Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע יקר,אני החלפתי את שלי ב150ש"ח לעבודה,ו120 ש"ח לחלק,אבל זו אוטוביאנקי:wink: .מה מחיר החלק,ומה מחיר העבודה?בדקת?עדיף שתבדוק בעוד מקומות..

פורסם
האם מחיר של 700 ש''ח עבור משאבת מים כולל עבודה ,זה נורמלי?

שלום.

לא רק שזה לא יקר זה אפילו לא הגיוני ולמה.

בשרייד להחליף משאבת מים צריך לפרק את כול הטימינג ובנוסף לפעמים גם המזגן מפריעה תלוי איזה מזגן

מורכב.

כמו כן יש סיכוי סביר שמעבר המים (פלנץ) המיתחבר למשאבת המים אכול וצריך להחליפו ויש גם צינור מתכת שיתכן שגם הוא אכול.

כמה עולה?

משאבת מים +- 150 ש"ח.

רצועת טימינג +- 100 ש"ח.

מיסב מותח טימינג +- 90 ש"ח.

רצועת אביזרים +- 35 ש"ח

נוזל קרור איכותי +- 80 ש"ח

עבודה +- 500 ש"ח

לסיכום 900 ש"ח.

המחרים לא כוללים מע"מ ולא כוללים פלנץ מים וצינור מתחת ובנדים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
בני-

שכנעת אותי לא לרכוש לחברה שלי דהייטסו שרייד. עם מחירי טיפולים כאלו היא תתן לי בעיטה בתחת.:?

זה טיפול של פעם ב כמה שנים חבוב ... הדייטסו אמינו בטירוף.. יש לי אחת שנה.. וכל הסכום מסתכם לי ב 1200 שקל .. לשנה... זה 100 שקל לחודש.. היא תעמוד בזה :)

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הלכה לי משאבת מים לרכב שרק קניתי יש הרבה רעש של חריקות וברגע ששאני סוגר מנוע הוא פורק לי מלמטה את כל הנוזל קירור אני משאר שזו משאבת המים אבל לא בטוח יוצא לי גם מהאגזוז אשן לבן ונוטף מים מה דאתכם צריך עזרה

פורסם

שלום רב , וברוך בואך לפורום !

תיאורך מביא למסקנה, שמשאבת המים הוחלפה מאוחר מדי, לאחר שהנזק נגרם כבר, המנוע הגיע להתחחמות יתר\ הוחלפה משאבת מים נוזלת, מה שמתברר, שקיימת נזילה נוספת, מי קירור חודרים לתא השריפה, ועשן כבד וסמיך, מעיד על שריפת אטם ראש שנפרץ, כל אבחנתי היא בגדר ספקולצייה, חזור למוסך שטיפל במשאבת המים, ותן לו לבדוק את אבחנתי, עדיף שתעשה זאת עם גרר.

להבא ציין את סוג הרכב ושנת היצור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...