Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדרונים ישנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שבחודשים הקרובים אצטרך לבלות תקופה על טנדרונים (כאלו עם ארגז גבוה וסגור).

האופציות שעומדות מול עיני הן:

1. סובארו טנדר מסוף שנות ה-80.

2. סקודה פיק-אפ מתחילת שנות ה-90.

שתיהן באותו מחיר +-.

על מה אתם ממליצים ולמה?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

סובארו בלבד !!!

יותר נוחה, יותר חזקה, יותר מקום, אמינות מצויינת. בקיצור דעתי היא לשכוח מהסקודה בכלל, גם לא נראה לי שיש כאלו למכירה, פשוט זורקים אותן..

פורסם

פעם הייתה מגיעה למפגשים סובארו טנדר כחולה 4 על 4 של איזה ערבי מושתלת מנוע של XT טורבו, עם דשבורד של GLF, שסתום פריקה באלאגנים..... נחמד...

פורסם
סובארו בלבד !!!

יותר נוחה, יותר חזקה, יותר מקום, אמינות מצויינת. בקיצור דעתי היא לשכוח מהסקודה בכלל, גם לא נראה לי שיש כאלו למכירה, פשוט זורקים אותן..

בעיקרון יש לי קצת אינטרס אישי, אבל פשוט לא יכולתי לשתוק. למה לדבר סתם?! נסעת עם טנדר סקודה? אני נוסע עם הטנדר הזה כל יום 100 ק''מ והוא סוחב ולא מתלונן. תא הנהג בהחלט יותר גדול מסוברו, היא יותר חדשה ומחירי החלקים בריצפה. דברו מניסיון, חברה!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

רצית ניסיון?

הנה ניסיון!

סובארו אך ורק סובארו

משנה נסיעה על סובארו

ואחרי שהתברר לנו שחצי שנה נסעתי ללא שמן בכלל!!!!!

האוטו עדיין נסע כמו מלך וכלום לא קרה!

בלי מים בלי שמן

מכונת עבודה גם אם היא מלפני 20 שנה

נקודה!

פורסם

עם עובדה שסוברו זה סוס עבודה - מה אני אידיוט? אם אתווכח אז יחשבו שאני משוגע וישימו אותי בב''ח מתאים כי ישראל זה - סוברו. :)

אני מנסה להגיד שגם סקודה אוטו נורמלי. איזה סוברו תביא ב4500 שח? מודל 84? זה תקציב לסקודה 93. לסוברו בשנה הבאה תצטרך לעשות פעמיים טסט! המחירים שלהן פשוט בשמיים ובן אדם מחפש רכב עבודה זול!

P.S - ומי שנוסע שנה בלי שמן ומים... שיהיה בריא... :hihi:

פורסם

שהסובארו הרי הרבה יותר אטרקטיבית בעיני גנבי רכב מהסקודה, במחירים האלה א"א לא עושה ביטוח מקיף והסיכוי לאבד אתהכסף הסוברו גבוה יותר.

אהה, דרך אגב הסוברו ההנד-ברקס נועל את הקידמיים ולא את האחוריים וזה מפריע לעשות צלחות. סתאאאאאאאאם

:wink:

פורסם
סובארו בלבד !!!

בעיקרון יש לי קצת אינטרס אישי, אבל פשוט לא יכולתי לשתוק. למה לדבר סתם?! נסעת עם טנדר סקודה? אני נוסע עם הטנדר הזה כל יום 100 ק''מ והוא סוחב ולא מתלונן. תא הנהג בהחלט יותר גדול מסוברו, היא יותר חדשה ומחירי החלקים בריצפה. דברו מניסיון, חברה!

יש לי נסיון עם הסקודה 5 דלתות, נסיון רע, ציריות הולכות כל כמה חודשים, ראש מנוע שדורש שיפוץ כל 60 אלף, תקלה פה, תקלה שם...

היא אולי יותר חדשה, אבל היא לא רחוקה מהסובארו מבחינת סלון.

בסובארו אף פעם לא יהיה רעשים של פלסטיקים מתפרקים.

חלקים של סובארו גם מאוד זולים, סובארו הרבה יותר קל למכור.

פורסם
כנראה שבחודשים הקרובים אצטרך לבלות תקופה על טנדרונים (כאלו עם ארגז גבוה וסגור).

האופציות שעומדות מול עיני הן:

1. סובארו טנדר מסוף שנות ה-80.

2. סקודה פיק-אפ מתחילת שנות ה-90.

שתיהן באותו מחיר +-.

על מה אתם ממליצים ולמה?

יש לי שאלה יש מסחרית שיכול להיות מתאימה לך סיטרואן C-15 היא די זולה והיא נראית לי רכב נחמד (אני לא יכול להמליץ או להשמיץ אותה כי מעולם לא נהגתי עליה) אבל אולי מישהו מהפורום יכול. מה אתם אומרים עליה??

פורסם

זאת בחירה הכי נורמלית. גם מחיר טוב וגם נותן עבודה טובה.

• תוכן חדש...