ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,538 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם. חברה מאוד טובה של אמא שלי, מחפשת רככ לחיי היום יום, אז זה אומר שיהיה אמין וחסכוני. כמו כן הרכב אמור להיות 97 ומעלה... והרכב אמור להיות או מהמזרח, או גרמני... זה מה שהיא רוצה, נפח המנוע לא יותר מ 1600, עדיפות לפחות... יש דגש על רכב לא צרפתי! טיפשה! התקציב הוא 30000 + האישה הנ"ל הינה אלמנה, ולכן יהיה קשה לה להחזיק רכב בעייתי. תודה על העזרה, רמי שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחר שיטוטים ארוכים מצאתי טויטה סטארלט למכירה ובמצב טוב. הרכב שנת 98', גיר אוטומטי ולזכותו 89,000 ק"מ. פנימית וחיצונית נראה שמור. מהדגם היותר מאובזר עם 2 כריות אוויר ו-2 ח"ח. מוצע למכירה מבעלות פרטית יד ראשונה. מעלעול בספר הטיפולים מצאתי שכמעט כל הטיפולים בוצעו במוסך מורשה של טויוטה למעט הטיפול האחרון שבוצע ב79,000 ק"מ באיזה מוסך בנצר סירני (אני לא יודע אם הוא מורשה או לא, על הקבלה לא היה כתוב שהוא מורשה). בעלת הרכב שמרה את כל הקבלות מהטיפולים, לא מצאתי שום תיקון מיוחד שעשו לרכב, הכל טיפולים שוטפים של שמנים, נוזלים, מגבים, ברקסים וכו'...שום טיפול שהיא עשתה לא עבר את סכום ה1000 ש"ח. מה דעתכם שווה לקנות אותו ב-44,000 ש"ח? נ.ב הדברים הנ"ל נכת…
הודעה אחרונה מאת Yoad, -
קוואליר LS
מאת ShayRally- 1 תגובות
- 972 צפיות
שלום. חבר שלי רוצה קצת מידע בבקשה על השברולט קוואליר שנת 2000, דגם LS. הרכב בשביל ההורים שלו ובשבילו. תודה מראש אחים שלי..
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אנשים, אחרי חיפושים רבים מצאתי מגאן קופה 2000 סמ"ק: לפני בדיקה, בבירור קצר על מספר הרכב נמצא שהרכב (שנת 96) עשה ראש מנוע וה ABS לא תקין. הייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא משום שנתקלתי בהתנגדות משפחתית עקב פתיחת המנוע בעבר. תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני יודע שמספר לא קטן מהחברים בפורום מחזיק ב- Peugeot 106 באחת הגירסאות שלה ואני מאמין שהיא לא רק כלי תחבורה בשבילם אלא גם תחביב, והם דיי מתמצאים בנושא ובגלל זה אני פונה אליהם כדי שישתפו מהידע, מהדעה ומהנסיון שלהם. ערכתי חיפוש בפורום כדי למצוא במדויק את ההבדלים בין כל גירסאות ה-106 אבל לא מצאתי תשובה חד-משמעית בנושא או אפילו דבר שמקרב אותי לתשובה. אני לא ממש מתמצא בדגמים וגירסאות אבל ביינתים אני שמעתי על הגירסאות האלה : XS, XSI , GTI , S16 (ואני בטוח שפספסתי עוד כמה, אני אשמח אם תעזרו לי בזה). אז, רציתי לדעת מה (כל) ההבדלים בין כל הגירסאות הקיימות (מבחינת שנות ייצור, נפח מנוע, מהירות מקסימלית, גיר, האצה, מספר דלתות, סו…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כעיקרון חשבתי על מאזדה מיאטה יש מצב למצוא אחת? ואם כן איך הן נמכרות מבחינת המחירון? הלא משופרות הרגילות מעל המחירון, מחירון? אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח לשמוע. תודה
