Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי רמקולים של פיוניר 360w וסאב של jbl 10 100w rms רציתי את עזרתכם בבחירת מגבר או מגברים אם צריך עוד משהו אז תגידו לי מבחינת תקציב משהו בסביבות ה1000 ש"ח פחות או יותר הדגם של הרדיו הוא פיוניר 4700 ושאלה נוספת האם אני צריך להשתמש במגבר אחד לשניהם או שאני יצתרך שני מגברים ?

נ.ב

מתקין באזור רמלה לוד?

פורסם

מגבר אחד בעל 4 ערוצים, זה מה שאתה צריך.

מגבר כזה ב1000 שקל כניראה יהיה חזק מדי לרכבים שלך, לכן או שתקנה אחד כזה ותהיה זהיר עם כיוונים, כדי לא לפגוע בסאב או רמקולים, או שתקנה מגבר זול יותר.

אופציה ראשונה עדיפה יותר, וזאת כי אם תרצה להשתדרג בעתיד ברמקולים או בסאב, לא תצטרך למכור את המגבר הישן ולקנות חדש.

אז תחליט על מה אתה הולך קודם!

פורסם

אם יש באפשרותך להגדיל את התקציב ב 200 שקל, ולהגיע לאשקלון, יש פה חנות שמוכרת את המגבר המפורסם של ג'יביאל מדגם 75.4 שיש לי איתו ניסיון טוב מאוד, מגבר חזק עם תמורה מצויינת למחיר לדעתי.

אם לא, אז יש לך הרבה אפשרויות אחרות, כמו מגנאט, לאנזר, קאדנס, מאק אודיו שאין לי איתם נסיון כל כך עם כולם, אבל תעשה חיפוש, יש הרבה מאוד שירשורים בפורום על מגברים בתקציב שלך!

פורסם

לא נימאס להציע את הJBL הזה? יש הרבה מגברים יותר טובים מימנו,

כמו שנה שעברה....כול הפורום ממליץ רק על פיוניר 305...

בקיצר...

במחיר הזה אני ממליץ

MAGNET THE ROCK 600

או

MAC AUDIO Z4100

או

POWER ACOUSTIKE LT720

ועוד אופציה...אבל אני מעדיף את השאר:

LANZAR HTG424

מומלצים שלי בסכום הזה.

תמיר

• תוכן חדש...