רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,353 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעיה שנתקלתי בא לפני די הרבה זמן משהו נכנס בי בחיפושית כאשר הוא לא נתן לי זכות קדימה כמובן שהחטמתי אותו על טופס שכתבנו באותו רגע והחטמתי אותו שהוא מודה שהוא אשם מדוח שמאי שעשיתי בפרטי יצא לי בסביבות ה3 + כשהוא נכנס בי בדלת במדרכה בכנף האחורי בטמבון והטמבון שיצא מהמקום פגע בכנף השניה חברת הביטוח מסרבת לשלם לי את מלוא הכסף בטענה שהמכה היא כמה תאונות בנפרד ובתענה שזה רכב אספנות והסכום שהשמאי אמר הוא גבוהה מדיי אמרתי להם שישלחו לי את המכתב שמה שהם טוענים ולמה ושכנראה נתראה כבר בבית משפט אבל זה כבר נגרר הרבה מאוד זמן כבר קרוב לשנה
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
ריסוס חול??
מאת giladmir-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לדעת אם אפשר לבצע ניקוי חול לחלקי אלומניום כמו מכסה צדדי באופנוע או בראש מנוע (החלקים צבועים בצבע גס) או שהריסוס יפגע בהם תודה גלעד
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 314 תגובות
- 85.8 אלף צפיות
אני ראשון! מקווה שלא פורסם : סובארו GSR או GFT (עדיין לא קלטתי) - כמו של משה (מהמודלים מאוחרים,עד 79) , הארד-טופ 2 דלתות , צבע כסף במצב שעוד ניתן לעשות משהו. נראית שלמה ונמצאת בת"א. לידה ממש - אוניית שברולט , אני מעריך משנות ה-70 , גג נפתח קונברטיבל. במצב לא הכי טוב , בלי גג או שהוא מופשל. שתיהן נראות עומדות כבר כמה זמן, כלומר מטונפות ומוזנחות. איתי.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חלק מהאפודים הזוהרים שנמכרים בימים אלו ממש הגיעו עם תוית של חברת 3M המייצרת את החומר המחזיר אור. שים לב לאיור של הרנו 16 על התוית. שבת שלום, אורן
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 868 צפיות
שלום לכולם אני משפץ טריוף וזקוק לחלקי ניקל ופח
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
מי מזהה? מיקום מדויק ורכבים?
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חדש באריזה.. אני חושב שהוא בן 20 לפחות
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
עם רשיונות כמובן עדיף לפני שיפוץ יניב 054-3134214
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
לאנשי פורד אירפה... 1 2
מאת kobyiso- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם הג`נטים של מוס GT 85 מתאמים לרכבים שלכם? אם כן נשמח לתרום... רביעיה. רביעיה.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
רנו 4 עליזה
מאת דני יונגר-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סוף סוף הרכבנו אותה עליזה כבר כמעט מוכנה לטסט
הודעה אחרונה מאת רנו4, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר חברי מועדון החמש מוזמנים עם בנות/בני זוגם ליהנות מקפה ומצב רוח טוב בשבת בבוקר. המפגש ייערך ב-14 בינואר, בין השעות 10:30-12:30, ב- "ארקפה", רח' התמר 6, פארק המדע, רחובות (מול תחנת דלק סונול). לחברי המועדון תינתן הנחה של 10% עם הצגת כרטיס חבר. אם ירד גשם ניתן להגיע גם ברכב רגיל . מס' הטל' ב "ארקפה" הוא 089463432. בברכה סמדר-מזכירות המועדון
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
1) הרכב ללא טסט אך עם רישיונות מוקפאים 2) הנ"ל מניע, לא מעשן וללא רעשים "חשודים" 3) מדובר על הדגם עם 4 פנסי חזית 4) מצב הפחחות סביר+ כמה כדאי לשלם על רכב כזה ?
הודעה אחרונה מאת birkins3, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מה המחיר שכדאי לתת על פיאסטה L 1979 במצב טוב ואיך האוטו הזה בכלליות תודה.
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
יש לי סובארו דגם 83' החיישן של החום מנוע בכלל לא עובד אז השאלה היא איפה הוא נמצא שאני יוכל להוציא אותו ולבדוק אותו והחיישן שמן עובד כשיש סוייץ' הוא עולה עד הסוף לא משנה מה מצב השמן וכשהאוטו מותנע הוא מתכבה אז איפה אפשר למצוא אותו גם תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת D3M0N, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למישהוא יש מושג איך מנקים אם הטינופת הדביקה שמצטברת עם השנים על ההגה ועל המתגים? סבון רגיל לא מזיז, ואני מפחד להשתמש בחומר אגרסיבי מדיי..
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
מסטיק אורביט 1 2
מאת איל פלד-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
במקרה ראיתי הערב טלוויזיה. לא חשוב איזה ערוץ, אבל אחד מאלה שיש בו פרסומות, ואז לפתע פתאום, בלי אזהרה מוקדמת ובלי הודעה מראש, עמוק בתוך פרסומת למסטיק אורביט מישהו רץ ונכנס לקלאסית מדהימה (כן, זאת שעומדת לפני האופנוע החדיש והמשעמם), והבונבונירה נוסעת לעומק הפריים ושם נעלמת. א-קיצר: איזה קלאסית זאת?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
סוף שבוע מתקרב ולי יש חידה עבורכם מה זה ואיך זה קשור אלינו?? בבקשה רק מי שיודע ולא לכתוב שטויות. משה.
