Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה- החלפת גיר בווספה P 200 E שנת 83

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

בקשר לווספה P200 שנת 83 : (מגניבה, עם סירה ונוסעת יום יום8) )

בנושא החלפת גיר: מה דורשת?

- האם יש צורך באיזשהם כלים ספציפיים?

- עצות מה להחליף באותה הזדמנות?

- טיפים לתהליך ההחלפה?

בתודה מראש לעונים - פעם ראשונה שאני הולך לבצע העבודה הנ"ל -אשמח לכל עזרה ממי שהתנסה בעבר.

בתודה מראש,

שבת שלום,

ניר גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

גם אני בקרוב מוציא את הווספה P200 של אבא שלי לשיפוץ אגב גם שנת 83..

וגם שם הלך הגיר בין היתר גם אני אשמח לדעת פרטים..

חבר מועדון ה-5

פורסם

ניסיון בהחלפת גיר בווספה אין לי, אבל בעבודות טכניות אחרות בווספה - יש גם יש. הדבר הודאי ביותר שאני יכול לומר בהקשר שלך זה שתכין מראש כמה מפתחות 13: רינג ראצ'ט, פתוח, בוקסה ורינג. אני לא יודע אם איתם אתה אכן תפרק את הגיר בסופו של דבר, אבל מה שבטוח זה שחצי וספה אתה תצליח לפרק בכיף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...