Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 230 אלף שקל,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סובארו B4 אפשר לקנות ידנית בלי הזמנות מיוחדות, נוחה מאוד, בטיחותית ואם תא מטען גדול.

עולה 163K, אז ישאר לכם הרבה עודף.

אתה בטוח שסובארו B4 מנוע 2000 מגיעה עם גיר ידני?

פורסם

יש B4 ידנית 2.0, ואם רוצים גם 3.0 (האחרונה עם גיר ידני 6 היל')

ועדיין לא הבנתי איך עוברים מרנו 19 לרכב של 230 אלף שקל....

פורסם

פולקסוואגן פאסאט, פיג'ו 407, ביואיק לה קרוס, מאזדה 6 2.3 ליטר, הונדה אקורד ושות'.

כל אלה הן אופציות מאוד מאוד טובות, שכולן לא מגיעות ל230 אלף ש"ח.

אני הייתי בוחר בפאסאט(אך במציאות בחרתי במאזדה 6-לא מתחרט לרגע יש לציין).

פורסם

הA4 היא לא בשביל אבא שלך לפי מה שהבנתי מדבריך,

נראה כי רכב בסגנון המאזדה 6 פרימיום, הונדה אקורד וה407 מתאים לאבא שלך.

לדעתי המאזדה 6 תתאים עליו בול! רכב מנהלים עם מושבי עור ובגאז' גדול, ה-2.3 של מאזדה מנוע מעולה, ואוטו אמין ביותר (מאזדה).

אני ממליץ לך לבקר איתו באחד מאולמות התצוגה ולערוך נסיעת מבחן על ה6 בשביל להבין כמה שהאוטו הזה הוא בדיוק לדרישותיו, ועולה הרבה פחות מהמקסימום שהוא התכוון להשקיע.

בכל מקרה תוכלו באותו יום לבקר בכמה אולמות תצוגה (הונדה, פולקסוואגן, פיז'ו, טויוטה, סובארו וגם אאודי) ולהתרשם, כי רק אבא שלך יודע מה הוא באמת רוצה, מכל הבחינות.

פורסם

ליאור ומאזדה 626 שימו לב לכך כי ישנה דרישה לגיר ידני לכן רוב המכוניות שהזכרתם כלל אינן רלווטיות.

נ.ב.

על אף שאינני בטוח שיש צורך ברכב בעל מימדים שכאלו ועל אף כי אני מסכים עם אלה שהמליצו על הסובארו B4, אזי יתכן שגם סקודה סופרב שעומדת בדרישות תהיה אופציה רלוונטית.

פורסם
לדעתי המאזדה 6 תתאים עליו בול! רכב מנהלים עם מושבי עור ובגאז' גדול, ה-2.3 של מאזדה מנוע מעולה, ואוטו אמין ביותר (מאזדה).

אני ממליץ לך לבקר איתו באחד מאולמות התצוגה ולערוך נסיעת מבחן על ה6 בשביל להבין כמה שהאוטו הזה הוא בדיוק לדרישותיו, ועולה הרבה פחות מהמקסימום שהוא התכוון להשקיע.

מאזדה 6 איננה מהנוחות בקבוצה, וזו כמדומני אחת הדרישות. בכל מקרה, לפי הדרישות אין צורך לדעתי להגיע לתקציב המקסימלי, ומכונית מנהלים סטנדרטית, כפי שציינו כאן כמה, היא האפשרות הטובה ביותר. מבין אלו המפנקת ביותר היא הפאסאט החדשה, כאשר סובארו B4 היא אופציה זולה ומהנה לא פחות (ועם גיר ידני - העצלות שלה בוודאי תעלם). לאחר מכן מומלץ לבדוק את האקורד ורק לבסוף את המאזדה 6 (אם כי אין ידני בשתיהן למיטב ידיעתי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מאזדה 6 איננה מהנוחות בקבוצה, וזו כמדומני אחת הדרישות. בכל מקרה, לפי הדרישות אין צורך לדעתי להגיע לתקציב המקסימלי, ומכונית מנהלים סטנדרטית, כפי שציינו כאן כמה, היא האפשרות הטובה ביותר. מבין אלו המפנקת ביותר היא הפאסאט החדשה, כאשר סובארו B4 היא אופציה זולה ומהנה לא פחות (ועם גיר ידני - העצלות שלה בוודאי תעלם). לאחר מכן מומלץ לבדוק את האקורד ורק לבסוף את המאזדה 6 (אם כי אין ידני בשתיהן למיטב ידיעתי).
רוני אני לא מבין על איזה עצלות אתה בדיוק מדבר, מפני שאני זוכר שלB4 החדשה יש את המנוע הכי חזק בקבוצה, משמע 165 כ"ס. עם גיר ידני וההנעה הכפולה אני בטוח שהמכונית הזאת תפרח בכבישים הנכונים.

בכל מקרה אני הייתי בוחר בפולקסוואגן פאסאט, ואם אינני טועה ניתן להזמינה גם עם גיר ידני(לא בטוח).

פורסם

ציטטת את רוני, ורשמת משהו שזהה למה שהוא רשם - ה-B4 עם גיר ידני תהייה ללא העצלות המסויימת של הדגם האוטומטי. או במילים אחרות היא תהיה זריזה יותר כי מה שדופק (הכל יחסי) את ה-B4 (אם כי היא עדיין מעולה) זה הגיר האוטו' שלה.

גיא

פורסם

בכל מקרה אני הייתי בוחר בפולקסוואגן פאסאט, ואם אינני טועה ניתן להזמינה גם עם גיר ידני(לא בטוח).

אם באירופה יש אז אפשר להזמין גם בארץ (מדיניות של היבואן)... עובדה, את הישנה הזמנתי

ידנית וקיבלתי אחרי חודש וחצי.

Veni Vidi Vici

פורסם
יש B4 ידנית 2.0, ואם רוצים גם 3.0 (האחרונה עם גיר ידני 6 היל')

ועדיין לא הבנתי איך עוברים מרנו 19 לרכב של 230 אלף שקל....

שלום לכם,

עד לא מזמן אכן היה ניתן להזמין B4 2.0 ידנית. אך היבוא הופסק !!! (לא מתאים לסובארו), וה B4 הידנית היחידה היא ה SPEC-B עם 6 הילוכים, רק שמחירה של זאת הוא 275 אל"ש.

תודה. מחירון החברה

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...