Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באמת מענין מה היה אומר על כך קיפניס
ידוע לי שיש איזה עו"ד שיכול לענות לך על שאלה זו:wink:

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

למר זוהר הנכבד,

כניראה שהחדשים בפורום הזה, כמוני למשל, לא מבינים את דיברי החוכמה שאתה כותב כאן. למרות שמדובר בשפה העיברית, צר לי אבל אני איני מבין כלום. אשמח לקבל פרשנות. גנבים, דלק, קאדילאק, בכי, פסיפלורה, גוייבות, מנגו, אולי שחכתי והחסרתי אי אילו פרטים, מיתנצל מראש. איך כל זה קשור האחד עם השני ואיך כל זה קשור לרכבי אספנות ולפורום הזה. מחכה לתשובה.

הצילו...........

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אמא הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

פורסם

אכן הגבול בין שיגעון לגאונות דק כחוט השערה. נותר עלינו לשבת ולהנות (אני יודע שאני נהנה, כל עוד מדובר בגבול הטעם הטוב) מהודעותיו ה... מגוונות של מר זהר.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

בני - חלאס. חלאס חלאס חלאס - אני לא מצליחה ללמוד ככה :D

ועוד דבר - יש לך בעיות עם דרכי הניהול של המועדון? תעלה את האשמותיך (במידה ויש כאלו) באסיפות החברים. אתה מזהם את הפורום בשטויות.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני מצטרף לשאר החברים כאן שרשמו תגובות נגד השרשור ופותחו.בעמוד הראשי של הפורום שלנו מופיעה כותרת "צו עיכוב יציאה מהארץ נגד גנבי הקאדילק"...

בצורה טבעית 99 אחוז מאיתנו נכנסים ישר בלי להסס לשרשור בתקווה לקרוא משהו מעניין, חדש, שובר שגרה...גנבי קדילק ? למי גנבו, איך ומתי ? אל תגידו לי שלא אלה השאלות אשר צצו במוחכם...

(חס וחלילה, שלאף אחד לא יגנבו קדילק, אמן !)

אבל כשאנחנו פותחים את השרשור אנחנו רואים תוהו ובוהו, משפטים ללא הקשר וסיבה...העלבה של מכוניות סובארו...כאשר זהו אחד המותגים המצליחים ביותר בעולם, בארץ ?!

מי נגד מי ? - לפחות זה מה שאני הרגשתי - ולפי התגובות שראיתי לפני - גם אחרים הרגישו כך !

אני מצטרף לחברי פורום נוספים, אולי גם כאלה שהיו רוצים להגיב אבל מעדיפים שלא, ומבקש להפסיק את הטירוף הזה, השגעון הזה, ולא יודע איך עוד לקרוא לזה...

וחוץ מזה, עוד לא נולד הבנאדם שיחליט אם להעניק למכוניות סובארו את התואר רכבי אספנות או לא.

ובטח ובטח שיגיד שהן עשויות מפירות שונים (איך אפשר בכלל להגיד דבר כזה? הבנאדם לא שפוי).

ולא מעניין אותי בן כמה הוא, כמה שנים הוא במועדון, ואיזה רכבים יש לו.

וכן - avipel - זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב. ויצא לי לקרוא, אני מוכרח לומר, בעל כורחי, מספר שרשורים נוספים ותגובות נוספות של פותח השרשור הנ"ל, ולכן עכשיו מבחינתי זה הקש ששבר את גב הגמל. השתדלתי במלוא כוחי להתאפק ולכבד את הפורום ולא לרדת לרמה מסוימת בשביל להגיב, ומכאן ההודעה הזאת, מנוסחת בצורה נאותה ומכובדת, לדעתי, אז אנא שמעו אותי והסיקו מסקנותיכם.

פורסם

אני חייב להודות שאיני מכיר את בני זהר ומעולם לא פגשתי אותו, ולכן קשה לי (ונדמה לי שלכולם) לרדת לעומק הרצינות שבדבריו, ונותר לי לקרוא את הודעתו כקוריוז פשוט. כפי שכתבת, אינני חושב שיש זכות למישהו לקבוע את טון מכוניות האספנות ולכן איני לוקח את דבריו כדיברי שטנה. כמובן, שכל אדם ודעתו, ואם נפגעת מדבריו אז ניתן וצריך לשקול את ביקורתך. אישית (אולי עקב ריחוקי ממהלומות מועדון החמש) איני מרגיש שיש צורך להפגע מהמילים למרות שבני עשה כבר הרבה טעויות בעבר(!).

