Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער ששיגעתי אתכם אם התוספים והבעיות סחיבה, לפי הסימפטומים והתייעצות עם מספר מומחים שמקורבים למשפחה נמצא האשם בכל צרותיה של רני- הקאם שאפט.

חלק מהסימפטומים הם שסתומים דופקים, ומנוע לא מתייצב בסל"ד סרק עד שהוא מגיע לטמפ' העבודה שלו, חוסר סחיבה, בעיות התנעה קרה.

המנוע הוא 1400 אנרג'י (כמו באקספרס) עם שמונה שסתומים, ומנועי האנרג'י של רנו באים אם מרימים הידראולים, מה שאומר שעד שלא עולה הלחץ שמן, המנוע לא מתייצב.

השאלה שלי היא כמה עולים החלקים (+/-) ועבודה (+/-) על כל המשתמע מכך- טיימינג, פירוק, הרכבה, וכו...

מצטער ששיגעתי אתכם,

ותודה מראש,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

דימה שלום רב!

הבעייה איתך שאתה משגע את עצמך, אתה פונה לאנשים לא נכונים, אשר מטעים אותך, ומשגעים אותך, ואז אתה בא לשגע אותנו, הבעייה שאתה מחפש את המטבע מתחת לפנס, ולא במקום שהוא נמצא!

לדעתי יש לך בעייה עם לחץ שמן לקוי, מסנן דלק סתום, משאבת שמן לקוייה, צמיגות שמן לא מתאימה, ומעברים לנדנדים סתומים!

ברגע שתפתור זאת הרעשים בעת ההתנעה יעלמו והרכב יעבוד יציב ועגול מיד עם ההתנעה!

יש לבדוק לחץ שמן, ולעבור לשמן בצמיגות 10/40 חצי סינטטי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום.

רק תגיד לי מי המטומטם שאמר לך שבמנוע אנרגי (כמו רנו אקספרס) יש מרימים הידראולים???

בו נעשה ספורט אם תימצע אפילו מרים ישן בבגז' כול התיקון עלי!!!

תגיד לי מה יש למנוע, על תסביר את התקלה ,תסביר לאט כמו לאהבל מה אתה מרגיש או לא ומה

הבעיה. וננסה לעזור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
תסביר לאט כמו לאהבל מה אתה מרגיש או לא ומה

הבעיה. וננסה לעזור.

בברכה בני ל.

סמוך על בני , אם הוא אומר , הוא יודע.

פורסם
סמוך על בני , אם הוא אומר , הוא יודע.

יודע צדיק נפש מכוניתו וכן הלאה !!! :wink: .

בברכה בני ל.

פורסם
דימה שלום רב!

לדעתי יש לך בעייה עם לחץ שמן לקוי, מסנן דלק סתום, משאבת שמן לקוייה, צמיגות שמן לא מתאימה, ומעברים לנדנדים סתומים!

יש לבדוק לחץ שמן, ולעבור לשמן בצמיגות 10/40 חצי סינטטי!

בברכה

צביקה

קודם כל, תודה צביקה שאתה עדיין סובל אותי. ;-)

וכמה שאתה צודק, אכן שגעתי כבר את עצמי...

אני אתייחס לכל דבר ודבר בנפרד:

שמן- אני לא יודע איך או איפה אני מודד לחץ שמן, או ממה הוא מושפע, אבל המשאבת שמן תקינה, אני לא יודע מה בדבר המעברים, או מה מצבם, אבל אני משתמש בשמן שהמליצו לי הרבה עליו, ולא רק בפורום, LM 10W40 חצי סינטטי עם תוסף RF7 של BG. עשיתי שתי החלפות שמן כבר, אחת לפני 9K והשניה לפני שבועיים (עם התוסף) והבעיה נמשכת...

הפילטר דלק בסדר, המנוע מקבל מספיק דלק.

בו נעשה ספורט אם תימצע אפילו מרים ישן בבגז' כול התיקון עלי!!!

