשר היא מימיני לא ידעתי מה לעשות. הייתי כבר מוכן לסטות ימינה בכדי שתיכנס בי, וזה יהיה באשמתי, אבל ככה לפחות ההולכת רגל לא תיפגע, אבל גם את זה לא יכולתי לעשות, כי הולכת הרגל הייתה צמודה לרכב שלי.…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היום בדקתי מכונית שלה יש תת-שלדה (SUBFRAME) בחלק האחורי עליה מותקן המנוע והממסרן (TRANSAXLE) לרכב הזה הייתה פגיעה מאחור שמעכה את הפגוש המתכתי המכונה מגן פגוש וגם את תת-השלדה שבג'רגון קוראים לה בטעות "עריסה" , רשמתי בטופס הבדיקה "פגיעה בתומך פגוש אחורי וגם מעיכה בתת-שלדה" וציינתי שזו משמעות נמוכה. הרכב היה מיועד לטרייד-אין , אנשי הטרייד-אין ראו את המילה שלדה ודרשו מהמוכר להוריד להם 8000 ש"ח. בעל הרכב ביטל את העסקה ובכל זאת הלך לפחח שלו שיבדוק את אמיתות הממצאים שנרשמו בטופס הבדיקה. הפחח צחק ואמר לבעל הרכב " כתבו לך שטויות אין דבר כזה תת-שלדה , עשו עליך קומבינה". בעל הרכב לא הסתפק בכך וביצע בדיקה לקניה במכון אחר וגם שם אמרו לו "אין דבר כזה תת-שלדה...תן לי את הבוחן …
הודעה אחרונה מאת ליין מן,