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, מצאתי אזמפלר של הרכב שאני מחפש במצב טוב עם צבע חדש הבעיה היא שהסיפור של הרכב (מבחינת הידיים) קצת מסובך בכל מקרה נגיד ואני מאמין לכל הסיפור הזה והולך על קניית הרכב הזה אז ככה, לרכב אין טסט ואין ביטוח הרכב רשום על חבר של הבעלים שבועיים ולפני זה היה רשום על אחותו (בשתי הידיים האלו הרכב היה אצל הבחור שדיברתי איתו, הוא לא רצה להעביר לידיים שלו בגלל שהוא בחובות ופחד שהבנק יעקל לו תרכב... עד כמה אמין הסיפור אני לא יודע, אבל ביקשתי לראות עוד ניירת ואז אולי אני אוכל להאמין לכל זה) אם אני אחליט ללכת על הרכב איך אתם ממליצים לי לבצע את כל העניין של הבדיקה, טסט, העברת בעלות וכו'? הבן אדם מוכן לנסוע עם הרכב למכוני רישוי שקרובים לאזור, אבל אני מפחד מזה שאול…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. אני שוקל לרכוש מיני קופר הדגמים הישנים אבל... הקטע שאני לא ממש יודע פרטים על הרכב. איזה שנה מומלץ (מהדגמים הישנים)? כמה כ"ס יש לרכב הזה? מה המחיר של אחד כזה בארץ? האם אפשר לשפר את הרכב? ובקיצור כמה שיותר נתונים בסיסיים על האוטו... דרך אגב בדקתי בחיפוש קודם ולא מצאתי אז... תודה.
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
**** הכותרת נערכה **** שלום אני צריך עזרה ויעוץ בקשר לקניית רכב משומש במחיר של עד 25 אלף ש"ח.. אני מעדיף משהו בסגנון קטן כמו פונטו אונו וכל אלה.. רק בסגנון.. תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מספר שאלות: האם הציר האחורי הוא מוט פיתול או קפיצים? אם מוט פיתול אז מה העובי של האנטי רול? וידוע לי שבפולו 16V יש בעייה בגיר - האם זה אותו גיר או אחר? ואם יש לכם עוד נתונים אשמח לדעת... בעיות נפוצות וכדומה תודה
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שאלה: מי משלם על ההעברת בעלות? המוכר, הקונה? שניהם (חצי חצי)? יש איזה חוק בנושא? או שהכל פתוח להתמקחויות קולניות? אני יודע שאני תמיד שילמתי, ככה גם נהג אבי, וכל קרובי. לאחרונה שמעתי מחבר לעבודה כי עיסקה לרכישת רכב "התפוצצה" עקב אי בהירות הנושא (מי ישלם את ההעברת בעלות)... שאלה שאלתית... לא? גילי
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 854 צפיות
אני בהתלבטות:מצד אחד יש מונדיאו-אחלה מכונית באופן כללי, 20 אלף פלוס מינוס, יש לי שני אקזמפלרים משנת 95' על הכוונת. מצד שני יש לי אפשרות לקנות קוואליר 96' ב-20 אלף. המכונית שמורה מאד. הבעלים זקוק לכסף.. השאלה היא אם כדאי לחשוב על הקוואליר..היא הרי לא מומלצת פה. מצד שני, העסקה קוסמת לי..המחירון בסביבות ה-35 אלף. HELP!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
הרבה פעמים כשאני רואה אנשים שקונים מכונית ספורט\ספורטיבית במחיר X שנותנת ביצועים ברמת Y, אני חושב שתכל'ס אפשר למצוא מכונית במחיר חצי X שתספק ביצועים ו\או הנאה ברמת 2Y. ובכן מספיק להתלבט לבד במחשבות, אני רוצה לשמוע את דעתכם ! אז אני שואל איזו מכונית לדעתכם ניתן לרכוש בארץ שתתן הכי הרבה ספורט\ביצועים\הנעה לשקל ? יש לציין ששנתון, צריכת דלק וכל שאר השיקולים לא נכנסים פה לתמונה. אלא אם מדובר על דגם יוצא דופן במיוחד, ואז פשוט ציינו זאת בתשובתכם. קדימה השמיעו קולכם...
