Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיומת לסרט

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום!

הורדתי סרט (הארי פוטר 4--> אני לא יכול ללכת לראות אותו בקולנוע כי שברתי את הרגל ^_^)

אני פותח את התיקייה שהסרט נמצא בה ורואה שהסיומת של הקובץ היא כזו: rmvb.

האם למישהו יש מושג באיזו תוכנה יש להישתמש על מנת לפתוח את הקובץ הנ"ל?

בתודה מראש. אליק

פורסם

תמציא משהו בראש.

"הארי פוטר מגיע לגיל 16 ומגלה לתדהמתו שהוא ילד לאטך שנראה באופן מדאיג כמו דני פאר בצעירותו.הוא לא משתמש מספיק במטאטא שלו ומעביר את זמנו בחברת לאטכים כמוהו.בהתקף זעם (מתודלק באלכוהול) הוא אונס את הרמיוני ותולה את עצמו במרתפי הוגוורטס.סוף הסרט.".

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ניסית לתדלק במשהו אחר? (יש לכם דימיון. השתמשו בו :wink: )

ועכשיו ברצינות. מישהו יכול לעזור בבקשה?

פורסם

אוקי.. תודה רבה..

ממ רק שאני לא ממש מבין מה הם רוצים שם.. צריך בשביל להפעיל את הסרט REAL PLAYER. ?

פורסם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא יודע.אישתי לא נותנת לי לאנוס אותה כשאני מתודלק באלכוהול.

חבל....

אתה רואה מה קורה כשלא הולכים להדרכת חתנים ברבנות?

החכמה זה לתדלק אותה ולא את עצמך.

תתחיל בקטנה: "אורגנו" בעוגיות. היא תהיה משוכנעת שהיא נתנה לך רק בגלל שהיית נחמד ואפית לה.

תמשיך עם גוש בתוך המתקן ריחות הזה עם הנר שיש לכל זוג אשכנזי בבית. תגיד לה שזה קטורת מיוחדת מהודו (מה שנכון נכון) עם סגולות רומנטיות.

בשלב הבא תפזר לה אבקת אף על הטישו ותפתח חלונות באמצע הלילה כדי שהיא תתקרר ותצטרך לקנח עם זה את האף.

השלב הסופי זה לפברק תעודה של אח מוסמך (אני יכול לעזור לך בפוטושופ) ולהתחיל להזריק לה כדי שתרגיש יותר טוב.

אחי, לך על זה ותוך חודש יש לך אשה נרקומנית שתעשה הכל בשביל מנה.

נ.ב. - אם זה מצליח, נשמח אם תעלה פרוייקט מצולם בטכני.

פורסם
  • תוכן חדש...