Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רתכת

גיא127
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן ניתן להשכיר רתכת לרכב ליום או יומים?

יש לי ב 127 כמה מקומות קטנים שאני צריך לרתך.

תודה מראש וחג שמח גיא:-)

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
היכן ניתן להשכיר רתכת לרכב ליום או יומים?

יש לי ב 127 כמה מקומות קטנים שאני צריך לרתך.

תודה מראש וחג שמח גיא:-)

היי גיא

אם אתה מתכוון לרתכת רגילה - אני יכול להשאיל לך.

אני גר באיזור רעננה.

אם רתכת אחרת - אין לי.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היי גיא

אם אתה מתכוון לרתכת רגילה - אני יכול להשאיל לך.

אני גר באיזור רעננה.

אם רתכת אחרת - אין לי.

אבי.

לא עם חשמלית אתה תשרוף את הפח.. רק עם CO.. דבר אם אח שלי בכינויו RED_BARON יש לו. אולי הוא ישמח לעזור..

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם
לא עם חשמלית אתה תשרוף את הפח.. רק עם CO.. דבר אם אח שלי בכינויו RED_BARON יש לו. אולי הוא ישמח לעזור..
אחשלי.... למה אתה מנדב אותי בלי רשות?! אהה?!

טוב... יש לי רתכת CO, אם אתה רוצה, תבוא ותרתך כאוות נפשך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אחשלי.... למה אתה מנדב אותי בלי רשות?! אהה?!

טוב... יש לי רתכת CO, אם אתה רוצה, תבוא ותרתך כאוות נפשך...

גילי

אני רוצה לרתך כמה חורים ב127 שלי לצערי אני לא יכול להביא את הרכב.

מי שיכול להשאיל לי או להשכיר?

תודה מראש גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

פוטנציאל הנזק לרתכת CO ע"י מפעיל לא מיומן הוא גדול, ועלויות התיקון יקרות. זה שמישהו מסכים שתשתמש לו ברתכת CO אצלו, זה כבר יפה. ולא אוסיף שרתכת CO היא בד"כ גדולה, ולכן יכול להגרם נזק גם בהובלה.

אינני מאמין שיש מי שמשכיר רתכות CO לטווח קצר ולמי שאינו מיומן בהפעלתן.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

הרתכת שלי לא כל כך גדולה ולא כל כך כבדה (15-20 ק"ג), היא ניכנסת בבגז' של אוטו נורמאלי, וגם הבלון שלה...

גילי

פורסם
הרתכת שלי לא כל כך גדולה ולא כל כך כבדה (15-20 ק"ג), היא ניכנסת בבגז' של אוטו נורמאלי, וגם הבלון שלה...

גילי

אפשר לראות תמונה? מחיר למשומשת?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
אפשר לראות תמונה? מחיר למשומשת?

וואללה! מעניין! מת לדעת לעבוד עם זה, ושיהיה לי גם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
וואללה! מעניין! מת לדעת לעבוד עם זה, ושיהיה לי גם!
שלי נראה ככה, רק טיפה יותר נמוכה...

MLL-907265.jpg

אם אתה רוצה אחת, 4K והיא שלך...

את שלי מצאתי בהרמט (רח' החשמל 10)...

דבר חשוב שבוחרים רתכת הוא לבדוק שהיא יכולה לעבוד עם סלילים גדולים (הקטנים ניגמרים מהר מידי)...

גילי

פורסם

תודה! בבואה הזמן (והכסף), גם זה יגיעה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שלי נראה ככה, רק טיפה יותר נמוכה...

MLL-907265.jpg

אם אתה רוצה אחת, 4K והיא שלך...

את שלי מצאתי בהרמט (רח' החשמל 10)...

דבר חשוב שבוחרים רתכת הוא לבדוק שהיא יכולה לעבוד עם סלילים גדולים (הקטנים ניגמרים מהר מידי)...

גילי

4k זה כולל הבלון?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
4k זה כולל הבלון?
בלון זה עניין של 400 ש"ח לבלון של 8 ליטר (אם אני זוכר טוב)... אגב בלון, רצוי לרתך עם ארגון מעובב עם CO, הריתוך יוצר יותר טוב. למרות הגז עולה פי 2 זה שווה היות ואתה לא "תעשיה" ושווה לך להשקיע עוד כמה שקלים (שלון מחזיק הרבה זמן )...

אגב, היא משומשת....

קשה עד בילתי אפשרי למצא רתכות קטנות חד פאזיות במחירים טובים (משומשות, חדשות עולות פי 2). ב 3K מצאתי רתכות תלת פאזיות שיכולות לרתך אוניות אחת לשניה, הבעיה שאני צריך לקנות מלגזה כדי לנייד אותה... לא תודה...

גילי

פורסם
בלון זה עניין של 400 ש"ח לבלון של 8 ליטר (אם אני זוכר טוב)... אגב בלון, רצוי לרתך עם ארגון מעובב עם CO, הריתוך יוצר יותר טוב. למרות הגז עולה פי 2 זה שווה היות ואתה לא "תעשיה" ושווה לך להשקיע עוד כמה שקלים (שלון מחזיק הרבה זמן )...

אגב, היא משומשת....

קשה עד בילתי אפשרי למצא רתכות קטנות חד פאזיות במחירים טובים (משומשות, חדשות עולות פי 2). ב 3K מצאתי רתכות תלת פאזיות שיכולות לרתך אוניות אחת לשניה, הבעיה שאני צריך לקנות מלגזה כדי לנייד אותה... לא תודה...

גילי

תפנה את התיבה שלך אני לא מצליח לשלוח הודעה.

• תוכן חדש...