Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב אספנות ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא היו הרבה 1600 (מסדרה S עם 90 כ"ס) ידניות, לרוב בצבע צהוב משנים 85 עד 6

ואגב מניסיון משפחתי שלנו עם הרכב (יד 1) הוא צורך ליטר 1 ל14ק"מ! , כמו שאמרת, אכן הרכב לא רואה מוסך (מבפנים, לא כמו רנו החדשות שלא רואות אותו מבחוץ)

החל משנת 85 ההספק הופחת ל-82 כ"ס.

1 ל-14? אולי בנסיעה מאוד רגועה מוץ לעיר.

לאבי היתה אסקונה 1.6S שנת 84 וקשה להגיד שגם בשנותיה הראשונות היא לא ראתה את מוסך אריה מבפנים.

דרך אגב יש לי גולף 1600 MK2 יש חלקים שיכולים להתאים ביניהם?

בלוק מנוע, ראש מנוע אם הגולף שלך מאותו שנתון, סעפת יניקה, משאבת מים, משאבת דלק, מפלג, אלטרנטור, וזהו בערך.

פורסם

בהגדרה רכב אספנות גילו מעל 30 שנה דהיינו שנת 80 ומטה , אוטוטו בתחילת 2011 משנת 81.

כדי לזכות בהטבות רכב אספנות אתה צריך לפנות למשרד הרישוי .

מעל ל 19 שנה מוגדר הרכב כרכב מיושן באופן אוטומטי , עליו יחולו טסט כל חצי שנה אישורי מוסך וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תודה רבה!

גם האופל וגם האוודי רכבים מאוד יפים. נראה לי שאני אקנה אוודי 80, הרכב הזה בדיוק בשבילי. אני מקווה שאני ימצא נפח 1600. ביצועים זה לא דבר שכל כך מעניין אותי.

דרך אגב יש לי גולף 1600 MK2 יש חלקים שיכולים להתאים ביניהם?

האם קנית את האודי 80 ב4000 ש"ח ששלחתי לך בקישור??? כי המודעה נעלמה!!

אם כן שתף אותנו בתמונות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
האם קנית את האודי 80 ב4000 ש"ח ששלחתי לך בקישור??? כי המודעה נעלמה!!

אם כן שתף אותנו בתמונות!

לצערי לא הספקתי לשים עליה יד.. אבל מצאתי רכב אחר אני מקווה שאני אספיק לשים עליו יד. ברגע שאני אקנה אני אשתף פה!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש עדכון קטן קטנה הצלחתי להציל מגריטה גולף mk2 1600 אוטומטית, מודל 90. הרכב הזה המון שנים במשפחה! כולם כבר התייאשו מהרכב הזה אבל אני לא! נכון אולי הוא לא אספנות וגם לא קרוב. אבל הוא יהיה באחד הימים! בקרוב אני יעלה תמונות!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...