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
פישל סיגל ושיינדל ינטה לנסקי שניתפסו גונבים קדילק אספנות של חבר המועדון שוחררו לאחר שריצו כמחצית מעונשם עקב התנהגות טובה. השניים פרצו בבכי מר את ראו עצמם מחוץ לכתלי בית הכלא. אולם להפתעתם הסתבר להם כי הם עלולים לחזור לכלא כיוון שעוד צפוני הוציא נגדם צו עיכוב יציאה מהארץ על חוב כביכול שהם חייבים לו עבור הדלק שהשתמשו בו בעת הגניבה. עם קבלת הצו פרצו השניים פעם נוספת בבכי מר. גורמים בהנהלה הגיבו בזעם רב על הוצאת הצו והאשימו את מוציא הצו בקטנוניות. נודע כי חבר המועדון מר מוריס הסכים לכסות מכיסו את סכום החוב שתפח בינתים עקב הוצאות אגרה .עורכי דין. והוצאות שונות. אכסה את החוב גם אם אאלץ למכור ממכוניותי צעק בחמת זעם. למשמע דברו פרצו זוג הגנבים האומלל בבכי מר בפעם השלי…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אלפא רומאו ג'וניור72-74 מי מכיר מי יודע???? שלום חברים, לפני מס' ימים תוך כדי נסיעה צפיתי באלפא רומאו יפיפיה מדהימה כנראה ג'וניור או ג'ולייטהGT באזור השרון,בצבע אדום כמובן. לפי רביעיית הפנסים הקדמיים היא אמורה להיות בעלת מנוע 1800/2000, הרכב נראה כאילו יצא זה עתה ממפעל הייצור,הייתה לי כזאת כשהייתי חייל אי שם בתחילת שנות ה-80 למישהו יש פרטים לגבי הרכב והיכן אפשר להשתחוות לו?..........אה סליחה ...לראות אותו?
-
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למסירה קאפה של סובארו דיאל , קצת ירד לה הצבע אך מי שירצה אני יצבע אותה בשבילו בצבע כסף\ניקל הקאפה היא של די אל מהצורה הזו: אפשרי להחליף בעד סמל אחורי לטויוטה קורולה שנת 2003 חשוב לציין- היא לא גנובה, מצאתי אותה בשוליים של כביש,
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
במסגרת היבוא של האופנוע, התברר לי שהמחירון הקובע במכס לאופנועי אספנות הינו מחירון NADA . מחירון זה מבוסס על ארבע רמות בלבד התואמת להבנתי את הרמות 2-5 של קראוס. רק לאופנועי הרלי ואינדיאן יש רמה חמש ב NADA שתואמת את רמה 6 של קראוס. המחירון מתעדכן אחת לארבעה חודשים ואפשר לרכוש אותו או לבדוק ספציפית באתר שלהם תחת אופנועים קלאסיים. במחירון עצמו יש גם התייחסות לאופנועים נדירים שנמכרו במספרים בודדים ועל כן מחברי המחירון טוענים שלא ניתן לקבוע להם מחיר מיצג. להם פשוט מצויין המחיר שהושג עבורם אם ידוע. מענין אותי מה אומר על זה לוי יצחק שמקפיד לעדכן כל חודש את המחירון שלו גם במכוניות שנמכרות בארץ אולי אחת בשנה. נמרוד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הצבע הוא כחול כהה. העבודה יצאה לא רעה בכלל... ד"א, אני מחפש טסות מקוריות לרכב. צרו איתי קשר אם יש לכם.
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
מכיוון שהסגרת את עצמך באחד השרשורים..... שיהיה במזל טוב, המון מזל טוב, מאחל לך אושר עילאי כמו שאני מאחל לכולם תמיד. ושהפלאקון תביא בראש (כמובן שלא בוורוד). מזל-טוב. ושכל משאלותייך יתגשמו. וח'ברה - ברכות לכאן. בני ראוי לשרשור משל עצמו, הוא כבר ילד גדול.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
בענייני חידות... 1 2
מאת ג'ק-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
צילמתי... לא מאד נפוץ הרכב הזה, ולא, זו לא תמונה מהארץ. הצעות?
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
צמיג לטילון
מאת UFD41- 1 תגובות
- 959 צפיות
מי יודע איפה אפשר להשיג צמיג לטילון 225X19 במידהICM לא מצליח להשיג צריך אותו כדי לעבור טסט תודה
הודעה אחרונה מאת איל פלד, -
איזה אוטו זה?
מאת buggy- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איזה אוטו זה? (סליחה על האיכות תמונה מהפלא) http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8511890&alid=55404&uid=69B3363930FD428189E455FEE6B085CE&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8511885&alid=55404&uid=69B3363930FD428189E455FEE6B085CE&AlbumIsOpen=False [url=http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=8511885&alid=55404&uid=69B3363930FD428189E455FEE6B085CE&AlbumIsOpen=False][/url]
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, במידה ואני שולח חלק לשיפוץ בחו"ל, מה עמדת המכס לגבי זה? ליעד
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב, האם רכב אספנות גם צריך בדיקת מעבדה לאחר שעברה שנה מיום שנגמר הטסט? קיבלתי מכתב הביתה שאני צריך בדיקה כזו לאחר שנה אבל אני זוכר שהעברתי רכב אספנות אחר טסט לאחר שנתיים בלי טסט ללא בדיקת מעבדה... יש למישהו מושג? תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מיום הקניה ועד היום http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=76028 ואחרי שנגנב לי הרכב לחלקים http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=77263 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80066 המושבים חזרו מריפוד http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91480 פרוק השילדה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96328
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צריך לפנות את המחסן
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 329 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itaimoto
- KipodYam
- Avia
- Chmimo
- yoni162
- Shay Shd Dave
- גולדן191
- yor2
- ArikB
- ELI001
- אברהם א
- mikyl