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם קרייזלר סברינג הוא רכב אמין מבחינה מיכנית??? בבקשה תגיבו זה חשוב אני שוקל לקנות סברינג............
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה, אני בן 17.7 וזה רכב ראשון שלי (לא ממש כי היה לי עד עכשיו פולריס רינג'ר ונסעתי עליו במשך כמעט שנתיים ככה שיש לי ניסיון על הכביש) ואני מחפש לקנות רכב ספורטיבי. בעיקרון הכי הייתי רוצה (בתקציב הזה כמובן) 106 ראלי שנת 98, עד לפני יומיים הייתה לי אחת על הכוונת וכמעט שקניתי אבל היא כבר נמכרה. יש לי רשימה של מכוניות שנראות לי ותגידו לי מה אתם חושבים עליהם כמו כן אני ישמח אם תיתנו לי רעיונות לגבי כלי רכב ספורטיבים אחרים. יונדאי קופה 98 \ 97 ידנית מגאן 2000 קופה רנו קליאו RSI (למרות שאני לא ממש אוהב את הצורה שלה, ושמעתי שיש לה בעיות אמינות, אבל אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליה ) פיגו 306 קבריולט מנוע 2000 פיגו 306 2000 טורבו (זאת בפוקוס) למרות שהיא 55…
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם קרייזלר סברינג הוא רכב אמין מבחינה מיכנית??? בבקשה תגיבו זה חשוב אני שוקל לקנות סברינג............
הודעה אחרונה מאת המיינור מסטר, -
- 3 תגובות
- 878 צפיות
התקציב שלי זה 45 אלף ש"ח. ואני צריך רכב שיקח אותי + נוסע מר"ג לגלילות (25-30 ק"מ ביום) + גיחות לת"א מדי פעם. מצאתי פונטו שנת 2000 עם 65 אלף ק"מ, מאובזרת וללא תאונות. עשיתי חיפוש בפורום והתרשמתי לטובה ממה שציינו אנשים לגבי הפונטו אך בכל זאת יש לי כמה שאלות: 1. לאיזה דברים כדאי לשים לב בבדיקה? 2. נפח המנוע של רוב הפונטו הוא 1250... לא עגלתי מדי?? 3. יש חסרון בקניית רכב שהוא השנה האחרונה שלפני החלפת הפונטו לספייס? תודה!!
הודעה אחרונה מאת yehuda-k, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי שאלה ... מצאתי 205 GTI שמורה... מטופלת קיצור.... אחלה.. עכשיו בלי קשר לכמה הבעל רכב דורש, רציתי לדעת, אם המחירון של 1600 שנת 90 הוא 11,500 לפי לוי יצחק, כמה אני צריך להוסיף למחיר בשביל ה1900... השאלה היא האם יש מחיר מוגדר, או שאין מחירון לכזאת מכונית? שפשוט נותנים לפי כמה היא שמורה, מיוחדת וכו וכו...? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת ramigt, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, לצערי החליטו בגמר הליסינג הנוכחי להעביר אותי לרכב דיזל. הרכב חייב להיות בדרגה 2 (אם מישהו יכול להבהיר מהו המחיר המקסימלי לדרגה זו אודה לו מאוד) הרכב חייב להיות אוטומט - אני נוסע כ-5,000 ק"מ בחודש ובשביל הכיף יש לי את ה106GTI שלי.... אז אין סיבה לגיר רגיל.... על איזה רכבים הייתם ממליצים? אני מנסה להימנע מקנגו/ברלינגו ושות'.....וכל הדיזל משפחתיות שבדקתי הינן קבוצה 3. יש רעיונות למישהו?? תודה אייל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 953 צפיות
רכב ספורטיבי לצעירים , חסכוני ואמין כמה שאפשר . תודה !
