רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני כותב בפורום אספנות, כי כאן לאנשים יש ניסיון עם בעיות כאלה בשיקום הרכבים. היום לקחתי סולם ושטפתי את הרכב שלי. מצאתי כמה רקבונות על הגג, במקום אחד התפתח חור קטן. מסתבר שיוקון שלי חולה סרטן רכבים - חלודה. מקום ריקבון אחד הוא 2x3 סמ, מקום נוסף עם חור 2x2 ועוד מקום 1x1. בנוסף יש חלודה שטחית במקומות שירדה הלכה. אני מבין שצריך לשייף את כל הגג ולחתוך חלקי פח הנגועים. מה יבוא במקומם: פיברגלס או טלאים של ברזל? מה עדיף? כמה זמן לוקח לסדר בעיות כאלה? הרכב שלי בקרוב יילך למחלקה האונקולוגית של מוסך (פחח), אך אני זקוק להכוונה בנוגע לתיקון. בינתיים מרחתי ממיר חלודה. אני מבין שהוא לא עוזר. שייפתי את המקומות ומרחתי.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אבקש את עזרתכם במציאת ההבדלים הויזואלים החיצונים של פרארי 308. קיימים שני דגמים: GTB ו GTS. איך ניתן להבדיל בין השניים ע"י מראה חיצוני? ומי נחשב לדגם יוקרתי ומבוקש יותר? תודה, מאיר
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אחרי שהכסף עבר ידיים והעברת הבעלות בוצעה כבר אפשר לספר על קראוון טרנזיט מבציר 1980 שרכש קובי מזל טוב!!!! :beerchug:
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כולם מוזמנים לבוא להנות בעלי הג'יפים (ממותג JEEP) מוזמנים גם להשתתף http://www.wrangler-life.com/node/244
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
משהו שעשיתי בכמה מכוניות, אבל הפעם עלה בדעתי הרעיון לעשות את זה לבד. האם אפשרי? אם כן, האם יש מקום שבו אפשר למצא סט אטמים? מדובר במרצדס משנות ה 80 תודה לעונים איתן
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 23.1 אלף צפיות
אני לא מבין את מהות החוק הזה. אשמח להסבר
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
קבלת פנים לאולדסמוביל סופר 88 הולידיי קופה 54/נחום קדמיאל-בנוקיה ב-24.12.10 1 2 3 4 5
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 65 תגובות
- 18.5 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לקבלת פנים לאולדסמוביל סופר 88 הולידיי, קופה, משנת 1954 Oldsmobile Super 88 Holiday Coupe ,1954 יובאה מארה"ב ע"י יו"ר מועדון החמש נחום קדמיאל התמונה להמחשה בלבד. קבלת הפנים תתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 24.12.10, בשעה 16:30 מילות פתיחה - נחום קדמיאל - סקירה היסטורית- קובי מילוא. בעלי אולדסמוביל אספנות מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לארח חברה לרכב המושק. ביום קבלת הפנים יתקיים גם מפגש הרצה ראשון של נשות החברים וחברות מועדון החמש מאזור המרכז, בארומה נוקיה, החל מהשעה 17:30! המפגש הנשי יהיה מפגש חודשי ויתקיים בארו…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 963 צפיות
האם נשארו כאלו כלים בארץ? מחפש אחד כזה ...