תגיד לי מה יש למנוע, על תסביר את התקלה ,תסביר לאט כמו לאהבל מה אתה מרגיש או לא ומה הבעיה. וננסה לעזור.

בני,

אני אנסה להסביר:

בהתנעת בוקר עם סיבוב המפתח, יש מעין מכה חזקה כזאת כשהמנוע נתפס (מהסטרטר, ומתחיל לעבוד בכוחות עצמו) ומתחיל לעבוד והוא רועד נורא, בשניות הראשונות הוא עובד נורא לא יציב, ויש תחושה שהוא הולך להיכבות בכל רגע, וכאשר אני מרים צ'וק הוא מתחיל רק אז פחות או יותר להיתייצב על טורים. כדי להיתייצב כמו שצריך לוקח לו כ-חצי דקה. כדקה לוקח לו להגיע למצב שבו הוא עומד טוב על טורים.

כאשר אני מניע את האוטו לאחר שהוא היה כבויי יותר מחצי שעה, ההתנעה דורשת כמה ניסיונות, (כל ניסיון, זה שני סיבובי סטרטר) בדר"כ 3, ואז כאשר הוא מניע אותו סיפור כמו למלאה, רק נמשך פחות ובלי צ'וק. חשוב לציין שההתנעה נעשית ללא נגיעה בדוושת המצערת.

כאשר מקרבים את הראש למנוע, אפשר לשמוע רעש מכיוון השסתומים, שיש לו אופי לא בריא. הוא נשמע כמו משהו שלא צריך להיות (מעין טאק-טאק-טאק כזה) שנשמע מכל השסתומים, ולא משנה אם המנוע חם או לא, וגם לא משנה על איזה טורים. בנסיעה על הילוכים שלישי, רביעי, חמישי, בטורים נמוכים, בניסיון להאיץ נשמע הרעש שתיארתי אותו קודם (רעש כמו של ברד הפוגע בטריסים, רק שהוא עמום ומתחתי) שככל הנראה גם בא מהשסתומים.

והאוטו לא סוחב.

אגב, אני אשמח אם תסביר למה התכוונת במשפט הבא:

אם תימצע אפילו מרים ישן בבגז' כול התיקון עלי!!!

ושמר, נכנסת חזק בתפקיד הרס"ר, האא?

בברכה,

דימה.

פורסם

שלום.

במקום כול זיבולי השכל אני מזמין אותך לבוא אלי לבדיקה חינם אין כסף!!!

וניראה מה יש ומה אין לרכב שלך.

בברכה בני ל.

פורסם
שמר, נכנסת חזק בתפקיד הרס"ר, האא?

בברכה,

דימה.

אם התפקיד לא יירגע ,אני אכנס באמ אמא שלו אם צריך. הוא ישכח אצלי מה זה בית. :morning:

פורסם

לפי התיאור שלך, אתה מניע את הרכב כשהוא מוצף.. בייחוד בהתנעה חמה, נסה לניע ,בלי ללחוץ על המצמד (ניוטרל) ועם "פול גז"

אל תעזוב גז עד אשר המנוע יניע, גם אם הפסקת את פעולת המתנע. זו כמובן תופעה לא רצויה ודורשת בדיקה של צביקה. אני בטוח כי הסחיבה וצריכת הדלק שלך על הפנים.

באשר לרעשים , אמנם עדיף לשמוע מעט את השסתומים אך אם הרעש חזק מידי , תן לבדיקה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
שלום.

במקום כול זיבולי השכל אני מזמין אותך לבוא אלי לבדיקה חינם אין כסף!!!

וניראה מה יש ומה אין לרכב שלך.

בברכה בני ל.

בני,

תודה לך על ההצעה הנדיבה, ואם רק תוכל לשלוח לי עוד פעם את המספר שלך כי נאבד לי.

תודה,

דימה.

• תוכן חדש...