Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארוע סוף שנה של מועדון PSI !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופיר,

מה גודל התיבה שלך?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אופיר-בינתיים זה התמונות שיש לי על המחשב,בימים הקרובים אני יעלה מהמצלמה השנייה שלי ואני מאמין שיש לי גם שם תמונות שלך.

לירון 55-תמונה שלך (ראה תשובה לאופיר):

DSCF5697.JPG

פורסם
בוא נהיה קצת הגיוניים

מה הדבר הכי חשוב בספורט מוטורי?

נכון! בטיחות!

לכולם היה חם היום(בעיקר לצמיגים)

אבל יש דברים שאסור להתפשר עליהם!

ואחד מהם הוא בטיחות

לא מזמן היה אירוע דומה של מועדון אלפא רומיאו בבית ספר אלטרנטיבי, שם יותר הקפידו בנושא!

ובהדרכה חזרו והדגישו יותר מפעם אחת שהם יודעים שהם נשמעים קרציות אבל אין מה לעשות, חבל שבגלל טעות קטנה ידפק להם העסק, חוק הספורט המוטורי יזרק לפח והכי גרוע - מישהו יפגע!

תסלח לי מאוד אבל אתה טועה, ולא רק שאתה טועה אלא גם חברת הביטוח חסרת מושג בנושא.

לא רק שאפשר לפתוח את הגג, באירועי מסלול (שים לב, מסלול!) אתה מחוייב בפתיחה (!) של הגג מטעמי בטיחות.

הסיבה היא שהגג עשוי ממוטות שאינם מרותכים לשלדה ובמקרה של התהפכות אתה עלול למצוא אותם חודרים לתוך הקוקפיט... אני לא יודע מה איתך, אני ממש לא הייתי מבסוט מלהתעופף עם מוטות ברזל לידי :idea:.

בכלל, הסיפור של הביטוח נשמע מכוסת"ח כמיטב המסורת הגועלית השגרתית - בוא נערים נהלי בטיחות בלי לדעת חצי דבר על מה אנחנו מדברים, למה? כי אפשר!

שים לב - אי אפשר להפוך רכב נורמלי (נורמלי = לא סוברית מוגבהת) בג'ימקאנה.

פשוט אי אפשר, אין לך מספיק מהירות, חיכוך או מומנטום.

כללים מטופשים לעומת זאת, אין שום בעיה להוסיף... לסגור חלונות?!

!?WTF

מה אנחנו במירוץ ראלי?!

מי שייארגן אירועים מסוג זה בעתיד באופן מסודר ייאלץ לעשות קצת יותר מחקר וגם לדרוש מחברת הביטוח לעשות את אותו הדבר... לא שאני מבין למה לעזאזל צריכים בכלל ביטוח לג'ימקאנה... יש יותר סיכוי שייגנבו לך את האוטו בג'ימקאנה מאשר לפגוע בו.

SCCA לדוגמא, לא דורש אפילו חגורת בטיחות שלמה אלא רק חגורת מותניים, ולמה זה?

כי לא צריך!

אני שמח מאוד לראות אירוע כזה מקבל כיסוי תקשורתי רחב ומקווה לראות עוד ועוד אירועים מסוג זה, כמה שיותר.

להציב עובדות בשטח, שייתקע לוועדת הכלכלה חוק הספורט המוטורי בגרון.

כל הכבוד למועדון PSI על האירוע, ניכר בו שכל המשתתפים נהנו (גם אם יש כאלו שמתלוננים על המסלול... נו אז היה קצת אחרת, אפשר לגוון :?).

מוטי

• תוכן חדש...