Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם אחרי שאני מסיים נסיעה ויוצא מהרכב אני שומע מכיוון הרכב רעשים מוזרים כמו נקישות במתכת....

הדמיון הפרוע שלי (או שלא....) אפילו גרם לי לדמיין את זה כמו כמות של שמן שמתקררת בתוך מיכל סגור ובינתיים כשהשמן רותך ומבעבע הוא משמיע רעש על גבי מיכל המתכת עד שהוא מתקרר ונרגע....

למשהו יש מושג מה הבעיה????

פורסם

אכן נורמלי לחלוטין.

זה לא שמן שמבעבע על דפנות מיכל מתכת אלא חלקי מתכת לוהטים שבעקבות החום התרחבו, אחרי שאתה מכבה את המנוע מקור החום (הבעירה במנוע) נגמר והחלקים מתחילים להתקרר ולהתכווץ בחזרה.

אלה הקולות שאתה שומע.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
חלקים לוהטים שבעקבות החום התרחבו, אחרי שאתה מכבה את המנוע מקור החום (הבעירה במנוע) נגמר והחלקים מתחילים להתקרר ולהתכווץ בחזרה.

סליחה על האוף טופיקיות, אבל זה גם תיאור פשוט פונוגרפי של תהליך גופני...

פורסם
חלקים לוהטים שבעקבות החום התרחבו, אחרי שאתה מכבה את המנוע מקור החום (הבעירה במנוע) נגמר והחלקים מתחילים להתקרר ולהתכווץ בחזרה.

סליחה על האוף טופיקיות, אבל זה גם תיאור פשוט פונוגרפי של תהליך גופני...

לפרויד היו דברים מעניינים לומר על אנשים שכמותך :lol:

פורסם
כל פעם אחרי שאני מסיים נסיעה ויוצא מהרכב אני שומע מכיוון הרכב רעשים מוזרים כמו נקישות במתכת....

הדמיון הפרוע שלי (או שלא....) אפילו גרם לי לדמיין את זה כמו כמות של שמן שמתקררת בתוך מיכל סגור ובינתיים כשהשמן רותך ומבעבע הוא משמיע רעש על גבי מיכל המתכת עד שהוא מתקרר ונרגע....

מוכר .זהו הממיר הקטליטי שהוא מתקרר משמיע קולות כאין פיצוצים קלים . יש לי אותה בעיה. :shock::shock::2gunfire::popcorn:
פורסם

מוכר .זהו הממיר הקטליטי שהוא מתקרר משמיע קולות כאין פיצוצים קלים . יש לי אותה בעיה. :shock::shock::2gunfire::popcorn:

:shock:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...