Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mcoupe בנסיעה מטורפת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו דרך להוריד את זה למחשב?

אני רואה את זה דקה וחצי, חוטף קריז, מנסה להוריד את הסרט בשלל שיטות, לא מצליח,סרט קריז וחוזר חלילה.

זה מטמטם לראות את זה דרך האינטרנט! (אצלי לפחות)

וואלק אתתתתה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה ממש טועה. דווקא בקטע חציית התנועה האופנוען הגיע לצומת בזהירות, תוך כדי צפצוף, והגיע לעצירה ממש כדי לתת למסחרית הירוקה לעבור... ובכלל, הפסיכופט האמיתי בסרט זה נהג המכונית. שמתם לב לפניה שמאלה כשהאוטו על הצד, והזנב שלו בערך 10 ס"מ מהאוטו בנתיב ליד? היה שם רק קטע אחד קצר בו רואים דוגמה איך זה כשהאופנוע באמת בפול גז - אחרי אותה חציית צומת, כשהב.מ.וו ברחה בגלל העצירה של האופנוע והרוכב פתח גז כדי לסגור את הפער. מבחינת ביצועים ושליטה האופנוע לא ממש דגדג את המעטפת שלו - ההצגה של נהג האוטו, לעומת זאת, היתה מרשימה ביותר.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אתה ממש טועה. דווקא בקטע חציית התנועה האופנוען הגיע לצומת בזהירות, תוך כדי צפצוף, והגיע לעצירה ממש כדי לתת למסחרית הירוקה לעבור...
וואלה צודק, איזה אידיוט אני.

הרוכב:

א. מגיע לצומת ב"זהירות".

ב. מצפצף תוך חציית הצומת.

ג. מגיע לעצירה כשרואה שהמסחרית לא הולכת לוותר לו.

דווקא באמת רוכב זהיר. איפה חיים הכט כשצריך אותו ? :idea:

רק שאלה אחת קטנה...

זה שהוא עובר באדום לא נחשב ? :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אם מישהו כאן ראה את הסרטים הקודמים שלו אז אתם בטח יודעים שזהירות זה לא הצד החזק של הרוכב

אלא יותר נטייה להתאבדות שיעית שהתגברה מסרט לסרט בשילוב טונות של כישרון.

אני מוריד עכשיו את הסרט הרביעי.

פורסם

באי מייל ניתן להוריד את הסראטים שלו ?

סרט מדהים וביקר מותח מרוב הנסיעה המהירה מאוד עד כדי כך שאתה אומרל עצמך שכל רגע אחד מהם הולך להתרסק.

אני חושב שמטרת הסרט היה להציג את יכולתו של נהג ב-M קופה ולא את האופנוע כי שימו לב לרגע האופנוע לא רצה להשיג אותו.

מלבד מקום אחד שרוכב האופנו עלחץ, לאחר הצומת לא היה מה להתרשם ממנו, אך מנהג הבימר יש הרבה, מדהיםאיך שהוא שולט ברכב, כמעט כל פנייה, כל כיכר, כל ירידה במחלף הוא עושה זאת בדריפטים (מדהימים) וכן כמה פעמים עקף בפניה תוך כדי דריפט, הרכב עצמו מאיץ כמו במה מה שעזר לו להשלים הרבה עקיפות בליץ להמחץ על ידי איזה רכב, פשוט מדהים.

אני אישית אהבתי למרות הרצון של שניי הנהגים להתאבד,

אם למישהו יש עוד סרטים בסגנון, מוזמנים לשתף :).

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

ואני דווקא הסתכלתי על סימני הצמיגים שהוא השאיר בכל סיבוב וניסיתי להבין האם היא משופרת(מכיוון שהאופנוע בכלל לא הגיע אליו?) -ואז הבנתי ש:

1) זו הצגה

2)שזו הM בגרסה האירופאית של 320 כ"ס...כלכך שונה מהגרסה האמריקאית...אווףף

רוי

פורסם
דוגרי - נראה כאילו שגם הנהג וגם הרוכב לא כ"כ אוהבים את החיים שלהם.

