Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט

tavor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז המצב הוא כזה הבחור החליט שהוא אינו מעוניין בכסף כי לדעתו אסקורט ענתיקה לא שווה שום דבר ולא נעים לו לקחת כסף אחרי מאמצים הצלחתי לתת לו 1800 ש"ח שהחזיר לי אותם (גיליתי אותם בתוך הרכב) הוא טוען שעליו לשלם לי, הרכב במצב נסיעה יום יומי מושלם עם סמלים מקוריים ללא חלודות נפיחויות רקבונות וכו' פשוט במצב פנטסטי ולאחר פוליש ווקס נראה מעולה ומצבו המכני מדהים, אך לפני שאני מתחיל עם עם נוזליי הסקאי למינהם בפנים הייתי רוצה לדעת האם החומרים המודרניים עלולים להזיק ? לפגוע בפלסטיקה הפנימית ?

פורסם

אני במקומך הייתי קונה לו מתנה, תחשוב למה הבן אדם זקוק ופשוט תביא לו, אני שמח לשמוע שנשארו אנשים שכאלה...

אל תדאג לגביי החומרים אם תצטרך יד אשמח לעזור, בדיוק רכשתי אסקורט שכזאת ואתה יכול לראות בשרשור שפתחתי בתחתית העמוד...

haters will hate

פורסם

תתחדש! כל הכבוד למוכר. יש אנשים שרוצים הרבה מאוד כסף על רכבים שפשוט לא שווים פרוטה, ואילו כאן על פי התאור שלך הרכב פשוט במצב טוב! אני בהחלט מיצטרף לדעתו של בנצי, גם אני חושב שמגיע למוכר מתנה. כמובן שתמונות של הרכב, כאן בשירשור, יתקבלו בשימחה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מזל טוב לרגל הרכישה החדשה,וגם אני נרתם לבקשה להעלות תמונות של הנסיכה .

אגב כנראה שפיספסתי-שתי דלתות?ארבע?1100?1300?בכל מקרה תהנה.

פורסם
אני דווקא משתמש בספריי סיליקון על הפלסטיקים שלי. אבל האסקורט הדש הוא מברזל, אז על מה אתה מדבר?

ישנה חתיכת סקאי שחורה שמתלבשת על הדשבורד ויוצרת לו "יוקרה של שקל".

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

למה פילנטרופים? לאנשים יש מכוניות ששוכבות בחצר, בא בן אדם ואומרבנימוס שהוא רוצה לקנות את האוטו ולשפץ אותו. כל מה שהוא צריך זה לשלם סכום סימלי ושני הצדדים הרוויחו.

כל הגנבים האלה שהמכוניות נרקבות בכל מיני מקומות בתירוץ שהם לא רוצים למכור/מוכרים בסכומי עתק זה מה שהורס את הקהילה הזאת.

פורסם

הצרה היא שרובם כאלה...

למה פילנטרופים? לאנשים יש מכוניות ששוכבות בחצר, בא בן אדם ואומרבנימוס שהוא רוצה לקנות את האוטו ולשפץ אותו. כל מה שהוא צריך זה לשלם סכום סימלי ושני הצדדים הרוויחו.

כל הגנבים האלה שהמכוניות נרקבות בכל מיני מקומות בתירוץ שהם לא רוצים למכור/מוכרים בסכומי עתק זה מה שהורס את הקהילה הזאת.

NSU Club Israel

• תוכן חדש...