Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב הרכב עבר 136K והוא יד 3 (כולן פרטיות)

האם יש דברים מסוימים שאני צריך לשים לב אליהם...

כמה אמין האוטו....

האם הגיר האוטומטי אמין או נוטה לעשות בעיות....

מה המחלות שלו....

וכמובן אם יש דברים טובים אשמח מאוד לשמוע... :-)

בתודה מראש לכל המגיבים

איציק א

נ.ב

אם אפשר "לנצל" אותכם לעוד חוות דעת אני מאוד אשמח...

קורדובה SX דלתות 2 יד שניה שנת 98 60K (מתחייב בבדיקה) ידני אותם שאלות כנ"ל

פורסם

תשמע לי יש את אותו הרכב גם 96 אוטו', כפי שאתה יודע הרכב יפני ואמין מאוד כמו כל המאזדות אבל כמו כל דבר תלוי באחזקה, גיר האוטומתי מרסן מאוד את המנוע בעל הפוטנציאל לביצועים לגבי בעיות גיר אני לא יודע. הק"מ שלך בסדר (שלי יותר) אתה צריך לשים לב לנזילות מהראדיאטור (אחרי 10 שנים מתיישן), המחלה לדגם הזה קשורה לרעידות מנוע עקב קריעת תושבות המנוע דבר נורמלי, יש לשים לב על מערכת ההצתה (כבלים ומפלג נוטים לעשות בעיות) וגם צינור יניקת האוויר נוטה להתייבש ולהקרע, יש לבדוק את משאבת המים, חוץ מזה כל הדגמים בעליי נפח מנוע של 1840 סמ"ק בעל ביצועים סבירים, העיצוב בהחלט מושך ומפתה, עוד דבר קטן קטן האוטו צורך הרבה דלק יחסית בנסיעה מעל 3500 סל"ד.

האוטו מדהים מפנק ומוצאי עיניים אני אישית חולה עליו! מאוד מאוד מבוקש בארצינו.

מועדון מאזדה ישראל: www.mc-il.net

פורסם

תודה על התשובה... :-)

אשמח לקבל עוד תשובות בבקשה אני כנראה צריך לבחור בין שתי המכוניות ולקחת לבדיקה מחר

ולומר לעצמי להתחדש...

עוד שאלה 1 לשאלות הנ"ל .... איזו מהמכוניות הנ"ל כדאית יותר טובה יותר ואמינה יותר..

יום טוב לכולם

איציק

פורסם

כדאי לך לקחת!

הקלומטראז' סביר מאוד ביחס לשנה 15K קלומטר בשנה!

הרכב עצמו מאוד מבוקש בארץ, ויש לו שוק טוב מאוד (ככה שלא תהיה לך בעיה גדולה למכור אותו, כשתחליט להחליף למאזדה הבאה :lol: ).

הרכב עצמו אמין מאוד כמו כל שאר היפניות..

ומבחינת צורה, אני אישית נורא אוהב אותו, אבל אתה יודע טעם וריח..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי לכולם,

Blue F מיצא באופן מדוייק ביותר את הנקודות שצריך לסים אליהם לב :-), כל הכבוד!

ברשותי F מ96 וכמו שאמרתי כבר הספקתי לראות את הדברים.

יש לי גם מספר שאלות, אשמח אם תוכלו להגיב:

1. האים אחרי החלפת תושבות המנוע נפסקות הרעידות?

2. האים ידוע לכם בעיה שבה הרכב נחנק עד כדי כיבוי ללחיצה לא מתונה על הגז?

דבר נוסף שקורה הוא כמכבים את הרכב הוא לא מניע שוב ועושה רעשים כאילו המצבר חלש.

הרכב נוסע מצויין אך בד"כ זה קורה כשהוא חם \ חם בחוץ (עוד לא קבעתי בברור) , עשיתי כבר דיאגנוזה במורשה ולא מצאו דבר,וגם לא יודעים לאתר את התקלה :-(

לתגובתכם אשמח,

פורסם

שלום גרגורי, אני החלפתי תושבת אחת ליד חגורת הטיימינג ובהחלט יש שיפור; המנוע רועד פחות, בכל

מקרה אני מאמין שבמידה ותחליף את 4 התושבות הרעידות יהיו מזעריות.

תושבות תחליפיות יותר נוקשות בעלות גומי יותר קשייח ולא ממש מאריכות שנים ,הן גם לא יקרות במיוחד.

הבעיה שאצלך יכולה להיות קשורה להרבה דברים, איזה פלאגים שמתה לאוטו? מה אם חוטי ההצתה ניסיתה להחליף אותם (רק מקורי)?

מועדון מאזדה ישראל: www.mc-il.net

• תוכן חדש...