Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אונו שנת 96 1400-הדיאגנוזה של המכונאי הקודם הייתה ככול הנראה שגויה-לאחר שהרכב החל לעשות לי בעיות והיה כבה לאחר התנעה לעיתים (אחר הטיפול שלו ברכב זה הפך לקבוע) והרכב היה מעשם מעט (אחרי הטיפול שלו שוב זה הפך לקבוע) הוא טען שזה מנוע צעדים.

לאחר התייעצות בפורום החלטתי ללכת למוסך פיאט ביהוד,אך בגלל שחג ועובדים חצי יום לא הצלחתי להגיע לשם ומסרתי את הרכב לטיפול אצל מוסך שהוא קרוב יותר.לאחר בדיקה המכונאי התקשר ובישר לי את הבשורה המרה-ראש מנוע הלך...השאלה שלי היא מה עלות התיקון (הוא אומר פלוס מינוס 2000 ש"ח -הוא צריך להחזיר לי מחיר מדוייק).

והאם זה ייתכן שזאת הבעיה? מהם הסימנים לזה שראש מנוע הולך?(שאלה קצת כללית...)

תודה על העזרה...

:-)
פורסם

מור שלום!

הסימנים הם,מים בשמן, שמן במים.או קומרסיה נמוכה ועשן.

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב? האם הבעיות התחילו לאחר התחממות יתר של המנוע או לאחר טיפול ברכב?

הסימנים הם:

1. עשן שנפלט מצינור הפליטה (עשן לבן= שריפת מים; עשן כחול בהיר= שריפת שמן)

2. שמן במים (פתח את מכסה הרדיאטור ובדוק אם יש שם ג'יפה)

3. מים בשמן (הוצא את מדיד השמן ובדוק אם יש עליו קצף, בועות או סימנים מוזרים אחרים).

פורסם

טוב לפי הסימנים הלך הראש מנוע.

יש עשן והמכונאי אמר שיש מים בשמן (את זה לא בדקתי אני יבדוק ביום ראשון)

הרכב עבר 130,000 ק"מ.

הרכב התחמם לי פעם אחת וגם לא ממש התחמם הוא היה מעט מעל החצי (הייתה לי פיאסטה שלפני המכירה שלה הייתה מתחממת לי כול שני וחמישי אבל ממש מתחממת.) ומיד עצרתי חיכיתי כמובן שהרכב יתקרר מעט והוספתי מים.

שאלה נוספת- המכונאי אמר לי שזאת הבעיה ב 100% (ראש מנוע) והשאלה שלי היא האם הסימנים הראשונים לראש מנוע שהולך דומים לסימנים של מנוע צעדים דפוק? האם יכול להיות שהדיאגנוזה לגבי המנוע צעדים הייתה שגויה או שזה יכול להיות בנוסף?

פורסם

אפל שלום!

נכון שאין קשר בין מנוע צעדים,לתקלה בראש מנוע,אבל נכון גם שאין קשר בין מנוע צעדים

להגברת טורים.הגברת הטורים בזמן הדלקת המזגן מתבצעת ע"י יחידת ווקום.

ולא ע"י מנוע צעדים.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תראה כנראה שכן הלך ראש מנוע.

לך לאוטו שים אותו בניוטרל ותתן פולסים של גז בערך טור 4-5 אל תפחד..

שים את היד שלך מאחורי האגזוז..

אם הוא זורק טיפות שמן זה גם מעיד על בעייה בראש מנוע.

פורסם

נראה לי שבני.ל אמר פעם איך לבדוק בשיטה שעובדת רוב הזמן. להדליק מנוע ולפתוח את הפקק של המים. ואז מסתכלים אם יוצאות בועות משם,נותנים קצת גז ומסתכלים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

באטמן שים לב שעצותייך הם עצות "אחיתופל" ,ולכן רצוי שתמנע מאנשים תמימים כמו מור, לעשות נזק נוסף לרכבם, על ידי העלאת סלד בסרק ל -4000, בסרק!

שנית אין אפשרות שיצא שמן מצינור הפליטה!

שלישית רצוי שמור יגש למוסך מקצועי ואמין יותר משני הקודמים, משום ששניהם , מיומנתם המקצועית ויושרם , מוטלת בספק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תראה כנראה שכן הלך ראש מנוע.

לך לאוטו שים אותו בניוטרל ותתן פולסים של גז בערך טור 4-5 אל תפחד..

שים את היד שלך מאחורי האגזוז..

אם הוא זורק טיפות שמן זה גם מעיד על בעייה בראש מנוע.

שלום.

מה זה "לך לאוטו שים אותו בניוטרל ותתן פולסים של גז בערך טור 4-5 אל תפחד"

ואם יתרומם המנוע כי הוא חלש אתה תפצה אותו?

ולמה שיצע טיפות שמן מהאגזוז אייך זה קשור לראש?

לדעתי אסור לך לכתוב דברים כאלה כי אתה מדבר שטויות ולא מבין .

אז..... שב ותלמד!!!

אגב לבחור איין שום בעיה בראש אולי לרכב יש בעיה בראש!

הסימפטומים היסודים להחלטה אם ניגרם נזק בראש המנוע הם אלו:

מים בשמן , או דחיסה מגיעה למערכת הקרור (ראדיאטור) כלומר היתחממות.

או חדירת מים לחלל השריפה הגורמת לזיוף במנוע, ופליטת עשן לבן מהאגזוז.

כמו כן הזיוף שנישמע כמו מנוע צעדים מקולקל אתה צודק בהרגשה ובהתנהגות המנוע אבל הבעיה

כנראה נובעת עקב חדירת מים לחלל השריפה, ואז פלג נירטב וגורם למנוע לקרטע בדיוק כו מנוע צעדים מקולקל. אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אורסי תודה על התיקון!

ולמור פני לבני ל.חבר הפורום בה.פ ,ולא תתאכזבי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכולם על העזרה!!!

היום הלכתי למוסך שבו נמצא רכבי ובדקתי אותו מעט ומצאתי מים בשמן ויש עשן לבן אז...הראש מנוע הלך!

הודות לידע המועט שלי בנושא והודות לכם חברי הפורום. העמדתי את המכונאי במקום כמו שצריך לאחר שהוא ניסה לעבוד עליי ולגבות על הטיפול סכום גבוה מאוד (3000 ש"ח)...הרכב כבר לא אצלו הוא נמצא אצל המכונאי הקבוע שלי.

אז שוב תודה לכולם על העזרה כמו תמיד עזרתם לי המון!!!

ודוד הציע לי לבוא לתקן במוסך אייזיק ברחובות אך לצערי אני לא אוכל להגיע עם הרכב אבל קיבלתי המלצות טובות על המוסך אז מי שמחפש מוסך ברחובות כדי לכם לקפוץ לשם...

אז שוב תודה...ונקווה לטוב עם הרכב...

• תוכן חדש...