Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במזדה 323 שנת 96, עד היום האוטו לא שרף שמן בכלל, ואתמול בלילה נדלקה המנורה, כ1000 קילומטר אחרי טיפול, שמן מולא, ואחרי 20 קילומטר שוב התרוקן המנוע מהשמן... (כן, 20 קילומטר בלבד), מולא שוב ושוב אחרי 20 קילומטר נגמר השמן. הבעיה שהכי מטרידה אותי, שהחניה בבית יבשה לגמרי. האם יתכן שהמנוע שורף את כל השמן במהירות כזו?

או שמה מדובר בנזילה? עוד לא יצא לי לבדוק באור יום...

יש לכם רעיונות כלשהם לתופעה?

היה רעיון אחד שאולי זה מהפילטר שמן, אבל כמו שכתבתי, עוד לא יצא לי לבדוק את זה באור יום.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא לא, הרכב נסע כ1000 קילומטר מאז הטיפול, ורק אתמול בהפתעה גמורה התחיל להעלם השמן, תוך כדי נסיעה, כאמור, מרחק של 20 קילומטר...

פורסם

אם האוטו היה אוכל 5 ליטר ב 20 ק"מ - היית מתחרה במיסוך העשן של המרכבה.לדעתי - חפש פקק שנעלם...(פתח המילוי או פתח הריקון או צינור של אחד הנשמים שקרוע - (קרוב לקרטר)

פורסם

קרה לי פעם שהפילטר שמן חטף מכה קלה וזז קצת.

הרבה שמן נזל משם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
מדובר במזדה 323 שנת 96, עד היום האוטו לא שרף שמן בכלל, ואתמול בלילה נדלקה המנורה, כ1000 קילומטר אחרי טיפול, שמן מולא, ואחרי 20 קילומטר שוב התרוקן המנוע מהשמן... (כן, 20 קילומטר בלבד), מולא שוב ושוב אחרי 20 קילומטר נגמר השמן. הבעיה שהכי מטרידה אותי, שהחניה בבית יבשה לגמרי. האם יתכן שהמנוע שורף את כל השמן במהירות כזו?

או שמה מדובר בנזילה? עוד לא יצא לי לבדוק באור יום...

יש לכם רעיונות כלשהם לתופעה?

היה רעיון אחד שאולי זה מהפילטר שמן, אבל כמו שכתבתי, עוד לא יצא לי לבדוק את זה באור יום.

אין דבר כזה שאין נזילה... השמן הזה נעלם לאינשהו.

ייתכן והשמן נוזל בדרך ואתה מגיע "יבש" הביתה, או שהוא פשוט נשפך דרך המחזיר שמן אחורי של הקרנק לכיוון הגיר ולכן לא רואים אותו (כרגע).

נזילה של 5 ליטר שמן בנסיעה כ"כ קצרה - קל מאוד לאתר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אני מניח שיהיה קל מאוד לאתר נזילה כזאת, פשוט חושך, בכל אופן, לא יכול להיות שמנוע סיים את חייו באופן פתאומי כזה ושורף שמן בכמות כזאת ללא עשן?

פורסם

רוצה לבדוק עכשיו אם יש נזילה חזקה?

שים קרטון או בריסטול לבן תן לרכב לעבוד. אתה כבר תראה אם ישנן הפתעות.

לדעתי השמן במים.

פורסם

הרכב היה מונע לכ5 דקות כולל בדיקה אם יש עשן, אין עשן ואחרי הבדיקה הרכב הוזז אחורה והריצפה יבשה.... כמובן שזאת לא בדיקה רצינית, אבל רק מחר אני אוכל לבדוק... אני רק מנסה להבין אם יש סיכוי שהלך מנוע בדרמטיות כזאת...

אחרי טיפול גדול כולל טיימינג, פלאשינג ושאר ירקות.

פורסם

יש מצב לבריחת השמן דרך הקולר לרדיאטור יש מצב כזה, אבל....

פעמיים מילוי שמן זה אומר 8 קילו שמן זה כפול מקיבולת מערכת בקירור מה שאומר שבמערכת הקירור יש 12 ליטר תערובת של 66\33 שמן מים

אין מצב כזה האוטו היה מתחמם וכל המערכת היתה פולטת טחינה לכל כיוון אפשרי

• תוכן חדש...