הודעה אחרונה מאת biker, -
- 2 תגובות
- 828 צפיות
שבוע טוב. בשבת הרכב הניע וסוף סוף יצא לסיורו הראשון ... כשחזרתי, ראיתי כי יש נזילת שמן מהציר של הגלגל התחתון - שיוצא מהמנוע ועליו רצועה. ראיתי נזילה איך שחזרתי והיא הפסיקה לאחר מס' דקות (לא נגמר השמן). עד כמה שניתן, מה אומרת נזילה זו?? כמו"כ, נזילה ממשאבת הגה, ניתן לבדוק ולתקנה או שבד"כ מחליפים במשופצת??? ואחרונה, מנוגע לרכיבים של מערכת ההיגוי, שווה לרכוש חלקים מ"איביי" או בארץ? שבוע טוב! חן.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
ייבוא רכב מחו"ל
מאת eli3-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, אני כבר זמן מה מסתקל בEBAY על רכבים. נתקלתי ברכב שאני מעונין להביא לארץ. אין לי ניסיון עם זה ואין לי כלכך ידע בזה לפי מה שהבנתי צריך לנסוע לשם ולהסיע את הרכב לנמל וכך הלאה לא ידוע לי הרבה מעבר לזה אשמח לעוד פרטים וכמובן אם מישהו יכל שידבר איתי בפרטי או בכל דרך אחרת בקשר לנושא תודה יעקב נ.ב: המשתמש בפורום זה של הבן שלי.
הודעה אחרונה מאת sanfan, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 41 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
מפגש השפלה מזמין לארוחת בוקר משותפת בגדרה: בשבת הבאה 25/12 מפגש השפלה מוזמן ומזמין את חברי מועדון החמש באשר הם לארוחת בוקר קולקטיבית בגן ביל"ו שבגדרה. בתכנית - התכנסות בשעה 10:00 במקום: המשתתפים ידאגו עצמאית למיני מזונות לארוחת הבוקר, שיונחו על שולחן כללי לארוחה משותפת! שולחנות וכיסאות יובאו למקום לשימוש החברים. תפריט? ג'חנון, דגים מלוחים, בורקס או מלאווח, עוגות , שתייה, קפה - בחירה שלכם, כל אחד מוזמן להדגים את יכולותיו לטובת ציבור החברים. וכן,בהשראת רוח צפונית מתוכננת תחרות שקשוקה! יש צורך בהתפקדות על מנת שניתן יהיה להיערך בכמויות המתאימות: ראובן נזירי : 054-4538073 [email protected] קובי בן- ניסן : 054-6785688 [email protected] הארוח…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה רכשתי קורבט 74 ואני מעונייין בהמלצות על פחח\ צבעי . 1.בעל נסיון עם קורבטים שלא צריך כל יום לבקר את הרכב כדי לקבל עבודה טובה 2. ושמקצועיות ועמידה בזמנים זה דבר שלא רק נאמר או בקיצור אמינות שמה שנאמר גם יתממש! 3. בנוסף אני עדיין מתלבט על הצבע ועם יש לכם רעיונות מגובים בתמונות אז תעזרו לי בבחירה. תודה מראש לכולם ושוב אני מדגיש אני מבקש המלצות על בעל מקצוע רק מנסיון אישי בלבד על רכב שלכם {כי זה שמישהו קיבל אחלה עבודה במקרא הטוב אבל מיררו בדרך את החיים את זה רק מי שעבר יודע }
הודעה אחרונה מאת סופר גיפ, -
- 3 תגובות
- 859 צפיות
בעוד חמישה ימים, תחוסל חטיבת פונטיאק רשמית ע"י הנהלת GM החדשה, בעקבות המשבר הכלכלי החריף של 2008 והסכם ההבראה הכואב. נשמתו של הצ'יף האינדיאני(סמלה של פונטיאק) תעבור לעולם הבא של המכוניות, שם תפגוש את אולדסמוביל, דה-סוטו, סטודיבייקר, פקארד ועוד רבים וטובים, יותר או פחות. אנו נזכור בעיקר מכוניות בעלות טאץ' ספורטיבי, עיצוב שגבל לעתים בוולגריות והרבה יללות צמיגים ושאגת מנועי V8. R I P
