Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טריומף הרלד??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לכל מידע\תמונה\עצות וכו

האם הרכב אמין?

כמה הרכב אמור לעלות במצב טוב?

האם יש הבדל בין דגם הקבריולט לבין עם גג פח???

תודה מראש!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני משוחד......

יש לי כזה מודל 64.

ההבדל בין הגג פח לקבריולט הוא שצריך לאכסן אותו במקום שלא יאבד.

גם יש פחות מקום ליושבים מאחור.

אוטו חמוד אמין (בידיים הנכונות) וחסכוני.

מהירות מקסימלית אפקטיבית 115 קמ"ש.

כל מכונאי בן יותר מ40 מכיר את הרכב היטב, כי הוא למד עליו בבית הספר.

היו נפוצות כמו לאונה, ונכחדו.

היו שני מנועים..1100 ו 1300 סמ"ק.

המנוע הוא אותו המנוע כמו בכרמל 13/60......

אם אתה בודק כזה לקניה חפש את נקודת התורפה העיקרית......שהיא השלדה או יותר נכון שבירה אחרי הסרן הקדמי ובאמצע הרכב (מתבטא בדלתות שאינן נסגרות טוב)

הרלד שמור ומטופל שווה בין 20000 ש"ח ל30000 ש"ח.

בהצלחה

פורסם

איזה רכב אמין איזה נעליים גם לי היו כמה הרלדים כולל vitesse 1600 ואני יכול להגיד לך שזה הרכב הכי לא אמין בעולם בחיים לא הייתי סומך עליו בלירה (מושג של אספנות :-)

ברגע שחרקת פעם אחת את הגיר לך תחפש גיר חדש.

הדגם עם הגג פח ברעה שמורידים לו את הגג ולוקחים איתו סיבוב הדלתות נפתחות, הקורנוורטיבל מיוצר כקבריולט עם גג מתקפל ולו יש חיזוקים בשילדה בדלתות יש לו שתי נעילות וכו... הוא נועד להיות עם גג פתוח לא כמו חברו הסלון עם הגג פח.

ובוא אני יתן לך חידוש קטן המנוע של יגואר משנות השלושים והמנוע של טריומף 1300 משנות ה60 זה אותו מנוע בדיוק. רק שלמנוע של יגואר יש חריטה על הבלוק ועל הראש שכתוב בה יגואר. אבל בכל זאת זה מנוע לא אמין!

ירין

• תוכן חדש...