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
רכב עד 90K
מאת דביר- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, שוב אני פונה איכם לאחר שקיבלתי אישור לקנות רכב לעצמי וההתלבטות בעיצומה התקציב הוא עד 90K והצרכים הם יופי חיצוני,אמינות וסחירות בבוא העת כאשר אם ניתן להשחיל לכל אלה שיקול של אחזקה מה טוב שכן מעולם לא היה לי רכב ללא פזומט והפחד מעלויות אחזקה הינו רב. לעת עתה צדו את עיני שתי אופציות:אאודי A3 שמראש זו המכונית שהייתי רוצה אך בתקציב שלי ניתן לקנות רק מנוע 1.6 או 1.8 (99 או 00) ומכאן נבעה האפשרות השניה והיא (באותו תקציב!!!) גולף GTI או V5 שנת .2000 לכן רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לאור השיקולים שהבאתי ובנוסף, העדפה בין שני דגמי הגולף (הרצתי חיפוש אבל אין יותר מדי מידע על ה-V5) אופציות נוספות יתקבלו בברכה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת VW RaCiNg, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הוצאו לי שתי מכוניות לקנייה. רנו מגאן קופה 2.0 שנת 99 איביזה טורבו שנת 01 הסכום אומנם לא אותו סכום , ויש באפשרותי לקנות את האיביזה , אבל הכסף שאני יחסוך בקניית המגאן ילך לכיס שלי ויהיה בסופו של דבר לטובתי. אני לא ממהר לבזבז את רוב הוני על האיביזה. האם ההבדל ביניהן הוא שמיים וארץ ? או שאני יצליח להנות גם מהמגאן. אני בן 23 ומחפש רכב להגיע לעבודה ולאוניברסיטה , מחפש רכב ספורטיבי שאני יהנה מכל רגע שאני על הכביש. תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת משה.ש, -
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
טוב... לאחר שביררתי על אופנוע, וכבר הגעתי להחלטה..(את מי שזה מעניין gs500 אם אפשר בצבע צהוב+פירינג) נאלצתי לשנות כיוון, לאחר הצעה מאוד מפתה מצד אבא שלי וסבא שלי... אם אני אמכור את הרכב שלי ויחליט לא לקנות אופנוע, אני אקבל מיאטה חדשה מהחברה או במחיר מקביל אוודי TT ... השאלה מה כדאי ומאיזו בחינה... האמת שהמיאטה מושכת אותי בעיקר בגלל הגג שלה... בכל אופן עם תוכלו לתת לי חסרונות ויתרונות לגביהם ומה אתם הייתם מעדיפים ולמה... בתודה מראש בקאל אופיר
הודעה אחרונה מאת sk, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מכונית משפחתית (1600, מרווחת, רצוי אוטומטית - עקב הפקקים), והתקציב העומד לרשותי הוא 40000 ש"ח. יש לי שתי אפשרויות עיקריות: מאזדה 323 או רנו מגאן, ובשתיהן מדובר על מכונית מודל 97, אולי 98 (מה לעשות ). השיקולים לטובת המגאן הם הנוחות והבטיחות, ולטובת המאזדה - האמינות. אודה לכל מי שיחווה את דעתו, או שיציע אלטרנטיבות נוספות/
הודעה אחרונה מאת user32, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. ובכן, יש לי חבר שבבעלותו פיאט טיפו שנת 94. הרכב לא רע, אך כמובן שהיו לו לא קצת בעיות אמינות. בכל אופן, החבר הזה שלי, החליט למכור. התקציב החדש יהיה כ17-18 K. הבעיה היא שהבן אדם הזה הוא פעור, ויש לו נטיה לעשות שטויות. כששאלתי אותו על איזה רכבים הוא חושב, הוא ענה לי: "או ברלינגו או נובירה או לנוס אבל העדיפות הראשונה מגאן" מכאן אפשר להסיק, שאין לו מושג ירוק מה הוא רוצה. זה מתחיל מרכב מסחרי ("גדול חזק וחכוני" כמו שהוא אמר כששאלתי למה ברלינגו), עובר דרך פח הזבל של תעשיית הרכב (דיהוו) ונגמר במגאן. כמובן ששאלתי אותו: תגיד מה אתה רוצה ממכוניות? נוחות? כוח? חסכון בדלק? אמינות? "קוליות"? כיף מנהיגה? מה אתה מחפש באוטו? והתשובה …
