Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בשיפור הרכב - polo gti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וגמר חתימה טובה, יש לי פולו GTI אני מאוד מרוצה מהרכב הספקים נאים התנהגות כביש אחלה, בקיצור הכל טוב ויפה אבל כמו כל אדם התרגלתי לביצועי הרכב, במילים אחרות, לא שזה איזה רכב מיפלצתי אבל, יחסית למשפחתיות אליהם הייתי רגיל בעבר הרכב מספק ריגוש ולוק שלא הייתי רגיל אליהם אבל... זה כבר לא מספיק אז חשבתי להחליף לגולף GTI אבל צריכת הדלק ברכב הנוכחי נוחה יחסית 1:12 ואני לא מעוניין ברכב שישחט לי את הכיס בקיצור מבקש את עצתכם במגוון שיפורים אפקטיבים ככל הניתן לפולו GTI אודה לכם אם תוכלו לספק מידע בנושא (אני לא מתכוון לשיפורים כגון אגזוז פרי פלוו) תודה

פורסם

אם אתה מחפש שיפורים שמטרתם חסכון בדלק - תמכור את הרכב וקנה פולו 1.4. היא חסכונית יותר.

אם אתה מחפש שיפורים בביצועים - זה רק יגביר את צריכת בדלק שלך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם תרצה, יש ברשותי מנוע 1.3 קרבורטור טורבו של VW נבנה בצרפת.ישנה את הרכב, ותצרוכת הדלק לא תשתנה!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

רז, זה שאני מבקש עזרה בשיפורים לרכב זה עדיין לא אומר שאני ילד מפגר או קיי?

ברור שאם אשפר את הרכב צריכת הדלק תעלה אבל יש שיפורים שאינם גורמים לצריכ דלק מוגברת בנסיעה יומיומית, חוץ מזה שגם אם צריכת הדלק תעלה עדיין אין מדובר בצריכת דלק אסטרונומית (זה לא אימפרזה טורבו)

אודה לך אם תוכל לספק פרטים עיניניים

פורסם

שיפורים קטנים למנוע אטמוספרי קיימים. כאלו שמוסיפים 3-5 כ"ס בקרנק.

לצורך הענין כשאנו מפעילים מזגן בנסיעה הוא מוריד כ2-5 כ"ס מהגלגל.

לסיכום, כשבא לך לצאת לכביש וללחוץ.

אל תפעיל מזגן ותסע לבד, לפני האכול ככה גם תחסוך במשקל!

למרות שאני חושב שמערכת פליטה טובה והרחבת מעברים (פרוטינג) ינשימו את המנוע כמו שצריך!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...