Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למלון בניו יורק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש המלצה למלון בניו יורק משהו כמו 2.5 - 3 כוכבים ללילות של חמישי ושישי בעוד כשבועיים, מישהו?

פורסם

רמאדה ניו-יורקר

הייתי לפני כשבועיים,מיקום מעולה השדרה השביעית על ה-34 ממש ליד המדיסון.

מלון נחמד (המחיר יקר אבל אלו המחירים בניו יורק).

מלון חמוד עם חדרים סבירים.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

Radio city apartments.

מדובר במלון דירות, אז אין שירות חדרים או ארוחות בוקר או משהו כזה.. אבל יש מטבח עם תנור ומיקרו וכו'... השאלה אם אתה מוכן להשקיע עוד כסף על מלון נורמאלי בשביל כל מיני מותרויות.. (לי אישית זה לא ממש אכפת, כל עוד מסדרים לי את המיטה כשאני לא נמצא - ואת זה כן עושים שם כמובן)

הכל באמת מעולה (חוץ מהעובדים הכעוסים משהו) אבל הדבר הכי מעולה זה המיקום.

142 west 49th street.

או במילים אחרות, פחות מדקה הליכה מטיימס סקוור.

באמת מושלם.

האתר

והנה קצת מחירים

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...