Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מבין מה משעשע בזה, בסך הכל קורולה שדורסת פירות בליווי מוזיקה חובבנית.

יש פה איזו גאונות נסתרת שצריך חושים מחודדים כדי להבחין בה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא הצלחתי למצוא אבל אני בטוח שכבר היה שרשור על האידיוט הזה.

מצד אחד זה אידיוטי אבל אני לא חושב שזה מגיע לרמה של מזעזע.

אנשים נעלבים מזה שמישהו מבזבז אוכל אבל לא נראה לי שזה כל כך נורא, רק דבילי ביותר.

פורסם

פעם אפילו לחם יבש לא היינו זורקים, מפוררים ומוציאים לציפורים וכו' תפוחים נרקבים זה מעדן לסוסים ובקר. כל השחטה של אוכל מעידה על הקלקול שאנחנו עוברים משנה לשנה. יש הרבה אנשים שביום יום מוותרים על קניות לעצמם בכדי שיוכלו להאכיל את הילדים שלהם בפירות טריים. אמנם זה לא הדבר הזוועתי ביותר שצפיתי בו מיימי, אך אני לא אתפלא שזה הכיוון - פה זה מתחיל. מי שזה משעשע אותו כנראה לא מבין כמה אנשים עוברים בסופר ולא קונים את זה כי צריך קודם לחם וחלב.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא נסחפת קצת? אני יכול באותה מידה לטעון שההידרדרות מתחילה בזה שאתה טועה וכותב השחתה עם ט' ולא עם ת'. זה יהיה רציני בערך כמו הטיעון שלך.

קצת הומור לא הרג אף אחד וזה בסדר אם זה גם לא מצחיק אותך. בטלויזיה רואים דברים גרועים יותר בפריים טיים (מישהו אמר "צחוק מהעבודה"?).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...