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ראשית כל אני מצטער שלא פרסמתי הודעה לפני המפגש, תמיד יש לי התלבטות אם לפרסם כאן או לא, כי לא תמיד מגיעות סובארו אספנות ואז אני לא מרגיש בנוח, הפעם היה יותר מוצלח מבחינת השנתונים, היו 3 רכבי אספנות (אחד מהם נכנס לסטטוס עוד פחות משבוע!) ועוד רכבים מיושנים שתוך כמה שנים גם יכנסו לסטטוס, בנוסף היו גם כמה חברי מועדון החמש. היה מפגש מעולה! חיסור בולט נרשם לארז וולף, היינו 13 רכבים שאחד מהם אקראי, שלושה חברים חדשים (2 מהם עם טנדרים ואחד עם XT) הגיעו. תודה מיוחדת מגיעה ליאיר, לפני כמה ימים הוא ביקש ממני להכין גלופה בשביל חולצות, שלחתי לו 3 דוגמאות ושאלתי אותו "איך זה?", התשובה שקיבלתי היתה "זהו, זה מודפס", למזלנו זה יצא ממש יפה. אז תודה יאיר, שגם דאג לשתייה ולכוסות לפנ…
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 2 תגובות
- 836 צפיות
היי כולם בקשר לווספה P200 שנת 83 : (מגניבה, עם סירה ונוסעת יום יום ) בנושא החלפת גיר: מה דורשת? - האם יש צורך באיזשהם כלים ספציפיים? - עצות מה להחליף באותה הזדמנות? - טיפים לתהליך ההחלפה? בתודה מראש לעונים - פעם ראשונה שאני הולך לבצע העבודה הנ"ל -אשמח לכל עזרה ממי שהתנסה בעבר. בתודה מראש, שבת שלום, ניר גרצמן
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
נכון, זה נשמע כמו התחלה של סרטון פורנו, ויש פה כאלו שיקבלו אורגזמה מהתמונות יום שישי קפצתי לחבר טוב, ששמו בפורום יאשה (זה עם הפיצפוצים) שבדיוק החזיר את המיני השנייה שלו מהרפד. אני לא רוצה לספר יותר מדי על מה שהרכב עבר כי אני לא יודע כמה מותר, אבל ראוי לציין שהרכב נראה מטורף (יש מי שיבינו מהתמונה המצורפת, מי שלא יאלץ לסלוח לי ) מה שכן ניתן לומר, שקפצנו לחבר של יאשה כדי להציק לו טיפה, והדרך הייתה מהנה מאד :twisted: המסקנה היא שאני צריך לשדרג את המיני שלי כמה שיותר מהר (אני לא מצליח לעמוד בקצב), ולכן בני צריך להתפקד (בני, נא להתפקד!) הנה כמה תמונות של המיני'ס, אין תמונות מזמן הנהיגה מסיבות מובנות (אסור לצלם ולנהוג! זה לא אחראי!) נ.ב המיני האדומה היא שלי …
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים אני מעוניין לצרף לאוסף מרצדס 309D שנת 86 אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב וכמה שווה לשלם עליו הרכב אוטו' במצב מכני מעולה,זקוק לצביעה אשמח לשמוע ממי שמכיר את הרכב תודה ערן
הודעה אחרונה מאת giga-c, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום! אני אבי כמעט בן 18.. החלום שלי הוא להביא רכב אספנות ולשפץ אותו. הבעיה היא שאני לא כל כך מכיר את הרכבים הישנים חוץ משמות. והתקציב שלי מאוד נמוך! הכיוון שלי הוא רכב אירופאי בעיקר גרמני עד שנת 85 מעל 1000 סמ"ק. רכבים יפניים ממש לא באים בחשבון. יש לציין שיש לי קצת ידע במכונאות רכב. אני לומד שנה שנייה ועובד במוסך מורשה של מזדה פורד כבר חודשיים אז מבחינת הטיפול ברכב לא תיהיה כל כך בעיה. איזה רכב אתם ממליצים לי?
