Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנהלים-במידה וזה לא המקום,נא להעביר לפורום מכירה, בבקשה לא למחוק! (תודה)

הגורה בת חודשיים (נולדה ב- 11.9.05, כמה סמלי), היא גזעית אך ללא תעודות.

הגורה פשוט מדהימה, בצבע בז', ממש כמו הגורים החמודים מהפרסומת של הנייר טואלט (ככה לפחות אמר כל מי שראה אותה).

הייתי משאיר אותה לעצמי,אך לצערי אין לי מקום בבית.

היא נמכרת ב-650 שקלים בלבד, בגלל שאין לה תעודות,ובגלל שאני מעוניין למצוא לה בית חם כמה שיותר מהר (מחיר גורת גולדן גזעית עם תעודות עובר בקלות את ה-2000 שקלים).

למי שלא מכיר את הגזע, זהו "אחיו" של הלברדור, שני הגזעים האלה, הלברדור והגולדן רטריוור משמשים ככלבי נחייה לעיוורים, ונחשבים למאוד מאוד חכמים וקלים לאילוף.

מי שמעוניין נא לשלוח ה"פ או בפלאפון 054-8057788 (עידן).

בבקשה רק לרציניים שיכולים להעניק בית חם!

תמונות של הגורה מלפני שבועיים:

norm_A921EAF1A6DB4A0CB4DA54EE6EFA926E.JPG

norm_43827FFCAB0F4816927515C1DB38FBCF.JPG

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אורן, כיוון שאני ממש במצב רוח מרומם,אני לא אציע הצעות 1+1 לך ולבני משפחתך, אז רק אבקש "לצמצם הדיבור הנגוע", זו חברה שלי..........:wink:

ואין מבצעים.

פורסם

אני מציע לך למסור אותה חינם

היא לא גזעית בכלל ויש עוד מלא כלבים בעמותות השונות שמחכים לבית ולהם יש עדיפות גם בגלל שהם מגיעים מחוסנים ובמחיר עלות.

מי שאין לו כלב גזעי שיסרס\יעקר כי גם ככה יש יותר מידי כלבים בעמותות ולעשות עוד גורים זה פשע

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר אני מבין שאתה ווטרינר ?

איזו הבחנה אם היא גזעית או לא.......

לענייננו,מי שאין לו כל כך הרבה הבנה (אל תעלב תומר), נא לא להגיב ולהגיד דברים שהם לא נכונים ומטעים.

הגורה גזעית, אבל אין תעודות,מה לעשות, כמו שציינתי, בגלל זה היא תמכר במחיר שהוא "זנות" לגזע הזה.

באגודות צער בעלי חיים, SOS וכו' אכן יש הרבה כלבים, רובם בוגרים ומעורבים, וגם לא תמצא מהגזע הזה (וחיפשתי המון,תאמין לי).

פורסם

1. כלב ללא תעודות נחשב ללא גזעי נקודה. גם לי יש כלב וראיתי את התעודות של שני ההורים שלו כשקניתי אותו אבל לא הוצאתי לו והוא לא נחשב לגזעי בגלל שאין הוכחה לכך שהוא גזעי.

2. באגודות יש כלבים כאלה ותאמין לי שראיתי כשחיפשתי. אתה לא מאמין איזה כלבים יפים (כלבים "גזעיים" ללא תעודות) נזרקים לרחובות ועם אופי שהלוואי על כל כלב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אז רק אבקש "לצמצם הדיבור הנגוע", זו חברה שלי..........:wink:

זו החברה?!?! :wink:

צר לי להשבית את "השימחה"... אלעד, לא פשוט לימצא כלב מסוג גולדן רטריוור... אם אתה מדבר על Flat-Coated Retriever אולי :roll:

גולדן "צהוב" אין שום בעיה... גם גורים "גיזעיים" כמו שלך אין בעיה "לימצא"... את שלי קיבלתי במיחיר סימלי של 100 ש"ח...

יש סיבה למחיר שרוצים על כלבים גיזעיים, הסיבה היא שיש לא מעט "חוות גידול" ורובן הן ערובים בתוך המישפחה. ולכן "דפקטים" גנטיים צצים ועולים, וזה מבלי שנזכיר את בעיות האגן המולדות שיש לגורים כאילו. גורים גיזעיים מחוייבים לצילום אגן, כמו כן ההורים שלהם. חייבים ליבדוק שהאגן לא "דפוק"...

