Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולכם,

התייעצתי שוב, גם שוב עם הבוחן מהמכון, עם שני מוסכניקים ועם קצין רכב של חברה גדולה.

לדעתם כדאי להוריד באמת כמה אלפים ולקנות את הרכב. הפגיעה בקדמת האוטו מינורית ואפשר לדעת בקלות שזוהי אינה פגיעת תאונה אלא שפשוף במדרכה (כי לא הוחלף אף חלק - לא טמבון ולא פח).

הבלאי של הרכב הוא כבלאי של רכב שעבר נניח 85000 ק"מ ולא 51000, אבל לדעתם עדיין משתלם לקנות אותו מכיוון שהמוכר הוא מבוגר (נהג יחיד) שהכניס את הרכב לטיפול לפחות פעם בשנה (לפני הטסט).

מחר אני מבצע העברת בעלות. אני מקווה שהכל יהיה בסדר.

בכל אופן, תודה לכולכם!

פורסם
תודה רבה לכולכם,

התייעצתי שוב, גם שוב עם הבוחן מהמכון, עם שני מוסכניקים ועם קצין רכב של חברה גדולה.

לדעתם כדאי להוריד באמת כמה אלפים ולקנות את הרכב. הפגיעה בקדמת האוטו מינורית ואפשר לדעת בקלות שזוהי אינה פגיעת תאונה אלא שפשוף במדרכה (כי לא הוחלף אף חלק - לא טמבון ולא פח).

הבלאי של הרכב הוא כבלאי של רכב שעבר נניח 85000 ק"מ ולא 51000, אבל לדעתם עדיין משתלם לקנות אותו מכיוון שהמוכר הוא מבוגר (נהג יחיד) שהכניס את הרכב לטיפול לפחות פעם בשנה (לפני הטסט).

בכל אופן, תודה לכולכם!

בהצלחה.

לא לשכוח לבדוק שעבודים של הרכב, לפני שהכסף מחליף ידיים

ולוודא שאכן היד שכתובה ברשיון היא היד הנכונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה זה קשור עכשיו לתוצאות בדיקה במכון?!

וחוץ מזה מי אומר שהיא היפנית מס' 1 בעולם? חברת הפרסום של היבואן של טויוטה? נכון, בואו נאמין להם.

ורדרוז ידידי, בהתחלה את אומר שהיה כתוב שם רק צמיגים בני שנתיים (כ-1,200 ש"ח לכל ה-4) וכיוון פרונט (כ-150 ש"ח).

ואז אתה מוסיף שהמשאבת מים קרובה לסופה (בערך 800 ש"ח כולל עבודה, ובד"כ מחליפים גם טיימינג) וגם הבולמ"ז האחוריים גמורים (כ-400 ש"ח לכל אחד בלי עבודה).

אהה... וגם הקצה שלדה ההוא שהזכרת בסוף.

אבל מה? לא כתבו מגילה הא?

לכותב השרשור, תראה לכל מכון יש מספר סעיפים קבועים שהם כותבים בשביל לכסת"ח את עצמם.

כיוון שכמעט בלתי אפשרי לדעת מה מצב והגיר והמנוע הם ייכתבו הערות כלליות שלא אומרות למעשה כלום. "רעש, חופש, בלאי, צלצולים". זאת ע"מ שאם ייקרה משהו הם יהיו מכוסים מבחינת האחריות שהם נותנים.

הקצה שלדה ההוא שהוזכר, זה חארטה אחת גדולה. כולה מכה קטנה של הפח מתחת לאוטו ממדרכה.

אבל אכן יכולה להיות בעיה בעת מכירת הרכב .

אם הרכב הוא באמת יד 1 עם 55K ק"מ, שמור ומטופל בדיוק בזמן במוסך איכותי והרכב ננהג ע"י אדם שלא קרע אותו (איזה בן 18 עצבני) אז תנסה להוריד כמה שיותר במחיר ולקנות את הרכב.

אם המוכר לא מוכן להתפשר תחפש עוד קצת תראה מה עוד יש בשוק, אולי תמצא מציאה אחרת ואם לא תמיד אפשר לחזור לרכב הזה.

בהצלחה!

קודם כל רשמתי שכאשר מכרנו את הרכב הוא היה בן 9 שנים יד ראשונה עם 80K ק"מ.

הצמיגים לא היו פגומים או יבשים !!! הבוחן בסך הכל ציין שהם כבר בני שנתיים וכנראה עוד כשנה יצטרכו להחליף אותם. עדיין לא ראיתי בדיקה אחת במכון שלא ציינו בה שצריך לעשות כיוון פרונט (זה היה סתם כסת"ח).

לפני הבדיקה בקשנו מחיר משוכלל שהיה כ-4K ש"ח מעל המחירון, לאחר שגילינו בבדיקה שיש קצה שלדה (ושחברת הביטוח עשתה עלינו קופה) אז ירדנו למחירון.

אני רוצה לראות אותך מוצא רכב בן 9 שנים שהבעיות היחידות שיש לו זה משאבת מיים ובולמים אחוריים עייפים. למנוע לא היו שום הזעות או שריפת שמן, לא היו שום נקישות מהגיר. עכשיו תשווה את זה לשאר הבדיקות שמציגים פה (גם לרכבים שעל הכביש הרבה פחות מ-9 שנים) ואז נחזור לדבר ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רציתי להגיד לחברה פה שלפני שבוע וחצי קנינו לאמא שלי פולו SDI שנת 2003 ובטופס בדיקה לא היה כלום. אבל ממש כלום נקי כמו שלג.

הבדיקה נעשתה בקומפיוטסט רשל''צ הבוחן לאחר הבדיקה אמר שהאוטו פשוט חדש.(37000)ק''מ

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
תודה רבה לכולכם,

בכל אופן, תודה לכולכם!

משהו אחד בכל זאת מוזר לי, אמרת שהם ציינו שהבולם יד חלש, זה דבר שלא נתקלתי בו הרבה אפילו לא בתור כסת"ח שזורקים לטופס בעיניים עצומות. מתוך הרבה רכבים שבדקתי.. מה גם שברוב הטיפולים השגרתיים בדרך כלל גם מותחים את הכבל הזה מחדש.

נשמע כאילו יש לו ילדים או נכדים שמרימים להם אנברקס לא מעט.. :-(

• תוכן חדש...