Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

יש לי חבר שרוצה לקנות רכב הוא מתלבט בין איביזה לקורדובה

האם אלה מכוניות זולות ואמינות מבחינת תקלות או שעדיף לוותר עליהן, יש לחבר שלי 30 אלף שקל והוא רוצה להביא *** להביא = לרכוש *** איביזה או קורודובה מודל 99 2000

אודה לכם אם תביאו *** תביאו= תביעו *** חוות דעת על הרכבים האלו מבחינת אמינות ומחיר

תודה מראש

פורסם

מבחינת אמינות זה בדיוק אותו רכב מכלולים זהים זאת אומרת אמינות זהה, סה"כ רכבים אמינים מאוד.

הקורדובה אם אני לא טועה מחיר המחירון שלה גבוה מהאיביזה אך בפועל נמכרת בהרבה פחות מהמחירון בגלל ביקוש נמוך בשוק המשומשות ,לעומת זאת לאיביזה יש שוק טוב ונמכרת סביב מחיר המחירון.

פורסם

לאהרון היקר !

רציתי להגיד לך בגדר המלצה תגיד לחבר שלך את מה שאתה אמרתה לי ליפניי יומיים בהודעה שילך על דייהו לאנוס זה אוטו גרמני לפי המילים שלך שיילך על זה אבא שלי מוכר

לילה טוב.:bad-word:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי סיאטים רכבים אמינים מאוד.אומר זאת כי ב 5 שנים האחרונות נוהג אך ורק בהם.יש לי עדיין איביזה אותה אני מוכר עכשיו שנת 96 אומנם אך היא שירתה אותי יפה כמה שנים טובות.קניתי לפני מספר ימים סיאט טולדו 2005,מקווה שאף הוא יוכיח את עצמו.רציתי נפח 1.8 ולא היה קל למצוא כזה...כידוע...מי שמחפש תמיד מוצא.:-P

פורסם

אדולף היקר.

אתה מתבקש להפסיק להקפיץ כל שרשור קיים בפורום על סיאט, מלפני שנה, שנתיים, שלוש וכו'.

אין טעם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...