Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי הלך ראש מנוע ברנו 5 שלי עלה לי 1200 שקל ראש עבודה וכיוון שסטומים לאחר הראש ניקיתי רדיאטור והחלפתי יוניט ונטה עכשיו עברו חודשיים והאוטו נוסע פצצה כמובן שבעל מקצוע אמין שאני סומך עליו ב100% עשה את העובדה כהלכה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אני במקומך הייתי ניגש לבעל מקצוע אמין לחוות דעת נוספת.

הכי קל להגיד "הלך ראש מנוע", יותר קשה לאתר את הבעיה הספציפית.

משכנתא זה קל

פורסם

בהנחה ואכן הלך ראש מנוע החלפתו תנוע בין 1700 ל2300 ש"ח (בקירוב) בהתאם לקפריזות של המוסכניק, ראש מנוע באונו הקודמת עלה לי כ2100 ש"ח בדיעבד יכולתי לתקן במקום אחר ב1700, בהצלחה.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

המכונאי שהרכב נמצא אצלו עכשיו הוא מכונאי אמין והוגן טיפלתי בכול הרכבים שלי אצלו.

הפעם לא הלכתי אליו מהתחלה בגלל שחשבתי שהבעיה היא במנוע צעדים.

הוא אמר לי שהוא יבדוק מה הסיבה לכך שראש מנוע הלך ברכב והוא יאתר את הבעיה וייתקן אותה.

תודה על העצה!

אני במקומך הייתי ניגש לבעל מקצוע אמין לחוות דעת נוספת.

הכי קל להגיד "הלך ראש מנוע", יותר קשה לאתר את הבעיה הספציפית.

:-)
פורסם
תודה לכולם על העזרה!!!

היום הלכתי למוסך שבו נמצא רכבי ובדקתי אותו מעט ומצאתי מים בשמן ויש עשן לבן אז...הראש מנוע הלך!

הודות לידע המועט שלי בנושא והודות לכם חברי הפורום. העמדתי את המכונאי במקום כמו שצריך לאחר שהוא ניסה לעבוד עליי ולגבות על הטיפול סכום גבוה מאוד (3000 ש"ח)...הרכב כבר לא אצלו הוא נמצא אצל המכונאי הקבוע שלי.

אז שוב תודה לכולם על העזרה כמו תמיד עזרתם לי המון!!!

ודוד הציע לי לבוא לתקן במוסך אייזיק ברחובות אך לצערי אני לא אוכל להגיע עם הרכב אבל קיבלתי המלצות טובות על המוסך אז מי שמחפש מוסך ברחובות כדי לכם לקפוץ לשם...

אז שוב תודה...ונקווה לטוב עם הרכב...

מור הטעות ביסודה היא ללכת ולתקן ראש מנוע לרכב שעשה 130000 ק"מ המלצתי היא להחליף מנוע מבכר חלפים ב"ש (בטוח שתדע איך להשיגו ) ...

חריטה 800-900 ש"ח

חלפים כולל מחזירי שמן שסתומים 500 ש"ח

עבודה 1000 ש"ח ..

2300-2500 ש"ח הכל כולל הכל .. (גם הכוס קפה )

אצל "בכר חלפים" תמצא מנוע מיבוא לדעתי לא יותר מ 2000 ש"ח .. בק"מ נמוך מאוד ...

אתה היית מודה לי על זה בבוא הזמן ... :wink:

נ.ב. סתם שאלה עכשיו איך עוזבים רכב והולכים? לא מבין.... אתה צריך להיות כל הזמן ליד הרכב ולשמוע מה "המוסכניק" אומר לך

שבוע טוב !

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

• תוכן חדש...