Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל בלם ביג' יומו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאתם מבינים הברקסים האחוריים בלאנטיס שלי גמורים.

אבקש ממי שיכול להמליץ לי על חנות שמוכרת חלקי חילוף וברקסים במחירים זולים עד כמה שאפשר.

אני צריך זוג צלחות לברקסים אחוריים כפי שציינתי וזוג רפידות.

התקציב הוא 200 שקל לצלחות ורפידות...

מדובר על לאנטיס מודל 2000 BJ 1.8

פורסם

אתה מחליף לבד ? זה תופים אצלך ?

אין מצב לקבל בתקציב כזה רפידות ותופים

אם זה דיסקים עדיין אין מצב

בדרך כלל עולה 200 שקל לזוג דיסקים עוד איזור ה200 שקל לרפידות נורמאליות ולא סוג ז'

פורסם

א. איזור המרכז

ב. מרכיב לבד

ג. בטח שיש מצב... קניתי שנה שעברה זוג רפידות של רמסה וצלחות סיניות אבל לברקסים הקדמיים ב 250 שקל ביהוד אבל לחנות הזאת אני לא יכנס יותר ככה שאני מחפש מקום אחר!

מדובר בברקסים אחוריים ככה שאני לא מתכוון לשים משהו מקורי.

אני יסתפק במשהו סיני סבבה

ד. זה דיסקים אצלי... כל ה 4 ברקסים עם דיסקים

פורסם

סבבה אם רפידות של ראמסה באות לך טוב אז לבריאות

אני שמעתי עליהם רק רע רעשים אוכלות צלחות ומה לא.....

אבל סבבה 250 זה באמת מחיר זול...(אצל הVAGים 200 שקל זה רק זוג צלחות אבל אני מדבר משהו מאיכות סבבה ולא סוג ז')

פורסם

שמר אתה חושב שאם אני ואתה נטיף לו שבוע שלם על איכות רפידות צלחות וכו' וכמה זה חשוב לנשיכה הראשונית ולעמידות בבלימת חירום זה ישנה אצלו משהו ? לא....אז סבבה, מה כבר אפשר לעשות

פורסם

צלחות אחוריות למאזדה תוצרת המזרח +רפידות תוצרת ספרד 180 כולל מע"מ

באחריות שלא מרעיש.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
שמר אתה חושב שאם אני ואתה נטיף לו שבוע שלם על איכות רפידות צלחות וכו' וכמה זה חשוב לנשיכה הראשונית ולעמידות בבלימת חירום זה ישנה אצלו משהו ? לא....אז סבבה, מה כבר אפשר לעשות
להגיד לו סבבה.
פורסם
צלחות אחוריות למאזדה תוצרת המזרח +רפידות תוצרת ספרד 180 כולל מע"מ

באחריות שלא מרעיש.

באחריות שגם לא ממש עוצר
פורסם

רן, וואלה לא חשבתי על זה....באמת למה זה צריך לעצור...זה מאחורה,

שומע קטלני גבר גבר פ33ה תותח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

יש לי אופציה יותר זולה...תסתום את הצינורות ותבטל את הברקסים מאחורה, 15 שקל ניפל סתימה...וזהו

סבבה

פורסם

כן עתיד... אתה ממש עושה לעצמך שם טוב עכשיו שאתה מדבר ככה...

אני לא יכנס איתך לוויכוח אבל אתה מוזמן להמשיך לקנות חלפים מקוריים בהון תועפות... במיוחד לקנות חלפים מקוריים לדברים שלא צריך!!

אבל מה אני יעשה אתה מוזמן להמשיך לחשוב שצלחות ורפידות תוצרת המזרח לא עובדות והם מיוצרות ומשווקות בעולם באופן מסחרי ביותר סתם לצחוקים ושכולם בעצם טמבלים שהם שמים ברקסים שלא עובדים. מה עוד שמדובר בברסים אחוריים... חוץ מזה שלא ביקשתי הטפת מוסר אלא המלצה למקום שאני יוכל לקנות את החלפים במחיר זול. זה הכל!!!

פורסם

עתיד שלום!

אתה מוזמן לבוא ולעשות סיבוב, במאזדה של החבר שלי 1800/96/110K/יד ראשונה

שם מורכב מה שכתבתי.וראה אם מה שכתבת נכון.

אתה מכיר את השיר האנגלי,בוא לרחובות לונדון,אראה לך משהו שישנה את דעתך??:roll:

כתבת נכון לשמר,לא תוכלו לשנות את דעתו של פותח השירשור.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...