Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בואו לא נסתה מהנושא שפתחתי בבקשה.

נכון אני יודע שטעיתי סליחה, אני כותב מהר מידי ויש לי לפעמים שגיאות במקלדת או לא תמיד שם לב, קורה...

בכל מקרה, התופעה כן נראה לי גודלת, היום בצצתי שוב מעין בחונת על הפח-

שמתי לב שהרוב זה בגג, ובחלק העליון של הספויילר.

אלה שבדלתות ,סה"כ 3- ממכות פתיחת דלתות.

בכל מקרה, נגעתי קצת איפה שמתקלף, ו.... אוי לי.... הבועה "זחלה" עוד קדימה, כאמור החלק הזה יתקלף גם...

(לשם ההבנה לאלה שלא הבינו-תחשבו על הדבקה של מדבקת ניילון גדולה שקופה,ונלכדה בפנים בועה ואת יכולה לגרום לה "לרוץ" בין הניילון לרכב)

אז אני אצלם את רכבי, אעלה תמונה בהקדם האפשרי, בכדי שתוכלו לראות...

אם כבר עברית - אז נסטה מהנושא, ולא נסתה . התופעה גדלה , לא גודלת. על טעויות הקלדה לא נהיה איתך קטנוניים. קורה שמתפלק.
פורסם

אין חומר מסויים שניתן למרוח?

כן, שכבה חדשה של צבע , ולכה עליה.

להשיג בפחחיות הקרובות למקום מגוריך.

נ.ב. ממתי COLOR BACK זה לצבע מטאלי?

בצבע מטאלי אין הרבה לעשות, המלצתי בעבר על חומר של חברת FORMULA, עזר לי מאוד בניקוי מכות קטנות כמו שתיארת. תוכל למצוא אותו באמצעות חיפוש בפורום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם כבר עברית - אז נסטה מהנושא, ולא נסתה . התופעה גדלה , לא גודלת. על טעויות הקלדה לא נהיה איתך קטנוניים. קורה שמתפלק.

עזוב אותך שמר, הטעויות של הבחור בטלות בשישים לעומת הטעויות של ידידנו בני.ל.. בא לא נהיה קטנוניים.

(גם לי מפריע טעויות כתב וכתיב, ומודה שאני חוטא בהם בעצמי, אבל התרגלתי :| )

פורסם
כן, שכבה חדשה של צבע , ולכה עליה.

להשיג בפחחיות הקרובות למקום מגוריך.

נ.ב. ממתי COLOR BACK זה לצבע מטאלי?

בצבע מטאלי אין הרבה לעשות, המלצתי בעבר על חומר של חברת FORMULA, עזר לי מאוד בניקוי מכות קטנות כמו שתיארת. תוכל למצוא אותו באמצעות חיפוש בפורום.

אתה מתכוון צבע של רכב?

היום הייתי אצל צבעי טוב, של פזו.

אמר שאין הרבה מה לעשות לא קיים לקה נפרד ולא צובעים ככה על זה...

אמר לי להמתין שיתקלף כל החלק המסויים ולצבוע רק אותו מחדש...

בקשר לפוליש-

ככה כתוב על האריזה שלהם...ציטוט-

"אידיאלי לשימוש על כל סוגי הצבע כולל מיטלי ובהיר".

מי המשווק בארץ? אני יכול לבוא אליו בטענות?

I30 CW

פורסם

מצטער לשמוע - גם אני נפלתי קורבן לחומר ניקוי לג'אנטים שהיה אמור לעזור ולנקות ומה שעשה זה הוריד לי את הלקה בכמה מקומות בג'אנט ושם מתפתחת לי כל שבועיים חלודה קלה (בשבילי מאוד רצינית).

הייתי מצטרף איתך "לתביעה" נגד כל החברות הזהבלה שמנצלות אנשים תמימים שרוצים לפנק את הרכב שלהם ובמקום לעזור גורמות לנזק.

:bad-word::bad-word::bad-word:

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

הינה תמונות (צולומו עכשיו בחושך, אולי מחר יהיה זמן להעלות חדשות)

3.jpg

אתם רואים את הבועות האלה .

בעיגול צהוב אלה נקודות לבנות שגם הם קילופים, התחלה של בועות קטנות וחמודות שעם הזמן ישמינו...

I30 CW

פורסם

אין מה לעשות צריך לצבוע את כל החלק מחדש.

כל טיפול נקודתי שתעשה יראה לא טוב,ובנוסף הציפוי המבריק אצלך כבר די בלוי ככה שיתפתחו עוד חורים,כנראה (גם אם תצליח לסדר את החורים הקיימים).

אני אומר לך מנסיון אצלי כל הגג ככה.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

האוטו שנת 98, חנה אצל בעלים קודמים בצל תמידי, בבתים פרטיים.

אין סיבה להרס צבע...

הצבע של האוטו שמור להפליא, בתמונות רואים את הליכלוך הרב מהגשם, עוד לא שטפתי את הרכב מאז...

I30 CW

• תוכן חדש...