הודעה אחרונה מאת Avi Yaakov, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם לאשתי יש קרוב משפחה בארה"ב ויש לו CB350 ישן זרוק במחסן וזקוק לשיפוץ. הוא מוכן לתת לי את האופנוע במתנה ולצורך העניין גם להוביל אותו לנמל בניוארק port elizabeth נדמה לי מה עלי לעשות כדי לקבל אותו כאן באופן חוקי, איך מחושבים המסים אם שילמתי רק עבור ההובלה הימית והאם יש סיכוי שהסכום הכולל ישאר באזור כמה Kש"ח בודדים? תודה ערן
הודעה אחרונה מאת bkatzir, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מפגש נשי חודשי בנוקיה ת"א ביום קבלת הפנים בנוקיה 24.12.10, יתקיים בנפרד מפגש הרצה ראשון של נשות החברים וחברות מועדון החמש מאזור המרכז, בארומה נוקיה, בשעה 17:30! המפגש הנשי יהיה מפגש חודשי ויתקיים בארומה בסופו של כל חודש. כתובת המקום: יגאל אלון 53, תל אביב. לטובת המפגש יישמר בארומה נוקיה שולחן קבוע לנשים . הודעות על המפגשים הבאים יפורסמו בפורום ובמיילים. נשות חברי המועדון וחברות מועדון החמש מוזמנות להגיע למפגש ולהנות! לפרטים יש לפנות אל יוזמות המפגש: מזל כרמל בטל' 5795083- 052 או אל רחל מקובר בטל' 8372180- 052 או אל משרד המועדון.. בברכה, סמדר- מועדון החמש טל' 7318818- 03
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
כרגע המחיר על כ-2,000 דולר, Buy it now ב-3,500 לרכב שנראה במצב לא רע בכלל: אגב, רק הג'אנטים האלו עולים איזה $700:lol: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1963-Chevy-Corvair-Panel-Van-Scooby-Doo-Hippie-Classic-/330508089544?pt=US_Cars_Trucks&hash=item4cf3d138c8
הודעה אחרונה מאת טווינגו, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, הרכב: וולוו 244 GLE מודל 83', קרבורטור, ידני. התקלה: האיתות הפסיק לעבוד כליל (וגם הבהוב 4 אורות המצוקה+ההתראה על אי חגירת חגורה שיושב על אותו מנגנון איתות). רקע (או כמה תופעות שאולי קשורות ואולי לא): בחודשיים האחרונים, תמיד במהלך נסיעה בכביש מהיר, נשרף פעמיים, פיוז 8A (מס' 13) שאחראי על: 1. ריליי מאורר רדיאטור, 2. אורות איתות, 3. התראת חגורת בטיחות, 4. ריליי של מע' הזרקת הדלק כתוב fuel injection system relay, אבל אין לי הזרקה אל קרב', האם הכוונה למשאבה?). תמיד עם שריפת הפיוז כבה הרכב ואי אפשר להתניע, אולי בגלל הפסקת הספקת הדלק. החלפת הפיוז פתרה את הבעיה. לפני כ-10 ימים כבה הרכב בתחילת הנסיעה ואי אפשר להתניע. הפיוזים תקינים. הרכב נגרר למוסך, שם התג…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים צפוניים , אנו מתארגנים לנסיעה לנוקיה לקבלת פנים לאולדסמוביל של נחום קדמיאל. נצא בסביבות 2 וחצי בצהריים . עד כה מגיעים: אלי קומט שחורה פתוחה חייים פורד מוסטנג פתוחה דרור מוריס 10 אידית פג'ו 404 אלון אדלר אופל רקורד איתמר אולסמוביל דודי סוברו אלדד לנציה אריה קרון וולוו המלאך אריה מרצדס ? מורדי אוסטין ? מוסלר רובר 16 ? אנא עדכנו מי מצטרף דרור .
