Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתקנה הייתה מעולה עופר רוטמן יעיד על כך...

המיד באס הותקן על טבעת הגבהה מסיבית עם זווית לכיון מרכז הרכב ובוצעה אטימה והמיד באס בהחלט נכה...

אין להשוות את המיד באס שלי הפוקאל אוטופיה הישן למיד באס הזה של מוראל אם כבר זה להשוות לאלייט והפוקאל לדעתי בכלל לא נופל ממנו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שוב , בעיה הייתה איפה שהוא , או בהתקנה ואתה לא יודע מזה , או בכיוונים או בהגברה וכו

אני שוב אומר , שמעתי כבר הרבה דוטקים , ויש להם מידבאס לא רע ביחס למחיר של הסט. זה שאתה שמעת דוגמא ( או דוגמאות ) שלא שמעו בהם טוב , זה אומר בודאות שהם פשוט לא נוצלו.

אין להשוות את המיד באס שלי הפוקאל אוטופיה הישן למיד באס הזה של מוראל ..

אולי הבעיה באה מכאן .. למה אתה מנסה להשוות את הדוטק לפוקל אוטופיה שהוא סט הרבה יותר יקר ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא במגש האחורי!

יש לי טויוטה קורולה gli 2004 והרמקולים מותקנים בדלתות גם מאחורה

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

• תוכן חדש...