Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורן אני לא יודע אם לא חידשו לך בנושא אבל אני רואה הרבה פעמים סוכני D2D של פלאפון, מה שכן יכול להיות זה שאלו סוכנים שאדם מסויים ביקש שיבואו אליו הביתה ויראו לו מכשירים ויסבירו לו עליהם, אז אם כן אתה צודק ואלו לא סוכני מכירות שדופקים בדלת בהפתעה אלא מגיעים מתוזמנים עם הלקוח לפגישה, זה דבר שונה לגמרי.

דרך אגב זו גם השיטה להוזיל את מחיר המכשיר למינימום כשסוכן סלולר מגיע אליך הביתה, מניסיון, אבא שלי לקח שני מכשירים מסוכן D2D שתואם איתןו לפגישה וקיבל מחירים מוזלים יותר ויותר תוספות כמו אוזניות מכשיר BLUETOOTH וכו'...

פורסם
:mm_yeah:אין דבר יותר מרתיע מלהיכנס לתנוחת עובר ולצרוח.

אני לא מבין איך אנשים עדיין נופלים במלכודות הטלמרקטינג וסוכני המכירות.

אני הדבקתי על הטלפון של אמא שלי נייר שכתוב עליו :

"אם מבקשים אשראי - נתקי"

"אם מציעים פרס - נתקי"

"אם מציעים מבצע - נתקי"

"אם לא עונים לך תוך 3 שניות - תפסיקי לצעוק הלו הלו הלו שעה - ונתקי"

"אם זה מהבנק - נתקי"

"אם זה מס הכנסה - אף אחד לא גר פה - את נרקומנית שיושנת בדירה נטושה - ונתקי"

אהבתי ... :king:

כן אורן סוכן של פלאפון.

פורסם

כנראה שלא הבנתם אותי נכון...

לפי מהלך השיחה "המתקשר/ת" ידעו מראש שזאת לא משפחת דובניק...

כל הפתיח היה הטעייה... ולא זה לא טעות או משהו בסגנון. אם הייתה לי הקלטה הייתי מוכיח.

לפי הדיבור... נשמע שהפתיח נועד מראש להיות כזה.

אז לכל המגנים (טעות וכו')... זה לא ככה במיוחד בהפרש של שבועיים עם אותו פתיח בדיוק !

Veni Vidi Vici

פורסם
כנראה שלא הבנתם אותי נכון...

לפי מהלך השיחה "המתקשר/ת" ידעו מראש שזאת לא משפחת דובניק...

כל הפתיח היה הטעייה... ולא זה לא טעות או משהו בסגנון. אם הייתה לי הקלטה הייתי מוכיח.

לפי הדיבור... נשמע שהפתיח נועד מראש להיות כזה.

אז לכל המגנים (טעות וכו')... זה לא ככה במיוחד בהפרש של שבועיים עם אותו פתיח בדיוק !

זה ברור לגמרי... השיטה של "אפשר להציע לכם מבצע חדש אצלנו?" כבר לא עובדת, הטלמרקטינג עובר לשלב אחר, "מתפתח", הם עובדים בשיטות שונות ומגוונות ואתה אולי הבנת שזה פתיח מזוייף אבל אלף אחרים לא, ושם החברה עושה את הכסף שלה, על פראיירים או יותר נכון אנשים שפשוט לא הבינו את התרמית בסיפור...

פורסם
כשגרתי בדירה שכורה היו היתקשרים כל הזמן סוקרים (ככל הניראה גם שם מישהו מאווווד משועמם)...

כשהמילים "אל תיתקשרו לכאן יותר" הפסיקו להיות בעלות משמעות היתחלתי בטקטיקה חביבה למדי שהוכיחה את עצמה...

סוקר/ת: שלום, אני מחברת הצקות בין לאומית והייתי מעוניינת לישאול אותך כמה שאלות...

אני: OK, אבל גם לי יש כמה שאלות לישול אותך... מה את לובשת? איזה תחתונים יש לך????

סוקר/ת: סוטה!!!

או פשוט לתת להם לישאול את השאלות ולהתחיל להיתנשף בכבדות... ואחרי כמה דקות לצעוק "כן!!! עוד!!! תישאלו אותי עוד!!! אל תפסיקו עכשיו!!!"

אחרי כזה דבר הם יורידו אתכם מהרשימה.. מניסיון...

לדעתי הם מישתמשים באותן הרשימות ומעבירים אותן בין חברה לחברה, כמו MAIL SPAM...

גילי

גאוני ! אני אנסה!

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...