Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צבעי אומן?


.liron.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית, כדאי שהחבר שלך יקח התחייבות כתובה ממנהל המוסך שהוא אכן ישלם כל סכום. הבטחות בע"פ כידוע חקוקות על קרח, ואין ספק שיתכחש להתחייבות כשידרש לשלם.

 

שנית, אשתי נוהגת כל כמה חודשים להחליף חלקים באוטו כמו פגושים, דלתות וכו. אתה יודע - לשמור על מראה רענן. היא מתקנת תמיד במוסך שנקרא מסטר שיר ברחוב גיסין בפתח-תקווה, ואפילו אני מצליח לראות את ההבדל.

 

נמרוד

אכן איש טוב אתה נימרוד. וגם ליבראלי ביותר.... אני הייתי שוקל להחליף ולרענן את האישה, אם היתה עושה לי כך......רן

 

גבר נשוי יכול לשכוח את כל טעויות העבר.....אישתו כבר תזכיר לו אותן..........

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
רן

 

גבר נשוי יכול לשכוח את כל טעויות העבר.....אישתו כבר תזכיר לו אותן..........

רן יקר,

כשאתה מביא דוגמאות מהבית - מי אנחנו שנתערב בעניין? . . . :wink:

 

אבי.

****************************************************

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

×
×
  • תוכן חדש...