Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חצי שנה כמעט של חיפושים, מצאתי טווינגו 95 ידנית עם 92K. המחירון שלה סביר, מה שיכול להשאיר מצלצלין מועטין לשיפורין.

שאלות של לפני:

יש לכם איזה מכון בדיקה אמין להמליץ עליו באזור נתניה?

למה כדאי לשים לב בפרט בבדיקה? (חוץ משלדה ומערכת קרור).

שאלות של אחרי:

1. לעמיתנו האירופים סאנרופים לטווינגו על ימין ועל שמאל. האם ניתן להתקין סאנרוף ברכב כזה ישראלי, שאינו במקור? האם זה חוקי?

2. המנוע. למיטב ידיעתי הטווינגו תבוא עם מנוע 55 כ"ס. האם ניתן להחליף אותו למנוע מיובא של טווינגו 60 כ"ס (נמכר באירופה, וגם בישראל ב-1999 בה העלו את הטווינגו לעולה משום מה). לחלופין- מנוע ה-72 כ"ס 16V הנמכר באירופה? שוב- חוקיות חשובה לי.

3. דיסק- קראתי את השרשור, ולא הצלחתי להכריע- האם הזוית תשחוט את הדיסק? האם רצוי להתקין צ'ינג'ר?

4. מד חום מנוע (ולא מד over חום)- מישהו יודע איפה אפשר למצוא מדריך התקנה? חפשתי בפורומים בגרמניה ולא ממש הצלחתי לגלות.

5. צביעת רכב. האם אפשר לבד, או שחייבים בתנור על האש?

רק אציין לסיכום שאני אדם מאוד מאוד טכני, אבל לא מכונאי רכב (יש לי ניסיון עם טנקים, מנעולים, דודי שמש וכל מה שאפשר לפרק ולהרכיב כמעט...)

המון תודה מראש

יוס

פורסם

ראשית - ברוך הבא לפורום.

מכון בדיקה מומלץ בנתניה - לא קיים. סע לבדיקה במבדק הרצליה. אם יש לך ידיעות מסוף השבוע, פתח את ממון איפה שהמודעות למכירת רכבים ותמצא שם תלוש של 15% הנחה לבדיקה.

לדעתי, עזוב את המנוע. תחזק את הרכב שיהיה במצב טוב, יישור קו כללי, טיפול גדול, בולמים חדשים, וכו'. אלא אם יש לך את התקציב לכך, להחליף מנוע זה עסק לא זול. (תקציב ליישור קו + החלפת מנוע) אם חשוב לך כוח, עדיף לך לקחת את התקציב של החלפת המנוע, הצביעה וכו', ואולי לחפש משהו חזק יותר.

צביעת רכב לבד, לרוב התוצאות לא מדהימות. חפש בשירשורים בטכני המלצות על מקומות זולים שיבצעו את העבודה.

אגב המחירון של טווינגו 95 הוא לא סביר, הוא בדיחה.

גיא

פורסם
תודה תודה תודה

האם הכוונה למבדק ברחוב הסדנאות 8 הרצליה פיתוח?

אכן כן, ואגב הכתבות המדוייקת (לפחות לפי דפי זהב) היא הסדנאות 7.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

להחליף מנוע במנוע שנותן 5 כ"ס יות זה ממש ממש ממש ממש ממש לא משתלם מבחינה כלכלית

טווינגו עם מגנזיום כבר נראית הרבה יותר מטווינגו רגילה.

קודם תקנה אחר כך תחשוב על כל השאר - שיהיה בהצלחה

haters will hate

פורסם

בנוסף,בדוק את המזגן,כי יקר יחסית לתיקון.אם תקנה את האוטו,מומלץ מאד להוסיף לו שעון חום,מפני שמנועי רנו רגישים מאד להתחממויות,ומספיקות דקות בודדות של מנוע רותח על מנת להשמידו.יבוא הטווינגו הופסק ב 99 מהסיבה הפשוטה שהיא פשוט לא נימכרה...פלח השוק של מכוניות המיני עויין במיוחד,והמחסור בתיבה אוטומטית חרץ את דינה.חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אולי לא במקום אבל לגבי השאלה שלך על הרדיודיסק אז הזווית באמת הורסת

את הדיסק.אני הזמנתי צ'יינג'ר במיוחד מארה"ב בשביל הטווינגו.

לבדיקה כדאי לך ללכת לדינמומטר בראשון.כמו שכתבו לך האוטו נחמד אך אל תנסה לעשות ממנו פרארי

כי זה בלתי אפשרי.תשקיע בבטיחות תעשה טפול כולל וזהו כי זה כסף אבוד.

פורסם

1. ש.א. סביר במושב גנות מתקינים גג נפתח ("סרדין"), כמו המקורי. 10K ש"ח.

3. אצלי התקנתי בזמנו קנווד 6016 שפועל עד היום באופן תקין ובנוסף התקנתי מחליף דיסקים מתחת

למושב הנהג, מודבק עם סקוצ'ים המאפשרים שליפה מהירה בחניה באיזור עויין :wink: .