מילא הנהג, אבל הרוכב... ספרתי לפחות שתי פעמים שהוא היה קרוב מאוד למוות בגלל תנועה שחצתה את המסלול שלו (או שיותר נכון להגיד שהוא חצה את המסלול שלה, בפראות). ועוד להיצמד לתחת של הM שלפניו על 200+ קמ"ש...

אני מאוד מקווה ששילמו לו הרבה בשביל הסרט הזה. הרבה הרבה הרבה.

ישי, כאן הטעות שלך.

אופנועני GHOST RIDER לא מקבלים ולו דרכמה אחת. הכל סרטונים מחתרתיים.

הם רוכבים ברמות שלא נראו הרבה זמן. בעצם אני לא בטוח שזה "הם", יכול להיות שזה אופנוען אחד. אי אפשר ממש לדעת בגלל הקסדה השחורה שהם תמיד לובשים(הוא?).

בכל מקרה, הוא/הם לא מקבלים ולו גרוש אחד על מה שהם עושים, והם עושים דברים מדהימים.

חיפוש קטן באימיול ימצא המון דברים.

מומלץ בחום - סרטון שהם הוציאו של רכיבה על סוזוקי GSXR1300 האיאבוסה, שחולל ע"י סדנת MCExpress, הדבר הזה גודש, הורידו לו את כל הפיירינגים, הוא שוקל משהו כמו 160 קילו ומעל 300 כ"ס.

ואם לרגע תהית, אז כן, הוא עולה לווילי ב-300 קמ"ש.

פורסם
ואני דווקא הסתכלתי על סימני הצמיגים שהוא השאיר בכל סיבוב וניסיתי להבין האם היא משופרת(מכיוון שהאופנוע בכלל לא הגיע אליו?)
אתה צוחק, נכון? לאורך כל הסרט רואים איך האופנוע סוגר את הפער בקלילות מתי שהוא רק רוצה, ואז גם שומעים שהוא סוגר גז כדי להשאר מאחורי המכונית ולא לעקוף...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
מומלץ בחום - סרטון שהם הוציאו של רכיבה על סוזוקי GSXR1300 האיאבוסה, שחולל ע"י סדנת MCExpress, הדבר הזה גודש, הורידו לו את כל הפיירינגים, הוא שוקל משהו כמו 160 קילו ומעל 300 כ"ס.

ואם לרגע תהית, אז כן, הוא עולה לווילי ב-300 קמ"ש.

זה בסדר, לא תהיתי. ראיתי את הסרט של ההאיאבוסה הגודשת מזמן.

סרט חזק מבחינת הישג טכני אבל הרבה פחות שאהידי מהסרט הנ"ל.

לא שהייתי מנסה לעשות אף אחד משניהם בעצמי... :roll:

הסרט הזה פשוט חולני.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
זה שהוא עובר באדום לא נחשב ? :lol:

הכל יחסי, חביבי. נהגת פעם באיטליה? הם עוברים שם באדום לאורך שדרות של קילומטרים, רמזור אחרי רמזור. כ-ל התנועה.

ואם שמת לב, אותה צומת היתה ריקה לחלוטין - אתה יכול להיות ציני כמה שאתה רוצה, אבל עובדה היא שלצומת עם התנועה הוא לא התפרץ כמו אדיוט אלא עצר והמתין שיוכל לעבור. לכל אורך הדרך נהג הב.מ.וו לקח הרבה יותר צ'אנסים.

טל

פורסם

הכל יחסי, חביבי. נהגת פעם בתל אביב? הם עוברים שם באדום לאורך שדרות של קילומטרים, רמזור אחרי רמזור. כ-ל התנועה.

ואם שמת לב, בתל אביב הצמתים עמוסות תוך כדי ... אתה יכול להיות ציני כמה שאתה רוצה, אבל עובדה היא שנהג האופנוע עדיין נהג בשיקול דעת יותר משכל תל אביבית מצויה ....

ניב

• תוכן חדש...