Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer DEH-P70BT

speedman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ברשת את הדגם הנ"ל של פיונר, חבר שלי גם הביא אותו דרך איזה חנות צד שלישית בהמון כסף, מישהו אולי יודע מתי יתחילו ליבא את המכשיר לארץ באופן קבוע וללא הזמנה ישירות מהאתר של פיונר,

דרך אגב זה HU שמכיל בתוכו דיבורית BLUETOOTH

הנה קישור

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=10477&taxonomy_id=25-121

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

היה לו את ה 770 ואז המוכר אמר לו שיביא לו את ה 770 פלוס 1500=70BT, מפה יוצא שזה עלה לו בסביבות ה 3000 שקל. עכשיו ראיתי את הHU ואני חושב שזה מכיר יותר מדי מוגזם אין שם שום שינוי חוץ מהפונקצייה של הדיבורית, ה 770 עולה בסביבות ה 1400, 1500 אני יכול לקנות דיבורית של NOKIA 610 שהרבה יותר טובה מהדיברות הפנימית של ה BT, אבל עדיין זה צעצוע נחמד ביותר........ אבל יקר!!!!!!

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

חוץ מהדיבורית יש עוד משהו מיוחד במכשיר הזה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

האמת זה לא מכשיר כלכך חדש.

אני כבר חקרתי בעניין:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68403

קיימות לH/U זה בעיות תאימות רבות עם מכשירים רבים. תחפש בפורומים אירופאיים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

שלום ספידמן,

גם אני התעניינתי במכשיר זה (מתאים לי כמו כפפה לרכב החדש שרכשתי :-) ). להלן התכתובת שהייתה לי עם "עוזי רדיו":

אדם שלום רב

תודה רבה עבור המייל שלך והתענינות במוצרי פיוניר.

קודם כל מזל טוב על הרכב החדש.

המכשיר הנ"ל אמור לגיע לארץ במהלך חודש דצמבר.

עלות המכשיר כ4000 ש"ח.

בברכה ג'קי בוארון

מנהל שירות לקחות

טל:03-6951538

---------------------------------

שלום ג'קי,

ותודה על התשובה (-:

מחיר המכשיר בחו"ל הוא כ-450€.

במחיר נוח יותר (ואפילו מעט גבוה יותר מזה המוצע בחו"ל) הייתי מעדיף לרכוש אותו אצלכם, אך לצערי, במחיר זה, אעדיף להביא את המכשיר מחו"ל.

תודה על העזרה, וגמר חתימה טובה.

-----------------------------------------------

אדם שלום

נכון שהמכשיר זול יותר בחו"ל

אך עליך לקחת בחשבון מיסים עליות וכ'ו

כמו כן עליך לדעת שלא תהיה לך אחריות בחול ובארץ אתה מקבל 3 שנות אחיות

והכי חשוב המכשיר לא מתאים לשיטה של הרדיו בארץ.

----------------------------------------------

שלום ג'קי,

שוב תודה על התייחסותך.

ולגופו של עניין, 1500 ¤ הם מחיר יקר מדי עבור 3 שנות אחריות (מחיר המכשיר בחו"ל כ-2500 ¤, כלומר 60% מערך המכשיר עבור אחריות!).

לגבי שיטת הרדיו, אנא האר את עיני – מהי כוונתך שהשיטה אינה מתאימה? הלא בתשובתך הקודמת ציינת שהמכשיר יגיע לארץ בדצמבר.

בתודה מראש,

--------------------

אינני מבין גדול מאוד באודיו לרכב אך לעניות דעתי אין שום הבדל בין שיטת הרדיו באירופה לזו המקובלת בארץ וזוהי מעין שליפה מהמותן על מנת ליטוע ספקות.

אני ככל הנראה אביא את המכשיר מחו"ל.

חג שמח

• תוכן חדש...