5. חבל על האוטו. קח אותה אך ורק לצבעי מקצועי ולא חפלאפ, ע"ע שריידים צבועים בטיפקס. :roll:

מחיר הקניה זול מאוד יחסית לחבילה שאתה מקבל ואם אתה מוכן להשקיע כסף ולהישאר עם האוטו

לאורך זמן, ניתן לקבל רכב ייחודי ומצויין. החלפת מנוע, קיט הנמכה, החלפת בולמים - יעשו פלאות

להנאה שניתן להפיק ממנה.

בכל אופן במצבה המקורי, הטווינגו היא כיף של אוטו במצב סטאטי - בנהיגה פחות:

מנוע שצועק כשמאיצים בו וזוויות גלגול גבוהות רומזים לך שזו מכונית נסיעה מאשר מכונת נהיגה.

החשוב מכל הוא שהטווינגו שאתה מתכוון לרכוש חסרה את אותו מרכיב בעייתי - הלא היא מערכת האיזי.

דניאל

dfront2.jpg

dinnen2.jpg

MCS 2008

פורסם

3. אצלי התקנתי בזמנו קנווד 6016 שפועל עד היום באופן תקין ובנוסף התקנתי מחליף דיסקים מתחת

למושב הנהג, מודבק עם סקוצ'ים המאפשרים שליפה מהירה בחניה באיזור עויין :wink: .

5. חבל על האוטו. קח אותה אך ורק לצבעי מקצועי ולא חפלאפ, ע"ע שריידים צבועים בטיפקס. :roll:

מחיר הקניה זול מאוד יחסית לחבילה שאתה מקבל ואם אתה מוכן להשקיע כסף ולהישאר עם האוטו

לאורך זמן, ניתן לקבל רכב ייחודי ומצויין. החלפת מנוע, קיט הנמכה, החלפת בולמים - יעשו פלאות

להנאה שניתן להפיק ממנה.

בכל אופן במצבה המקורי, הטווינגו היא כיף של אוטו במצב סטאטי - בנהיגה פחות:

מנוע שצועק כשמאיצים בו וזוויות גלגול גבוהות רומזים לך שזו מכונית נסיעה מאשר מכונת נהיגה.

החשוב מכל הוא שהטווינגו שאתה מתכוון לרכוש חסרה את אותו מרכיב בעייתי - הלא היא מערכת האיזי.

דניאל

לא נפספס הזדמנות להציג את התמונות שוב ושוב :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דניאל

לפי התמונות שראיתי עכשיו באתר

יש רכבי PSA לפני מסירה (ללא לוחית, ועם רשום עם גיר על הזכוכית + ניילונים)

האם הם מתקינים מורשים של היבואן בארץ?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אני מנסה לחקות אותך עם תמונת ה-306 טוטאל-לוס.

עצוב שזה מה שיש לך להגיב. :roll:

קח את זה בהומור :lol:

כבר מעל שנה לא הראיתי את התמונה של ה306 טוטאל לוס...

בקשר לגג נפתח, הגגות הללו נראים קצת בדיחה על רכבים כגון פאסט וגם 307...

כי הגג קטן יחסית לסטנדרטי , ונפתח למעלה בזווית בצורה קצת חאפרית הייתי אומר...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עכשיו תשמעו קטע מסריח.

דברתי עם הבן אדם בששי וגם בשבת. קבעתי איתו להפגש לבדוק ולסגור היום (יום ג'). תאמתי חופש מהעבודה. האוטו במרכז ואני מהצפון. אתמול (יום ב') הוא לא היה זמין כל היום. היום התקשרתי בבוקר והוא אמר לי שמכר את האוטו...

איזה _ _ _. לעולם לא תהיה לי טווינגו. בלוזריות לא אופיינית אני אקנה מאטיס.

מי שרוצה טווינגו שיחטוף אותה כמו לחמניה (חוץ מההיא שמפרסמים עכשיו בידיעות, והלך לה ראש והיא מטופלת כמו אביר בעזה).

נאחס נאחס נאחס

פורסם

לא נורא,כנראה שהאוטו הזה לא היה מיועד מלכתחילה לך...גם המאטיס היא אופצייה נחמדה,במיוחד במחירים המגוכחים שבה היא מוצעת.למעט מנוע חלש,היא עירונית חביבה בעלת אחזקה זולה משנת ייצור מתקדמת.בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם קבעתם להיפגש ולסגור עסקה, כלומר נכרת בינכם חוזה בע"פ, שדינו כדין חוזה כתוב!

אם הייתי במצבך, והייתי רוצה לנקום בבן #$%^, הייתי לוקח אותו לבית משפט לתביעות קטנות.

בית המשפט יכול לפסוק חוסר תום לב במו"מ (הוא ניהל מו"מ עם צד נוסף, לאחר "סגירת" העסקה איתך) ולפסוק מתן פיצויים חיוביים, קרי: הוצאות דלק לראות את הרכב, בדיקת רכב (אם נערכה ובמימונך, תחבורה ציבורית, וכדומה)

כל זאת בהנחה שבשיחתכם האחרונה "סגרתם" פינות - מחיר ומועד העסקה

בית משפט לתביעות קטנות יכול לפצות אותך בסכום של עד כ-17,000 ש"ח!!!

תעמוד על שלך בנאדם!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...