Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה! הרכב לא מתניע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש..

יש לי בעיה, ואני חייב פתרון מהר, כי אני חייב להגיע לאנשהו עם הרכב..

קיצ'ר זה מה שקרה...אבא שלי אתמול בטעות שפך מים על המנוע....

ושהוא מנסה להתניע את הרכב פשוט הרכב לא מתניע!

מה נראית לכם הבעיה??

(ד.א-אני לא יודע אם זה הפוום הנכון, אבל נראה לי שהוא הכי מתאים)

פורסם

כנאה שנרטבו המגעים של המפלג, חוטי ההצתה והפלאגים, מה שצריך לעשות זה ליבש את המגעים האלה, עם פאן או עם לחץ אוויר ולנקותם טוב ואז לנסות להתניע ולא לערבב לעולם חשמל עם מים הם לא חברים טובים :onfire: (נשמע כמו שקע ותקע, בחייאת)

פורסם
חבל שלא כתבת באיזה רכב מדובר.

כנראה שמיים חדרו אל מע' ההצתה ויש לייבשם ממכסה המפלג ומחוטי המצתים וסביב המצתים (פלגים).

בברכה - רפי לין :-)

טויוטה קורולה 93.

העיה היא שאני ואבא שלי לא מומחים בדברים האלו.

אז סלח לי על הבורות.

איך אני מייבש? ואיפה זה מכסה המפלג?

פורסם

במקרה שלך אני ממליץ שתזמין שירות דרכים או פנה לשכן שמבין קצת במכונאות רכב.

ברור לך שדרך מסך המחשב זה קצת קשה ולא אחראי לנסות לפתור לך את הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם
טויוטה קורולה 93.

העיה היא שאני ואבא שלי לא מומחים בדברים האלו.

אז סלח לי על הבורות.

איך אני מייבש? ואיפה זה מכסה המפלג?

אם אתה ואבא שלך לא מומחים בדברים האלו, גש לבעל מקצוע שיטפל בזה, תפעיל את שירותי הדרך של חברת הביטוח שלך במידה ויש.

חבל אני כבר רואה אותך מקבל ניצוץ תוך כדי שאתה מחזיק את הכבל למפלג ואבא שלך נותן סטרטר...

under construction..

פורסם

תקשיבו אנשים...התנעתי את האוטו דרך אוטו אחר בסוף..בקיצור הלכנו לכל מיני מוסכים כי האוטו לא מתניע אחרי איזה שעתיים -שלוש...

כולם אומרים שזה המצבר..ואבא שלי משום מה מתעקש ואומר להם שיבדקו יותר לעומק,כי זאת לא נראית לו הבעיה..

קיצ'ר הלכנו לאיזה 4-5 מוסכים בנתניה...כולם אומרים מצבר..בסוף אמרנו נחזור ליישוב שלנו ונראה מה שם אומרים במוסך (כולם אומרים שזה מוסך אמין וטוב..ובלה בלה..) טוב..הלכנו לשם..והוא אמר גם מצבר..קיצ'ר החלפנו. הקטע הוא שלפני שהגענו למוסך בקדימה(היישוב בו אני גר) נדלקת לנו הנורה של המצבר ובאותו זמן שהיא נדלקת נדלקת גם עוד מנורה עם סימן קריאה. הנורות האלו נדלקות רק כאשר באים לעצור את האוטו או שמספר הטורים נקטן במנוע. כלומר אחרי לדוגמא שאני לוחץ גז..אני עוזב את הגז ואז הם נדלקות ..

טוב..אז קיצ'ר החלפנו את המצבר...ואחרי 2 דקות של נסיעה אנחנו רואים שעוד פעם נדלקות הנורות הללו.

אז חזרנו למוסך..הוא החזיר לנו ת'כסף והחזיר לנו את המצבר הישן..ואין לנו מושג מה הבעיה.

מה אני אמור לעשות!?!

מה שאבא שלי חושב זה שבגלל האזעקה. ולמה זה..יש לנו אזעקה ברכב שהיא מחוברת אבל לא עובדת ניא עושה לנו בעיות. אז לפי כל הכבלים והחוטים בסוף איכשהו זה מגיע לאזעקה(המצבר)..ואתם זוכרים שאמרתי לכם שלאבא שלי נשפך מים..יש מצב שזה נשפך שמה על האזעקה וזה קשור איכשהו...מה אתם חושבים?

פורסם

הלכנו למוסך של טויוטה בנתניה ואמרו לנו שכנראה הבעיה היא באלטרנטור. וצריכים להחליפו,אבל פאק! הוא עולה 1500 ועוד הרכבה זה 2000!

פורסם
הלכנו למוסך של טויוטה בנתניה ואמרו לנו שכנראה הבעיה היא באלטרנטור. וצריכים להחליפו,אבל פאק! הוא עולה 1500 ועוד הרכבה זה 2000!
גש לאורי גבאי מרחוב ברקת 10 בנתניה, מכיוון שהוא שוכן בשכנות אלי, אני גם ירים טלפון אליו לפני שאתה מגיע, על מנת שתקבל יחס של אחמי"ם, שרות מעולה ומחיר הוגן!

צור קשר איתי בה.פ ו/ או בטלפון הרשום בפרופיל ובסמלון שלי, על מנת להסדיר את העיניין מראש ולקבל הדרכה כיצד להגיע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סליחה??????

אלטרנטור והחלפה 2000 שח????. מה הוא מצופה זהב 14K ?

ממש מוגזם, אני לא רואה סיבה לעבור סכום של 1000 שח וגם זה נראה לי שניתן להפחתה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פגשתי את אבא שלך אצל אורי גבאי-טכנו אור, לאחר המלצתו של רפי לין ושלי, אנא דווח על עלות , והאם

הרכב סודר לשביעות רצונו של אביך?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...