Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הרכב יונדאי אלנטרה?

V.I.P
שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

אחרי חיפוש רק על רכב כבר מספר חודשים היום חבר שמתעסק עם מכוניות

הציעה לי יונדאי אלנטרה הצורה החדשה שנת 2001, רכב שמור והכל

אני פשוט לא ממש מכיר את היונדאי

לא יודע איך הם...

אני חיפשתי עד עכשיו מאזדה לאניס 323 או טויוטה קורולה

אז מה דעתכם על היונדאי במחינת אמינות? נסיעה? בטיחות? נוחות...

הכל הכל הכל...

הבנתי שהרכב במצב פצצה כמו חדש...

השאלה היא באמת איך האוטו הזה בכללי

אני מחכה לתגובות כמה שיותר מהר... כי זה לא נראה לי רכב שישאר הרבה כי הוא שמור בצורה יוצאת דופן

אז ח'ברה אני חייב את העזרה של כל המבינים פה דחוף!

בתודה מראש

אביחי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטח כולם יקומו על פני ויגידו לך חרא של אוטו, קוריאני, וכו', וכו'. תראה יש לי כזו מודל 2003 (רכב ליסינג ממקום העבודה) על הספידומטר יש לה 98950 קמ'. עד עכשיו 0, "אפס", "נדה" תקלות. לא שאני בא להגן על הרכב, אבל זה הרכב הראשון שלי (יש לי רכב חברה כבר מעל 10 שנים) כל רכב היה אצלי בין 2-3 שנים שלא היו לו תקלות (סה"כ כ-5), והסתובבתי עם רכב חלופי שבוע,שבועיים.

מבחינת הרכב:

בעד:אמינות, אם אתה צריך רכב גדול הוא הרבה יותר מרווח מהטויטה והלנטיס (גם מאחור), בלנטיס הרבה אנשים מתלוננים על בחילות בנסיעות, כולל אני והילדים שלי. מחינת נסיעה הוא מספק לכל צרכי.נוחות. מחיר יד 2 תקבל שנתון גבוה יותר עבור אותו הכסף.

נגד: דלק!!!בין 8-9 בנסיעה מעורבת, תא הנוסעים נראה קצת מיושן, יש שלא אוהבים את הצורה שלה.

יש הטוענים שהגיר האוטו' "הולך" אחרי 100K ק"מ (אני עוד לא הגעתי ולא אזכה כי מחליפים אותו בעוד 1-2 ח'). תבצע חיפוש בפורום.בטיחות רק 3 כוכבים לשנתון הזה. מחיר מכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בינגוד לטאז הגיר האוטמטי מצוין יש לאבי אחת כזו עם 160K והכל (טפו פו טפו) עדיין תקין.

נוחות נהיגה =ככה ככה. שתיינית דלק מטורפת (1 ל-8 בנסיעה מאוד והדגש על מאוד רגועה) לא מתקלקלת וחוץ מטיפולים שוטפים (שלא תמיד נעשים אצל אבי בזמן) הרכב לא ראה מוסך במשך 3 השנים שהוא ברשתונו.

בקיצר קנייה מהנה ואל תשכח להעלות תמונות (וגם לקנות תחנת דלק :))

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אלנטרה 2004 מהעבודה שעברה קצת מתיחת פנים בשנתון הזה אבל בגדול זה אותו רכב.

עם תינוקת ועגלה אני מסתדר איתה נהדר,יש המון מקום גם למי שיושב במושב האחורי,

בסה"כ רכב די נוח (ובהרבה יותר מהלנטיס בודאות ).

מבחינת צריכת דלק 8-9 בממוצע כך שאני יכול להגיד שזה לא שונה מרכבים אחרים עם מנוע 1600 באותה קטגוריה,יש המון דיעות קדומות בנושא הדלק ביונדאי אבל אחרי שהיו לי גם רכבים אחרים אני יכול לומר שממש אין הבדל (ואני יודע למדוד...) הקלף הכי חזק של האלנטרה אין ספק הוא האמינות !!!אפס תקלות !!!ותאמינו לי שאני ממש מתעלל בה.כל הזמן המחוג בתחום האדום,משחק באופן תמידי עם ההילוכים ולא שומע שום רעשים מיותרים.חוץ מטיפול בזמן שום בעיה.

בקיצור רכב פשוט ,אמין ,מרווח ,לא יקר ולמיטב ידיעתי גם סחיר .אני לא רואה שום סיבה למה להיתקע איתו ולא להצליח למכור אותו בעוד שנה שנתיים (דבר שאני לא יכול לומר על הרבה רכבים ).

נכון שיש לא מעט רכבים בקטגוריה הזאת אבל בשורה התחתונה יש תמורה לשקל.אם הייתי צרריך לקנות רכב למשפחה האלנטרה בהחלט היתה אופציה ,ואפילו מובילה... בהצלחה:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

iron-man אני טוען שאצלי לא היו תקלות כלל ב3 שנים שהאוטו אצלי, ובטח לא בגיר, אני אמרתי שיש הטוענים שהגיר הולך אחרי 100K, אבל כיוון שעוד לא היגעתי לא אוכל לאמת זאת.

כנראה שאחת האפשרויות בבחירת הרכב הבא גם האלנטרה בפנים, ואין לי ספק שהיא תהיה אחת בראש הרשימה.

שוב אני חוזר, לעומת הדעות הקדומות עליו אני חושב שהוא אוטו מעולה, מצטרף ל-M1963 לגבי צריכת הדלק, אולי זו סתם אגדה שהלנטיס יותר חסכונית.

עוד נקודה שלא ציינתי, לדעתי האלנטרה יותר מהנה לנהיגה, יותר זריזה (מתוך נסיון של נהיגה בלנטיס למספר ימים כרכב חלופי), יש לה מעצורי דיסק בכל הגלגלים, הכל החשמלי, במזדות בדר"כ חלונות חשמל רק קדימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיר הולך אחרי בערך 85 אלף (גם אצלי וגם אצל חבר שלי)

וזה רק במידה והוא עובר התעללויות קשות (אבל ממש חיים בלתי נסבלים)

חוץ מזה

האוטו של אבי מודל 2002, ולפי מה שאנשים אומרים פה מהשנים שאחר כך הרכב הוא משהו אחר לגמרי... הרכב שאני נוהג בו הוא רכב די מעפן, שלא נותן לך כלום חוץ מאמינות (ואנטנה שנכנסת לבד כשאתה סוגר את החשמל :roll:)

סע קצת על הרכב, ואם הוא טוב לך ודרישתך היחידית היא אמינות - לך עליו

וואלק אתתתתה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...