גורים גיזעיים ללא בעיות אגן עולים הרבה כסף... כל השאר, לא...

לדעתי, וזו דעה אישית, כאשר נותנים למישהו משהו בחינם, הוא מיתיחס אליו ככה... "בא בקלות, הולך בקלות"...

לעומת זאת, אם הוא שילם 400 ש"ח תמורתו, הוא יחשוב אחרת, הוא יראה את זה "כהשקעה"... מה לעשות... אנחנו ערמה של יצורים עם צורת מחשבה דפוקה... חינם זה לא טוב, ומה שעולה לנו ככל הנראה ממש טוב...

בקיצור, אני הייתי ממליץ לך לרדת טיפה מהמחיר, הוא די גבוהה, במיוחד אם הגורים לא עברו חיסון או כל טיפול רפואי אחר. מיחר של 300 ש"ח נחשב "פייר" לשני הצדדים. 400 טיפה גבוהה.

כמו כן, אם הגורים אוכלים מזון יבש (ולא רצוי להפריד אותם מהאמא אם הם עדיין יונקים כל הזמן) נהוג לתת שקית עם אוכל שתספיק ל4-5 ימים... למה? כי אם ההורים החדשים יחליפו אוכל הם צריכים לעות את זה בהדרגה כדי שהגור יתרגל. כמו כן יכולות להיות בעיות כמו בעיות בעור, ב"יציאות", רגישות בפה וכו' בזמן החלפת האוכל.. חשוב לא להחליף בבת אחת, אלא לתת לגור 80% מהאוכל הישן שלו, ועוד 20% מהאוכל החדש ולראות במשך כמה ימים שהוא בסדר... אם הכל כשורה, ניתן לעבור ל 50-50% עד שניגמר האוכל הישן... כמו כן, חיסונים. דבר חשוב... ובדיקה מקיפה של הגור אצל רופא טוב... (אם אתה נימצא ליד מושב שדמה אני יכול להמליץ על רופא מצויין, שווה אפילו לינסוע אליו אם זה חצי שעה ממך)...

כמו כן, שווה להשקיע באילוף טוב, כלבי גולדן הם חכמים במיוחד, ולא פשוט לאלף אותם דווקא ביגלל שהם אינטילגנטיים. יותר קל לאלף כלב סתום מאשר כלב אינטיליגנט. מיניסיון...

אגב, ככה הם יראו עוד כשנה...

שיהיה במזל!

גילי

1234.gif

smith.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כלבי גולדן הם חכמים במיוחד, ולא פשוט לאלף אותם דווקא ביגלל שהם אינטילגנטיים. יותר קל לאלף כלב סתום מאשר כלב אינטיליגנט. מיניסיון...

גילי

תקף לא רק לכלבי גולדן.. ומהבין יבין.

אור.

פורסם
אורן, כיוון שאני ממש במצב רוח מרומם,אני לא אציע הצעות 1+1 לך ולבני משפחתך, אז רק אבקש "לצמצם הדיבור הנגוע", זו חברה שלי..........:wink:

ואין מבצעים.

קודם כל קח את זה כמחמאה... חברה שלך נראית מצויין :)

דבר שני למה דיבור נגוע, הריי לא ידעתי שמדובר בחברה :)

דבר שלישי, לדעתי אתה פשוט לא בפורום הנכון ... לגבי מכירת כלבים? מסירה אני מבין ... אבל מכירה?

פורסם

עידן, אנחנו לא מוחקים את השרשור הזה כיוון שמספר אנשים כבר פרסמו תגובות (חלקן ארוכות...), אך המודעה לא לעניין.

מילא אם היית מוסר אותה, אבל מכירה?

עומר.

פורסם

כלבים מדהימים!!!

מומלץ בחום, זה הכלב עם האופי הכי נוח שיש...

ובהזדמנות זו פיגו לוחץ עליי לעלות כמה תמונות שלו כי הוא מתחיל לקנא!

DSCN0854.JPG

DSCN0904.JPG

DSCN0288.JPG

Honda hornet 600

• תוכן חדש...