Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מס' שאלות על לאנטיסF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה מדוייקת .

דובר בעיקר על דגמים ישנים יותר.

אני מעוניין בלאנטיס F או 1600 2002 או 1800 2001

השאלה שלי אם הם בצורה של ההצבק או סטיישן?

עד איזו שנה יש את הצורה של ההצבק?

האם זו למעשה הלאנטיס הרגילה מבחינת אמינות ומכנית או שהF

שונה לא רק בצורתו?

תודה רבה.

פורסם

גם סטיישן בסופו של דבר הוא סוג של האצ'בק.

אני מאמין שהיא מוגדרת תחת הצ'באק כי היא פשוט לא גדולה ושימושית כמו סטיישן.

בקיצור בוא נגיד שהF של 2002 יותר דומה לגולף מאשר לוולבו 245.

מכנית היא זהה לחלוטין ללנטיס הרגילה ובאה עם כל מעלותיה ובעיקר עם כל מגרעותיה.

פורסם

עוד לא הבנתי...

היא נראת ככה ?

הצורה שלה ספורטיבית?או סטיישן?וזה נכון גם ל1600 ול1800?

אשמח אם יש תמונה למישהו.

53d9f07e21_t.jpg

פורסם
עוד לא הבנתי...

היא נראת ככה ?

הצורה שלה ספורטיבית?או סטיישן?וזה נכון גם ל1600 ול1800?

אשמח אם יש תמונה למישהו.

לא זה הדגם של 96-98.

הדגם של 2002 הוא יותר "סטיישני" אם ככה אתה רוצה לקרוא לזה.

http://carpictures.duble.com/Mazda/323%20F%20(2001)/1.jpg

פורסם

הקפצה...קשור לנושא.

שמתי לב שיש פה להרבה לאנטיס F 96-98

ושמתי לב שלהרבה מהם מתעוררות בעיות כמו חלונות חשמל,רעידות ,רדיאטור(צינורות?),כיבוי לא רצוי וכו'.

השאלה אם אלו בעיות של בלאי של אוטו משנת 96-98 עם הרבה ק"מ ויקרו גם בלאנטיס הרגילה?

או שזה הדגם?או הדגם נוטה להקרע ע"י נהגים צעירים?

אני רוצה לקנות רכב( אוטומט) יש לי תקציב של 70 K למעשה כבר הייתי סגור על לאנטיס רגילה

2000-2001 1.8 או 1.6 עד שיועציי אחיתופל יעצו לי לקנות רכב זול יותר בכיוון של 40K

כמו בראבו למשל.

בטענה שחבל על הכסף ואיבוד הערך וש50000 או 100000 אלף ק"מ לא משנה כ"כ ושרכב ב40K ישרת אותי באותה מידה גם מבחינת אמינות .וזה החזיר אותי לחישובים למחשבות ול98 F .

אבל אז התחלתי לקרוא על הבעיות הנ"ל...

לי הכי חשוב זה האמינות של האוטו שייכנס למוסך רק לטיפולים לכן אני גם דיי נעול על מאזדה.

כי יש לי נסיון טוב איתה.

השאלה אם רכב ב40K יכול לענות לי על הצרכים?האם אוטומטי יותר בעייתי מרגיל ברכבים מזדקנים?

תודה לעוזרים.

פורסם

היי!

הלאנטיס 323F היא בעצם הלנטיס הרגילה רק עם 5 דלתות.

הרכב אמין מאוד, והחיסרון היחיד שלו הוא בכך, שמכיוון שאנשים רבים חושבים שהלאנטיס 323F היא רכב ספורטיבי, אז הם יותר "קורעים" אותו מהלאנטיס הרגילה, כלומר רוב הלאנטיס 323F הן בבעלות של צעירים שפשוט התעללו ברכב. אך אם תמצא אחת שמורה, היא תהיה בדיוק באותו מצב אמינות כמו הלאנטיס הרגילה!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הלנטיס F אמינות פחות או יותר כמו הרגילות, תלוי באופי הנהיגה וצורת האחזקה. הלנטיס F שלי מודל 97 עם יותר מ 150K ק"מ כמעט ולא עושה בעיות בכלל. במשך 80k ק"מ שעשיתי איתה במשך שלוש וחצי שנים הייתה לי תקלה אחת, לא נורא רצינית. מאידך אני נוהג רגוע ומתחזק אותה כמו שצריך. לסיכום: רכב אמין למדי, יתכנו תקלות כמו בכל רכב מתיישן אבל יחסית לרכבים אחרים משנתון דומה מפגין אמינות טובה.

פורסם
שמתי לב שיש פה להרבה לאנטיס F 96-98

ושמתי לב שלהרבה מהם מתעוררות בעיות כמו חלונות חשמל,רעידות ,רדיאטור(צינורות?),כיבוי לא רצוי וכו'.

.

תקלות רגילות לחלוטין, זה לא כמו ששמים שמן ברקסים במערכת הידראולית של קסנטיה, שם יש תקלות מעניינות! :evil:
פורסם

תודה על התגובות..

גם לאלו ששלחו אותי לMC-IL

אבל כבר הייתי שם ולא מצאתי שם יותר מידי.

השאלה העיקרית היא אם לרדת מרכב ב70 K ל40K

אחרי כמה שנים מתחיל הבלאי הרציני?לא מדבר על רפידות צמיגים וכו'.

זה בעיקר איך תחזקו וטיפלו באוטו או גם ק"מ משמעותי?

תודה.

פורסם

אחרי כמה שנים מתחיל הבלאי הרציני?

אין פה שחור לבן, זאת לא תורה, אצל בן אדם אחד זה יהיה ככה ואצל אחר - ככה, יש רק נסיון אישי של אנשים, קח את כל הסיפורים, שים במחשבון - וכבה אותו.

זה לא עובד ככה.

יש עיקרון שאומר שרכב ישן בלוי מן הסתם יותר מרכב חדש ללא קשר למספר הקילומטרים אותו הוא עבר.

• תוכן חדש...