Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר דורכים את המערכת יש "ביפ" אחד והבהוב אחד באורות המצוקה. לאחר כ-5 שניות יש לי עוד הבהוב אחד של אורות המצוקה ללא התראה קולית כל שהיא. זה תקין?

אני מבקש רק מי שיש לו את האזעקה הנ"ל לענות

תודה

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

תקין.

אפרופו,אני לא יודע איזה חיישנים הוספת למערכת האזעקה הזאת,אבל אומר לך שללא שידרוגים, המערכת הזאת מאוד פשוטה ודי לא אפקטיבית.

קח את זה לתשומת לבך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני לפני התקנה של MVP 652 ורציתי לדעת מה הסיפור עם החיישנים?

כמה חיישינם מגיעים בסטנדרט? וכמה צריך בשביל לשכלל את האזעקה בשביל לישון טוב בלילה?

ומחירים כמובן

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון..אבל בכל מקרה.

אני הייתי מעדיף את ה635 או ה835 של גארד מאשר של רב בריח,הרבה יותר פונקציות ושלט הרבה יותר ברור ומפורט.

אורן

פורסם

אצלי מותקנת 625 של רב בריח ובינתיים אני מרוצה ממנו מאוד. התריעה לי בינתיים על פריצה אחת, כשיצאתי תפסתי את הגנב באמצע (והוא ברח לצערי).

פעם שניה על "נשיקה" בפגוש שהשאירה סימן וגלאי הזעזועים צפצף, עד שירדתי לרכב ולקחתי פרטים מבעל המכונית שפגעה בי.

אין תלונות, למרות שמפני גנב מקצועי היא לא אפקטיבית, בעצם כמו כל אזעקה שהיא.

אגב, יש למישהו במקרה את חוברת ההוראות לשלט (שאיבדתי) ויכול להעלות צילום שלה לאנשהו?

פורסם

אני אשמח אם מישהו , בייחוד כמו דני זומרשיין , יסביר לי מדוע שהיא לא תהיה אפקטיבית .

באטימות מוחלטת , אני טוען שלא ניתן לפרוץ לרכב בו האזעקה מותקנת עם הרכיבים הנכונים , מבלי לגרום לה להתריע .

הרי על מנת לנטרל את מערכת האזעקה , יש לגשת אלייה , את זה לא ניתן לעשות מבלי לגרום לה להתריע (נפח\שטח\רדאר , זעזועים , אפילו איתור דלת פתוחה באמצעות הלחצן הפשוט\מתג כספית) לדעתי , שוב האטומה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...