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
פיאסטה מול 205
מאת subnos-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 945 צפיות
אני רציתי לדעת מה לדעתכם עדיף... פורד פיאסטה שנת 95 1300 שמטופלת טוב יחסית או פיג'ו 205 שנת 94 1400 או פיאט אונו שנת 94 1400? *** הכותרת נערכה, קרא את כללי הפורום ***
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שלי מתלבט בין כמה רכבים הבעיה שלו שהוא עושה הרבה ק''מ והוא חייב רכב דיזל אבל הו רוצה רכב חזק והוא מתבאס על דיזל כי הוא חושב שאי אפשר לשפר אותו מבחינת כוח... האם אפשרי לקחת גולף TDI ולתת לה עוד קצת כוח? בוא נגיד 200 סוסונים? הוא חייב רכב דיזל אבל ממש מתבאס בגלל העדר הכוח, הוא לא מחפש אימפרזה טורבו דיזל הוא רוצה קצת כוח זה הכל.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
לאון V20 טורבו 1 2
מאת agent5-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, אני מניח שאני הולך את השאלה הכי נפוצה והכי מאוסה שנשאלת כאן מפעם לפעם ע"י דרדק זב חוטם מרמת אביב ג' שקיבל מאביו סכום נאה לרכישת רכב חדש. ובכן, איני ילד, אבל נפלה בחלקי הזדמנות פז להחליף את רכבי (206) ולהגשים חלום קטן- לנהוג ברכב קצת יותר ספורטיבי. עומד לרשותי סכום של כ- 150-165 אלף שקל ואני מעוניין ברכב חדש. הדרישות שלי הן כדלהלן- - זריזות - כוח (כזה שיוכל להאיץ למהירות סבירה בעליות של שורש גם אחרי שנבלמתי ע"י סובארו סטיישן שנת 92 עמוסה בקונילמל ו-15 ילדיו, שיחיו) - אמינות - פרקטיות בקיצור, לאחר כמה שבועות של בדיקות ומעט נסיעות מבחן, הפיינליסטיות היו- - מיאטה - יאריס טי ספורט - אלפא 147 - …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני אמור לקנות. בימים הקרובים VR6 רציתי. לדעת איך היא מה, אפשר לשפר בא ? וכמה עולה כל דבר זה !!! אומר פילטר ציפ פורק, לחץ אם אפשר ? לשים הכל ? איזה חברה וכמה ? עולה ומה אפשר לעשות גם. מבחינת שיפורי ? חוץ וגם !! כמובן כמה עולה תודה מראש דניאל *** ההודעה המקורית ללא סימני פיסוק ***
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה יש לאמא שלי VW BORA 2001 1600ואבא שלי החליט שהגיעה זמנה וצריך להחליף. התקציב הוא עד 120000 זה גם יותר מידיי.. אנחנו מחפסים שנת 2000 ומעלה אוטומטי מנוע עד 2000 סמ"ק מזדה רנו פיגו' וכול הרכבים הקואנים למינהם לא בא בחשבון חשבנו על ראב 4 אבל הוא מכוער מדיי בשנת 2000... אני הצעתי BMW סידרה 3 אבל אמא שלי אומרת שזה רכב לגבריים. בקיצור תנו הצעות ואני יעשה רשימה של רכבים שמתאימים לנו...
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hans
- mottis
- amosbmw
- itzik123
- davemustaine87
- Roy142
- fatboy1340
- הרקוליטו
- garicho
- zaf
- יש לי סילברדו
- arice