Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל אומרים כמה ימים לפני אם המחיר יעלה או ירד. הפעם לא שמעתי כלום בנושא. ידוע אם המחיר ירד או יעלה?

פורסם

כן, את זה אני יודע. מה שאני אומר זה שבדרך כלל כמה ימים לפני כבר יש הערכות אם המחיר יעלה או ירד, בדרכ מופיע באתרי החדשות באינטרנט. הפעם לא ראיתי שום הערכה אם יעלה או ירד

פורסם

מחיר חבית נפט עלה, ולעומת זאת שער הדולר ירד מהחודש שעבר.

אז אני מאמין שלא יהיה שינוי גדול מהמחיר כעת :roll:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

אני משוכנע שיירד, כדי שיהיה לאן להעלות אחרי הבחירות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מחיר הנפט עלה ב- 5% (משפיע בשליש על המחיר הסופי) הדולר ירד ב-2.5% ויש להוסיף גם את המדד שדווקא ירד מאז ספטמבר (כך נעשה בכל חודש ינואר וספטמבר).

להערכתי, שינוי קטן של כמה אגורות כלפי מטה. סמוך על ביבי שאחרי הבחירות יעלה את המס על הדלק.

פורסם

תלוי גם בביקוש העולמי לאנרגיה. בקרוב כאשר יגיעו חודשי החורף הקשים בעולם אז הדרישה לאנרגיה תעלה וגם המחיר במקצת. אבל זה עדיין לא השיא כמו בימי הקיץ בהם מליוני אנשים נוסעים לחופשות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני משוכנע שיירד, כדי שיהיה לאן להעלות אחרי הבחירות.

הגיוני ביותר, ואם המחיר לא יירד, אני מאמין שגם לא יעלה.

אחרי הבחירות נקבל את המכה.

alfa 156 2.5.

פורסם

היתה ידיעה השבוע באחד מעיתוני הכלכלה (דה-מרקר, אאל"ט) שכנראה המחיר לא ישתנה בינואר, בגלל הסיבות שהזכירו פה...

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

אין מצב. אני לא רואה שום תסריט שזה יקרה בחודש של בחירות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...