אגב, אם הייתה בידי עדיין הדי אל שלי, אולי הייתי חושב אחרת :wink:

הומור היא כנראה לא מילה גסה, בעיקר בימים אלו.

בברכת שבוע טוב

אבי

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

blue jay הנכבדה

מה עם מרבית התגובות שלך בהרבה שרשורים , שכלל לא מתאימות לפורום זה ,

לדוגמא בשרשור "נפקדות ממפגשי שישי " ועוד ,

את לא מכירה את בני ולכן קצת כבוד ,

שלום

פורסם

שלום הנכבד

את מה שאני כותבת אנשים מבינים ולמרבה ידיעתי לאף אחד חוץ ממך דבריי לא מפריעים. דבריו של האדון זהר מלהימים נגדו חלק נכבד ממבקרי הפורום וביניהם אני. לכן הודעותיו אשר משמעותן במידה זו או אחרת נסתרת מפניי, נראות לי נחוצות בפורום כמו שמטריה נחוצה לדג. אל תשכח שמהרגע שממר זהר ירדה החסימה הוא ממלא את הפורום בהודעות הזויות משהו שבמקרה לא קשורות ממש לרכבים...

יש מבין?

ודבר נוסף, מאחר ואני לא מכירה את מר זהר אישית אני מסתמכת על דעותיהם של אחרים לגביו. אין לי סיבה לא לכבד אותו כמו שאין לי סיבה לכבד אותו. לכבוד אין שום חלק בדברים שלי.

קח לתשומת לבך. ולפעם הבאה, אם יש לך בעיה עם הדברים שאני כותבת כאן, יש לי תיבת ה"פ...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כידוע לך בתעשיית הרכב היפני עושים שימוש רב בפסיפלורה במתכת ובמספר מרכיבים במנוע.

בני זהר היקר.

בתור בעל דוכן לממכר אבטיחים, השוקל להרחיב את עסקיו ולהתפתח גם לתחום הפסיפלורה (בעונה, שאל את המלצר), רואה אני את עצמי נפגע מטיעוניך.

אין לי ספק, שקישור הפרי הנפלא הזה, עם תעשיית הרכב היפנית, יגרום לדימוי שלילי אצל הצרכנים, דבר שיפגע ללא ספק בעסקיי, דווקא בעונת החורף, בה עסקי האבטיחים שלי איטיים.

הייתי ממליץ לך לקשר בין תעשיית הרכב היפני לפירות היבשים, וגם זאת, רק לאחר המתנה של כחודש מהיום, לאחר סיום חגיגות ט"ו בשבט הבאות עלינו לטובה, וזאת מכיוון שכמה מחברי הטובים מתפרנסים בחודש זה מממכר פירות יבשים.

בציפיה לשיתוף פעולה מצידך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בני זהר היקר.

בתור בעל דוכן לממכר אבטיחים, השוקל להרחיב את עסקיו ולהתפתח גם לתחום הפסיפלורה (בעונה, שאל את המלצר), רואה אני את עצמי נפגע מטיעוניך.

אין לי ספק, שקישור הפרי הנפלא הזה, עם תעשיית הרכב היפנית, יגרום לדימוי שלילי אצל הצרכנים, דבר שיפגע ללא ספק בעסקיי, דווקא בעונת החורף, בה עסקי האבטיחים שלי איטיים.

הייתי ממליץ לך לקשר בין תעשיית הרכב היפני לפירות היבשים, וגם זאת, רק לאחר המתנה של כחודש מהיום, לאחר סיום חגיגות ט"ו בשבט הבאות עלינו לטובה, וזאת מכיוון שכמה מחברי הטובים מתפרנסים בחודש זה מממכר פירות יבשים.

בציפיה לשיתוף פעולה מצידך.

רז ,כל הכבוד אני לא ידעתי את כל זה.לילה טוב -זאב.

zeev

• תוכן חדש...