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. אני צריך להחליף צינור דלק גמיש למליבו 78- מקדימה באזור המנוע וגם הצינור הצמוד למיכל הדלק. חוץ מניתוק המצבר, יש דבר נוסף שצריך לעשות? כמו שחרור לחץ? (שראיתי באחד השרשורים שרשמו). אני מעוניין לנתקו, לחתוך חלק קטן ע"מ לקחת מידה ולנסות לחברו עד להבאת חדש. ... זה בינתיים ע"מ שהרכב יזוז מעט ושאתחיל את העבודה עליו. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
ערב טוב. למפגש השרון שנערך בכניסה לקיבוץ געש, הגיעו הערב כ-30 רכבי אספנות. תחילה אעלה תמונות של רכבים שלא תמיד מופיעים בתמונות המפגש. האיש הגדול והלבן עם הרכב הקטן והאדום.
הודעה אחרונה מאת ליאורה לב, -
איזה אוטו זה ?
מאת רנו4- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באיזה אוטו מדובר ?
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חובבי מוטוריקת העולם השלישי, הכתבה הזו עבורכם. אמנם בגרמנית, אך התמונות, ההסברים וטבלת המקור של הדגמים יהיו ברורים למדי. מוריס שהפכה להינדוסטאן, ויטרה דור ראשון תוצרת ספרד ופיז'ו J9 שהפכה למפלצת. כולן כאן. http://www.autobild.de/klassik/artikel/fabrikneue-oldtimer-1008091.html
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני טס לצרפת ורציתי לדעת אם מישו יודע אם יש שם חנויות לחלקים וכול דבר שיכול לעזור
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
חברי מועדון החמש סניף חיפה והצפון עורכים מחר יום שישי ה- 17 לדצמבר ביקור בתעשיות בית אל בזכרון יעקב ובהמשך ביקור במרכז המבקרים במבשלת הבירה "פאבו". חברי מועדון החמש, המעוניינים להצטרף לחלקו השני של הסיור במבשלת הבירה מוזמנים בברכה עם רכבי האספנות שברשותם. הביקור במבשלת הבירה מתחיל בסביבות השעה 11:30, לאחר הביקור בתעשיות בית אל. כתובת המבשלה, רח' מעלה הראשונים 16. להתראות עדי ואמוץ 050-4074014 או 050-8920894 מבשלת פאבו:- מרכז המבקרים של מבשלת 'PAVO' שנפתח ב 1 לדצמבר, שוכן בגבעת זמארין שבזיכרון יעקב, בנוף מדהים המזכיר את טוסקנה באווירה מושקעת, קסומה וייחודית. במקום מבשלת בירה בה מייצרים מגוון בירות פרימיום ייחודיות כגון: 'פילז' (pils), 'ביר…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
הלארק ואני 1 2
מאת oferbz-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז שנה לפניי שנולדתי נקנתה הלארק,וביום ראשון אני חוגג את כמות השנים שאני איתה,גדלתי במחיצתה,עברנו הרבה יחד גם עוד שהייתה של אבי שיבדא לחיים ארוכים,המכונית הזו שירתה אותו נאמנה,ב67 נסע איתה לסיניי היתה שם עוד לארק 611205 מספר הרישוי שלה ו12 חיילים נסעו בשתי המכוניות מירושליים לסיניי וחזרה בסיום השרות,עוד נסעה המכונית לרמת הגולן במלחמת כיפור,ברחביי הארץ,וכיום 46 שנה לאחר שהרכב הורכב במפעליי אילין הוא נמצא אצלי,נסעונו איתה מעל מיליון קילומטר עד שאוברול שני בוצע בה והיא נצבעה מחדש,שואלים אותי למה אינך קונה רכב מהיר עם מזגן,האמת שהלארק מגיע גם ל100 קמ'ש ולא יותר לא לוחץ עלייה ואני בימים אלו משפץ את המזגן שפורק מלארק אחרת שמצאתי,מקווה לייבא גם סטודיבייקר הווק לארץ,לכשיתאפשר,כחב…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 547 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- orsh99
- yahaga
- EliC25
- גולדן191
- לירון .ה.
- אור1111
- G. P. Magnus
- thazethaze
- יבגניפ
- ezuf
- misterb
- mcaspi