Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב אספנות ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני אבי כמעט בן 18.. החלום שלי הוא להביא רכב אספנות ולשפץ אותו. הבעיה היא שאני לא כל כך מכיר את הרכבים הישנים חוץ משמות. והתקציב שלי מאוד נמוך! הכיוון שלי הוא רכב אירופאי בעיקר גרמני עד שנת 85 מעל 1000 סמ"ק. רכבים יפניים ממש לא באים בחשבון. יש לציין שיש לי קצת ידע במכונאות רכב. אני לומד שנה שנייה ועובד במוסך מורשה של מזדה פורד כבר חודשיים אז מבחינת הטיפול ברכב לא תיהיה כל כך בעיה.

איזה רכב אתם ממליצים לי?

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

קודם כל תמצא משהו שלפחות בערך בא לך עליו- ואז תשאל מה דעתינו! ככלל- הכי מומלץ חיפושית- פשוט, קלאסי, חלקים זמינים. מחירים נוחים! פורד אסקורט- כנ"ל, אבל כאן כבר יותר קשה למצוא את האוטו. וולוואים למיניהם... שוב- תלוי מה הכיוון שלך?

המלצה שלי- פשוט תעבור קצת על הפורום, יש כאן מלא סיפורי שיפוצים של הרכבים- בטוח תמצא משהו שיעניין/יענה לשאלות שלך בנושא! בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קודם כל תמצא משהו שלפחות בערך בא לך עליו- ואז תשאל מה דעתינו! ככלל- הכי מומלץ חיפושית- פשוט, קלאסי, חלקים זמינים. מחירים נוחים! פורד אסקורט- כנ"ל, אבל כאן כבר יותר קשה למצוא את האוטו. וולוואים למיניהם... שוב- תלוי מה הכיוון שלך?

את האמת שבהתחלה הכיוון שלי היה סוסיתא רום כרמל אבל ירדתי מיזה די מהר כי לפי מה שהבנתי הרכב כולו תערובת של כמה יצרנים..

הכיוון שלי הוא רכב אירופאי עד 10K שיהיה לו חלקים זמינים. עדיפות לרכב עם 4 דלתות אבל לא מחייב. שיהיה רכב יחסית גדול ומרווח עם תיבת הילוכים ידנית, רכב אמין. שיהיה עד שנת 85 לא יותר.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אודי קוואטרו.

רכב גרמני, מנוע מעל 1,000 סמ"ק (2,144 ליתר דיוק + טורבו), יציב ובעל התנהגות כביש טובה (הנעה כפולה), ויחסית קל לתימרון (2 דלתות, והגה כוח כסטנדרט). חיסרון עיקרי הוא שאין גירסה אוטומאטית (אבל מצד שני - ידידותי וירוק יותר לסביבה).

מצ"ב תמונה להמחשה... בהצלחה :)

audi-quattro.jpg

נ.ב.:

רק כעת הבחנתי בסוגיית התקציב.....sorry

פורסם

אסף, אם אתה משיג כזאת עד 10K- לארוז לי 3 בבקשה!:lol::wink::-D:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אסף, אם אתה משיג כזאת עד 10K- לארוז לי 3 בבקשה!:lol::wink::-D:twisted:

הרכב היחיד אשר ניתן ליבא בסכום של עד - 10K זה רכב צעצוע (1:18, או פחות) וגם זה, אחרי שהצלחת לקבל מחיר טוב על עלות המכולה, וההובלה הימית שלה, ולא 'קרעו' אותך במכס.

פורסם
הרכב היחיד אשר ניתן ליבא בסכום של עד - 10K זה רכב צעצוע (1:18, או פחות) וגם זה, אחרי שהצלחת לקבל מחיר טוב על עלות המכולה, וההובלה הימית שלה, ולא 'קרעו' אותך במכס.

אני חושב שפותח השרשור מתכוון ל"לקנות" כשהוא כותב "להביא". לא נראה לי שהוא מתכוון "לייבא".

פורסם

בטוח!

פורסם
אני חושב שפותח השרשור מתכוון ל"לקנות" כשהוא כותב "להביא". לא נראה לי שהוא מתכוון "לייבא".

בדיוק זאת הכוונה להביא ולא לייבא. אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
אופל אסקונה

בדיוק מה שרציתי להגיד!!!

אופל אסקונה זה הרכב המושלם בשבילך!!! רכב אמין ביותר! חזק, חלקים מכניים אין בעיה להשיג!, ורוב הרכבים האלה ממש שמורים!(כחדשים!) וזה אומר שזה לא יקרע את הכיס! וגם הקדט אותו סיפור!! אבל עדיף את הקדט מ82 עד 84 הצורה הזאת הרבה יותר יפה!!!

ביד 2 יש כמה אסקונות שמורות שמחפשות בית חם, במחירים סבירים!

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=5&SubModelID=21&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אופצייה שנייה היא אודי 80 עד 86 הם גם נמכרים במחירים מצחיקים ורובם במצב חדש! ולא תסתבך איתם! שים לב לאודי ב4000 ש"ח!

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=1&SubModelID=4&FromYear=&UntilYear=1986&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

רק קח בחשבון שרוב הרכבים האלה שבסגנון שאתה מחפש הגיעו לארץ עם מנוע 1,300 מה שאומר שלא תצפה לביצועים! ואלה שהגיעו עם מנוע 1600 הגיעו בדרך כלל גם עם גיר אוטומטי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

דווקא היו הרבה 1600 (מסדרה S עם 90 כ"ס) ידניות, לרוב בצבע צהוב משנים 85 עד 6

ואגב מניסיון משפחתי שלנו עם הרכב (יד 1) הוא צורך ליטר 1 ל14ק"מ! , כמו שאמרת, אכן הרכב לא רואה מוסך (מבפנים, לא כמו רנו החדשות שלא רואות אותו מבחוץ)

פורסם

תודה רבה!

גם האופל וגם האוודי רכבים מאוד יפים. נראה לי שאני אקנה אוודי 80, הרכב הזה בדיוק בשבילי. אני מקווה שאני ימצא נפח 1600. ביצועים זה לא דבר שכל כך מעניין אותי.

דרך אגב יש לי גולף 1600 MK2 יש חלקים שיכולים להתאים ביניהם?

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

פרסמתי פה פעם טלפון של גברת שמוכרת פאסט הצ'בק מודל 85. ראיתי את הרככב מבחוץ - מצבו לא רע ובשימוש יומיומי. אם זה מעניין אותך, עשה חיפוש בפורום. יש כמה חלקים דומים בין רכב זה לגולף דור 2.

אם תביא את הפאסט, תוכל לרכוש ממני חלקים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...